Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Dilemmayı biliyorum.güzel güzel hamileler artıyor.tam da muhabettin yarısında çekip gittin ya yemeğe diye sonra da ben çıktımkaydirigubbakcemile3

Dilemmayı biliyorum.güzel güzel hamileler artıyor.tam da muhabettin yarısında çekip gittin ya yemeğe diye sonra da ben çıktımkaydirigubbakcemile3

Ayyy ben olmayınca kahroluyorsun değil mi, kendini vuruyorsun sokaklara kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ahandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine gitti topiği okuyanların listesi bilmiyorumkismile
Ayyyyy ses verin kepeleklerim, kendimi çok yalnız hissediyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Ayyy ben olmayınca kahroluyorsun değil mi, kendini vuruyorsun sokaklara kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şöyle diyim bu topicte çok şey öğrendim ben her konuda.anladın sen onuaklinialirimsmile

Kız kocişim de beni ısırarak seviyo :kedi: demek beni okadar çok seviyon haaa boshayallersmile biliyodum valla kaydirigubbakcemile3
SENİ TAWİ PENA MİKVARS şekerim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Ahandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine gitti topiği okuyanların listesi bilmiyorumkismile
Ayyyyy ses verin kepeleklerim, kendimi çok yalnız hissediyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

BEN HALA BURDAYIMMMMM:jeyyar:

YA KIZLAR BENİM SAĞ KARIN BOŞLUĞUMDA AĞRI VAR GİTMİYO NİYEKİ ACABA

Canlarım benim eve gitme saatim gelmiş yaa, daha kociş gelene kadar yemek yetiştirecem bilmiyorumkismile ve ne yapacağıma bile karar veremedim henüz eyvahedigeldismile
Kusura bakmayın size doyum olmaz ama bugün iyi muhabbet ettik yine yerimseniben , internetin tüm gıcıklıklarına rağmen :bbo:
Akşam çiçeğimin sonucunu görmek için girmeye çalışıcam tekrar, sizi seviyorum kepeleklerim, hepinize iyi akşamlaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şöyle diyim bu topicte çok şey öğrendim ben her konuda.anladın sen onuaklinialirimsmile

Anladım anladım yerimseniben , sayemde maden işçiliğini de öğrendiniz (tünel münel demiiii) aklinialirimsmile anladın sen onu aklinialirimsmile

İİ AKŞAMLAR BALIM GÖRÜŞÜRÜZ opuyorumnanaktan

ayy gitmeeeeeee.ben yeni geldim daha.sabah erken gel o zaman:gitme:

kızlar smear testim çıkmış..

sadece enfeksiyon varmış çok şükür başka birşey yokmuş çok sevindim yaşasınn haftasonu gidicem doktor ilaç yazıcakmış zemuszemus

canıııımm çooookk sevindim geçmiş olsun

CANIM FORUM YÖNETİCİLERİNE MESAJ ATTIK NİCK DEĞİŞTİRMEK İÇİN YENİ NİCKİ SÖYLEDİM HEMEN DEĞİŞTİİ

bende bi atayım bakalım becerebilecekmiyim canım çok sağol:1hug:

İpek ya sen bİlİrsİn saĞ boŞluĞumda aĞrı var ayaktayken yÜrÜrken felan nedendİr acaba

valla bilmiyorum ki canım.o kadar çok yerim kasıldı o kadar çok yerim ağrıdı kiiii.bugün de acaip bi reflü var.su içerken bile yanıyo boğazıma kadar düşün yani.inanılmaz bişey.diyorum ki bebek bundan etkileniyo mudur acaba?çünkü midede acaip bi asit salgısı var şuan.her gün bişey öğreniyoruz şenay gün be gün yaşıycaksın bak.bugün oran ağrır,yarın belin,öbür gün ciğerin.doğsalar artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…