İpektoşum hoşgeldin, dilemma geldiğinde burdamıydın bilmiyorum ama ben yine de söylim, doktoru da onaylamış gebeliğini :lepi:
Bi de çiçeğim kan vermiş, akşam 5 te çıkacakmış sonucu, sabırsızlıkla bekliyoruz :Saruboceq:
Dilemmayı biliyorum.güzel güzel hamileler artıyor.tam da muhabettin yarısında çekip gittin ya yemeğe diye sonra da ben çıktımkaydirigubbakcemile3
Ayyy ben olmayınca kahroluyorsun değil mi, kendini vuruyorsun sokaklara kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kız kocişim de beni ısırarak seviyo :kedi: demek beni okadar çok seviyon haaa boshayallersmile biliyodum valla kaydirigubbakcemile3
SENİ TAWİ PENA MİKVARS şekerim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Ayyy ben olmayınca kahroluyorsun değil mi, kendini vuruyorsun sokaklara kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ahandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine gitti topiği okuyanların listesi bilmiyorumkismile
Ayyyyy ses verin kepeleklerim, kendimi çok yalnız hissediyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Şöyle diyim bu topicte çok şey öğrendim ben her konuda.anladın sen onuaklinialirimsmile
Şöyle diyim bu topicte çok şey öğrendim ben her konuda.anladın sen onuaklinialirimsmile
Canlarım benim eve gitme saatim gelmiş yaa, daha kociş gelene kadar yemek yetiştirecem bilmiyorumkismile ve ne yapacağıma bile karar veremedim henüz eyvahedigeldismile
Kusura bakmayın size doyum olmaz ama bugün iyi muhabbet ettik yine yerimseniben , internetin tüm gıcıklıklarına rağmen :bbo:
Akşam çiçeğimin sonucunu görmek için girmeye çalışıcam tekrar, sizi seviyorum kepeleklerim, hepinize iyi akşamlaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canlarım benim eve gitme saatim gelmiş yaa, daha kociş gelene kadar yemek yetiştirecem bilmiyorumkismile ve ne yapacağıma bile karar veremedim henüz eyvahedigeldismile
Kusura bakmayın size doyum olmaz ama bugün iyi muhabbet ettik yine yerimseniben , internetin tüm gıcıklıklarına rağmen :bbo:
Akşam çiçeğimin sonucunu görmek için girmeye çalışıcam tekrar, sizi seviyorum kepeleklerim, hepinize iyi akşamlaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İPEK SANA EN SON ÖZELDEN ATTIĞIM MESAJIDA OKUDUN DEMİİaklinialirimsmile
kızlar smear testim çıkmış..
sadece enfeksiyon varmış çok şükür başka birşey yokmuş çok sevindim yaşasınn haftasonu gidicem doktor ilaç yazıcakmış zemuszemus
CANIM FORUM YÖNETİCİLERİNE MESAJ ATTIK NİCK DEĞİŞTİRMEK İÇİN YENİ NİCKİ SÖYLEDİM HEMEN DEĞİŞTİİ
bende bi atayım bakalım becerebilecekmiyim canım çok sağol:1hug:
İpek ya sen bİlİrsİn saĞ boŞluĞumda aĞrı var ayaktayken yÜrÜrken felan nedendİr acaba
ayy gitmeeeeeee.ben yeni geldim daha.sabah erken gel o zaman:gitme:
KIZLAR BU SENİ TAWİ PENA MİKVARS YAZINCA GOOGLEDEN YİNE BURASI ÇIKIYOakannehir
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?