en güncel liste bu canım...
aslında beliti var gibi ama psikolojikte oluyo diye heveslenmek istemiyorum. canım ya bende akıntı çok var. adet olursam sajet acilen doktora gitmem gerek. öpüyorum seni
canım içini ferah tut doğru zamanda bebiş mutlaka gelecektir sana. ben 10 ayda hamile kalabildim sorun olmadığı halde. sen ne zamandır istiyosun canım
yok valla hala bi belirti... ne gelen var ne giden... dün biraz sancım olmuştu... eyvah gelio kırmızılar dedim... ama bugün o sancıda gitti... sadece sol kasığımda bir batma var bugün bide gazım var... bakalım bi gün daha beklicem... :lepi:
akıntı kişiye göre değişiyor canım benim ben hamile olduğumu öğrendikten sonra akıntım çok arttı. bende aylarca çok kafama taktım neden olmuyo diye işte gün hesaplamalar falan ama kafamdan herşeyi attığım anda hamile kaldım. opuyorumnanaktan
şimdi hamilemisin sucum:CüvCüv:
neden 10 ay hamile kalamadın ki bi sorun olmadığı halde adet düzensizliğin falan varmıydı
peki hamile kalabilmek için ayrıca bişey yaptın mı
su canım nasılsın yaaaa.ay ne güzel yaaa valla yazdıklarını okudukça mutlu oluyorum.Allah hep böyle güzel şeyler yaşatsın bize.cnm çok iş falan yapıp yorma kendini tamammııııopuyorumnanaktan
canım içini ferah tut doğru zamanda bebiş mutlaka gelecektir sana. ben 10 ayda hamile kalabildim sorun olmadığı halde. sen ne zamandır istiyosun canım
şimdi hamileyim canım. adetlerimde düzenliydi demekki zamanı gelmemiş hamile kalamadım.
bu ay bebek fikrini kafamdan çıkardım ve bol bol kur incir ile havuç yedim. kuru incir yumurta oluşmasına havuçta çatlatmasına faydalıymış ve yumurtlama dönemlerimde her gün çalıştık :kedi:
bende kafama çok takıyorum ya. sana daha önce bahsettiğim gibi 7 aydır deniyoruz. kısmet ne zaman bakalım. nasıl kafana takmadın bunu nasıl basarabildin?
inşallah canım...ben 4 aydır istiyorum bakalım herşeyin hayırlısı...benim ilk zamanlarda adet düzensizliğim vardı bir ayda 3 defa oluyodum sonra tiroid bezlerimden kaynaklanıyomuş onu öğrendim sonrada çok şükür atlattık hastlıgı ugrasıyoruz bebek için 4 aydır...
sende bayagı beklemişsin desene bize daha çok var...
o zaman hayırlı olsun canım
sağlıklı tatlı bi bebişin olsun:CüvCüv:
merhaba kızlaarrr günaydınnnn.nasılsınızzz.a.s.a.s.dünden beri giremedim.bu günde misafirim gelcekkk çok işim var çokkkkk:çok üzgünüm: akşamüstüye doğru tekrar girmeye çalışırım canlarımm sizleri çok özledim...hihoyyyt
bu arada dün erzincana gittik fazla vaktimiz yoktu hastaneden randevu almadık onun için bi tıp merkezinde yaptırırz dedik.ama hiç bi tıp merkezi yok yaaa ah memmleketim ahhhhhhh orda olsaydım şimdi.neyse devlet hastanesine gittik sadece kan testi yapmıyolarmış yok artık dedim snra kızalayı gördükk kayıt 20 tl aldılar ay okadarcık sandım.tam tekmilli kan testi için doktorla konuştum anam 160 tl dedi bana yaaa.eşimde kızdı bana sende bişi yok sen abartıyosun daha önce gittin bişi çıkmadı çok şükür daha ne arıyosun anlamıyorum,belle işte nie acele ediyon bu kadar randewu alınca gideriz hastaneye ne gerek var boşu boşuna okadar para vermeye dedi.mafoldumben aslında haklıda şimdi karne varken gerek yok özelde bakılmayaaa.neyse bende kızdım ona artık ocağı bekliycem olmadı ozaman gitçem hastaneye.inşallah bi sorun çıkmaz:Saruboceq:
ne yapayım canım 10 ay boyunca hep taktım kafama baktım olmuyor bende saldım kendimi ve o ayda oldu.
belki de bebişin seni daha fazla bekletmez canım. :Saruboceq: belkide hemen gelir annesine hayırlısıyla.[/QU
Amin canım Aminnnn....
Özeller çok paracı oluyo canım.ama devlet hastanelerdeki doktorlarda ama bazıları......insanın yüzüne bakmıyo.bizde napacağımızı şaşarıdık sekerr...
ben basaramıyorum ya. çok takmaktan kiloda alamam zaten normalde. kişisel benimki biraz.her konuyu taka taka..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?