Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çiçeğim normalmidir bu yaaa.gerçi bi çok yerde 10den itibaren çıkar diyo ama,ay ne bileyim.testin heyecanından,gereksiz bilgilerde vermişim kaydirigubbakcemile3hevesim kaçtı üzüldüm yani akannehir

işallah ugurlu gelir arkadasım sana.

çiçeğim normalmidir bu yaaa.gerçi bi çok yerde 10den itibaren çıkar diyo ama,ay ne bileyim.testin heyecanından,gereksiz bilgilerde vermişim kaydirigubbakcemile3hevesim kaçtı üzüldüm yani akannehir

hayırlısı neyse o olsun canım yaaa.normalmı degılmı 5 te bellı olcak.ben kan verdım bıleeeee

SU geçmiş olsun hayatım sana. dün gece çıkarken görmemişim seni. nasılsın?

EBRULİ canım,tekrar hoşgeldin aramıza.iyi olmana çok sevindim...:))

oleeeeeysositosositosositososito çok sevindim canım yaa herzaman gel biz hep burdayızzz:1hug:Şeniz

tamam canım hep gelirim benolumunekankayizsmile

hoşbulduk canım ben topikten dolayı ayrılmadım burdan zaten canım tamamen kendimle ilgi olduğunu belirtmiştim zaten çıkarken yani topikten dolayı stres olmadım ben ama çıkınca tabi tamamen çıkardım aklımdan çocuk mevzusunu yani kendimi yeniledim bu dönemde şimdi elimden geldiğince aranızdayım muhabbet için

evet canım herşey yolunda Allahın izniyle sen benim hemşomsun ve ben çok sevindim hamile olmana darısı başımıza inş. inş. sende sağ salim alırsın bebeğini kucağina tüm hamişler gibi canımopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız?

selam canım . dün aksam tam cıkarken sevinceten çıkamamsıtın. bu aksamada işallah çiçegim güzel haberler verecek.
sonra sıra bize geliyo. bu ayda dökülmeye basladık gene .işallah bizde peşlerinden gieriz.

kızlar hepiniz i öpüyorum gece gelicem topige.....görüşmek üzere.
çicegim ...........işallah sayfayı actıgımda seref trübününde olucannnnn

:ecrin_bebek:ınsallah canım valla sonuc ıyıyse ayagımı yere bı suruyecem hepınız gelın ama hepınızzzopuyorumnanaktan

ayy tahmin etmiştim ama emin olamadım canım benim senide kutluyorum inan o kadar çok sevindimki hem bebeğin seni çok fazla bekletmeden geldi inş. darısı başımıza olur aslında bende linki değiştirsem ne iyi olur çünkü benide herkes tanır bu linkle

EBRULİ canım,tekrar hoşgeldin aramıza.iyi olmana çok sevindim...:))

hoşbulduk canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

canım benım çok sagol Allah ım en kısa zamanda sanada nasıp etsın ınsallah canım benım amın ınsallah bakalım daha 6+1 olduk bugün teyzesi haftaya kalp atısları için gıdıcez kısmetse bakalım

evet canım sevinçten ben bile bir türlü çıkamamıştım. bu gece de çiçeğim yapacak inş bu güzelliği :)) sanki ben hamile kalmışım gibi seviniyorum ya kaydirigubbakcemile3 evet evet sıra bizde inşallah kaydirigubbakcemile2

ya şenaycım sen nasıl değiştirdin linkini bende değiştirmek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum

yalaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn yalan söylüyorsunnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
Sen benim kankimi öldürüp yerine geçtin klava: klava: klava:

inş. canım tüm bekleyenler Rabbim nasip etsin bu duyguyu ne güzel inş. kalp atışlarınıda duyarsınız tatlım hayırlı haberler verirsin bizede:1hug:

ya kızlar benim bugün kırmızı-kahverengi lekelenmem yine olmuş. yerleşme olabilir mi ki? ve 2 gün olur mu o lekelenme? bir bilen var mıdır????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…