Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar.....
umarım güzel bir gün olur.....
bugün benim her yerim şişti karnım ağrımaya başladı göğslerim çok acıyor...
ya erken hastalanacağım yada belirti olur mu böle bilmiyorum
poffffffff arada kaldımm
bugün güzel haberleri olan varmı?
onlarla seviniriz inşallah

bak smart ın da dedigi gibi çok şükür bi oglun varmış maaşallah,hiiiiiiiç üzme kendiniiiii

selam. hamileymissin. aksam kızlarla baya kaynatmıssınız. sabah okuyabiliyorum ancak. tebrikler canım.allah kucagına almayıda nasip eder işallah.bizim için çaba gösterenler içinde dua et olurmu :))) sevgiler..

herkese günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... opuyorumnanaktan

arkadaşlar yumurtlamadan kaç gun sonra kanda cıkıyoooo...
benım bugun yarın olmam lazım 25 gun de bır oluyom acaba bugunlerde ıdrar yada kan testı yapsam cıkarmı dersınız...

yapma bence... adetin gecikene kadar yapma... lmaz:

21-22 Araliktan kimseden birsey yokmu:ecrin_bebek: hadin kizlaaarrrr....delikafadulden

hala tık yok... 21i olcaktım ama gelmedi... haftasonuna kadar bekleyip test yapıcam... :lepi:

kaydirigubbakcemile3 valla ya biz hemen kafayı oraya şartladığımız için illa bir belirti olsun istiyoruz aslında olan tek belirti adet gecikmesi ama gel de bize anlat bunu :)))

aynen öyle... biz kıçımızdan belirti uyduruyoruz bence... :roflol:

bebek olsunda, pabuçları dama atılacak :teytey: öyle gün aşırı falan göremezler valla beni :dance:

haha aynen valla.... geçen peşinde koşuyorum... azgın kediler gibi... :jeyyar: aaa baktım ben koştukça bunda bi naz bi naz... dedim bi hamile kalıyım yalvaracaksında veren olmıcak... :1closedeyes::jeyyar:

aaaiiiyyyyyyyyyyyyyyyyy... inşallahhhhhhhhhh.... kaydirigubbakcemile2

günaydın AngellllL nasıl durumlar bugün test yapsana canım bak 3 gün gecikti varsa mutlaka çıkaropuyorumnanaktan

herkese günaydınnnn....yine kaynatmıssınız bir sürü:))
öncelikle hamile olan arkadaslarımızı tebrik ediyorum..sağlıcaakla kucaklarına almalarını nasip etsin güzel Allahım...
ve diğer arkadasların da güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz...

güncel liste ne durumda acaba? baktım ama göremedim kafamçokkarıştı

günaydın kızlar nasılsınız a.s.
herkes için güzel bir gün olur inşallah

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasıl

sağol canım benim iyiyim çok şükür. uykum çok geliyor işte öyle rahatsız edecek şekilde bulantım yok daha.
bebiş de iyi yiyo içiyo büyüyor içerde işte. :CüvCüv:

en güncel liste bu canım...

sağol canım benim iyiyim çok şükür. uykum çok geliyor işte öyle rahatsız edecek şekilde bulantım yok daha.
bebiş de iyi yiyo içiyo büyüyor içerde işte. :CüvCüv:

ayy ne güzel yaa..Allah herkese nasip etsin...bende istiyorummmmm....oyyy bebiş bebişşş

günaydın AngellllL nasıl durumlar bugün test yapsana canım bak 3 gün gecikti varsa mutlaka çıkaropuyorumnanaktan

günaydın angell gelen giden yok demikaydirigubbakcemile2

yok valla hala bi belirti... ne gelen var ne giden... dün biraz sancım olmuştu... eyvah gelio kırmızılar dedim... ama bugün o sancıda gitti... sadece sol kasığımda bir batma var bugün bide gazım var... bakalım bi gün daha beklicem... :lepi:

sağol canım iyiyiz. seninde beklenen gün yakın belirtin var mı canımcım.

aslında beliti var gibi ama psikolojikte oluyo diye heveslenmek istemiyorum. canım ya bende akıntı çok var. adet olursam sajet acilen doktora gitmem gerek. öpüyorum seni

ayy ne güzel yaa..Allah herkese nasip etsin...bende istiyorummmmm....oyyy bebiş bebişşş

canım içini ferah tut doğru zamanda bebiş mutlaka gelecektir sana. ben 10 ayda hamile kalabildim sorun olmadığı halde. sen ne zamandır istiyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…