burda özelde renkli ayrıntılı vırt zırt dedın mı 250 yetaleye kadar çıkıyolar
canım....bi de bak dün kolumdan kan alındı hemşire diyorki canım ıkı dakıka kolunu
hiç açma bastır 2 dakıka sonra bu verdiğim bantı yapıştır...tam eklem yeri şişebilir
ağrı yapabilir morarabilir fln hiçbi özel hastanede görmedım ben bu olayı cidden bak
ve her seferınde kan verınce moraran kolumda şimdi iz yok :)
oo senin yaramaz uykucu olcak desene geceleri rahat bırakcak sizi kaydirigubbakcemile3
oynamayınca bide uygun pozisyonu alamayınca doktor ugrasıyoda ugrasıyo dün yeri
değişsin diye doktor öksür diyo öksürüyom zıplıyo içerde yavrum ya öyle öyle istediğimiz,
pozisyona getirdik :)
amin inşallah :)
bilinçaltı düşünmediğini sandıgın ama düşündüğün şeylerdir zaten....
bilinçaltı farkına varamadığındır......
Geldim geldim
ipek böcüğüm dedim ya lab.da açılmadığı için ya öğrt. odasından ya da memur odasından arada bir girebiliyorum, bilgisayarlar müsait olduğunda :sinifsinif:
Öğleden sonra da toplantım var başka bi okulda, bugün böyle geçer heralde bilmiyorumkismile
niye geçmedi aranızda anlamadım..kızıyorum böyle şeylere yaa.bayanları eksikmi görüyolar....
niye geçmedi aranızda anlamadım..kızıyorum böyle şeylere yaa.bayanları eksikmi görüyolar....
ayy bilmiyorum ki ben de hiç sorgulamadım yani nedense.erkekler kendilerini ata olarak görürler ya bi de bebek erkek olunca telif hakları kendilerinde sanıyorlar galiba:1ninca:
elson feminist feminist konuşma yaa eşine değer veren hiçbir erkek
eşini eksik görmez yok böyle bişey :)
erkeklerin mantığı biraz farklı işler o kadar....
kocana kızmışın sinirini bütün erkek milletinden çıkarıyosun aaauuuu yani kaydirigubbakcemile3
burda özelde renkli ayrıntılı vırt zırt dedın mı 250 yetaleye kadar çıkıyolar
canım....bi de bak dün kolumdan kan alındı hemşire diyorki canım ıkı dakıka kolunu
hiç açma bastır 2 dakıka sonra bu verdiğim bantı yapıştır...tam eklem yeri şişebilir
ağrı yapabilir morarabilir fln hiçbi özel hastanede görmedım ben bu olayı cidden bak
ve her seferınde kan verınce moraran kolumda şimdi iz yok :)
oo senin yaramaz uykucu olcak desene geceleri rahat bırakcak sizi kaydirigubbakcemile3
oynamayınca bide uygun pozisyonu alamayınca doktor ugrasıyoda ugrasıyo dün yeri
değişsin diye doktor öksür diyo öksürüyom zıplıyo içerde yavrum ya öyle öyle istediğimiz,
pozisyona getirdik :)
amin inşallah :)
bilinçaltı düşünmediğini sandıgın ama düşündüğün şeylerdir zaten....
bilinçaltı farkına varamadığındır......
cngemn, kontes26, ELSON, ay_she, oba_cigdem, tinkerbell09, naneseker, ipek26, su1983
GÜNAYDIN
Nerdesin kı lale kaç gündür görünmüyosun?
gunaydın :teytey:
ameliyat yaklaştı asistana işi ögretiyorumki ne olur ne olmaz :)
:dance:
eşime kızmakla hiç alakası yok canım..emin ol...feminstlik falan işlemez ayrıca bana ..eşit olmaktan bahsediyorum o kdar...ikisi farklı şeyler...
yok kız Allah korusun da doğru senin ameliyat vardır demi?inşallah çok çabuk geçecek herşey
cngemn, kontes26, ELSON, ay_she, oba_cigdem, tinkerbell09, naneseker, ipek26, su1983
GÜNAYDIN
az once sordum ıkılı test ucretı 70 lıra muayene de 35 mıs...fena degıl dı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?