Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş laptopu eve bırakmış, gelir gelmez girdim yine topiğe, güya yemek yapacaktım kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben de sizlere bir şey,hatta bir sürü şey sormak istiyorum.
Daha önce hapla korunuyorduk(10 ay boyunca),bu aydan itibaren prezervatifle korunmaya başladık. Adetten sonraki birkaç gün korunmasız ilişki yaşadık.Yumurtlama günüm değil diye sorun etmedim.28 günde bir regl oluyorum.Yumurtlama günümü de anlayabiliyorum,vücudumdaki ve akıntıdaki değişikliklerden.
Ama son 3-4 gündür özellikle sağ tarafımda inceden inceye sancılar, batmalar hatta bazen de şişlik hissediyorum. Normalde yarın adet günüm olduğu halde beyaz akıntılar geliyor hala.Bulantı da var, kokulardan tiksiniyorum.
Malum,bu ara havalar da çok soğuk,ben de çok fena üşüttüm ve güçlü bir antibiyotik kullandım. Şimdi korkuyorum , acaba hamile miyim? Üşüttüğüm için enfeksiyon mu oluştu bende ve akıntılar bu nedenle mi geliyordu?Ya da antibiyotiğin yan etkisi mi?
Bebek çok istiyorum ama erken dönemlerde antibiyotik kullanımı bebekler için çok tehlikeliymiş.Offf. Ne olur cevaplayın arkadaşlar bilmiyorumkismile Kafam çok karışık.

Son düzenleme:
hayrıdır kızlar ya her gün birimiz kavga ediyoruz.ben sıramı atlattım salı günü :)

Canım erken yumurtlamış ve hamile kalmış olma ihtimalin var tabi, neticede adetim yeni bitti diye korunmamışsın bikaç gün, ama bunu anlamanın da tek yolu bikaç gün daha beklemek, ya adetin gelicek, ya da gelmezse test yapıcaksın, umarım sonuç gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur, eğer şüphen varsa ve antibiyotiğe hala devam ediyorsan bırakmanı tavsiye ederim nolur nolmaz yerimseniben hayırlısı olsun senin için, kötü düşünme :teselli:

Canımcım çok özel değilse anlatsana, neden kavga ettiniz ayyy kıyamam yaaaa :teselli:

ya özel değil ama anlatmayada utanırım şahsenn..saçma sapan bişey çünküü.facebokkla alakalıı.bende bi dünya söylendimmm....ohh banae... :umursamaz: :umursamaz:

ya özel değil ama anlatmayada utanırım şahsenn..saçma sapan bişey çünküü.facebokkla alakalıı.bende bi dünya söylendimmm....ohh banae... :umursamaz: :umursamaz:

O mu sana kızdı facebookla alakalı, yoksa sen mi ona kızdın onu anmaladım ben şimdi :uhm:

İki gün önce bıraktım antibiyotiği.Ama yumurtlama günüm 14-15.günlere denk geliyor.
Sadece ilk 2-3 gün korunmamıştık,spremlerin ömrü de o kadar uzun değil diye biliyorum.
Bebekten değil,antibiyotiğin olumsuz etkisinden korkuyorum.
Teşekkür ederim cevabın için.

aaaa..niye gülüyosunnn... :dilcikar:

inanmıyorum anca bu kadar olur.ben bunun üstündeki bu smile ı yapacaktımsenağlama bu çıkmış yanlışlıkla.kusura bakma canım.gülünür mü böyle bişeyebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…