Günaydın ELSON , günaydın ay_sheeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
Lab.da int. kafayı yedi yine, öğretmenler odasından kaçamak yapıcam öğlene kadar bilmiyorumkismile
Ay-shecik çok sevindim canım, bebeğinin iyi olmasına, sağlıkla dünyaya gelecek inş. :Saruboceq: artık ilacını da doktorunun dediği gibi içersin, kanamaların da tamamen geçer inş. bitanem :teselli:
ben de şarşırdım valla ayşecik,şimdiye kadar boşuna almışsın yani.ama ki herşeye rağmen bebişin sapasağlam bu da demek oluyor ki o halde düşeceği varsa her şekilde düşer Allah korusun.Ee daha ne kadar kullanacakmışsın bu ilacı?
gelin siz gaza gelin... kocişi olmayanlar ne yapsın acaba... :dilcikar: mafoldumben mafoldumben
günaydın canım :) evet 2'li test sonucu da güzeldir inşallah doktor maşallah koccaman
bi bebişin var dedi :) ensesını gördum yuzunu görsen Allah ımm ne kadar tatlı ben
yeni yeni oluşan bi yüz beklıyordum ama o kadar belirginki herşey Allah ıma şükür
canım sizede inşallah nasib olur sağlıkla yaa :)
evet ablacım şimdiye kadar ilacın bi tek sabah aldıgım bölümü işe yaramış demekkı
ama çok şükür ki bebiş benımle hala :) bu kutu bitene kadar kullanıcakmışım
sonra şikayetım olmassa kullanmıycakmısım :)
ayy canım valla haklısın bu konuda.benimki bi eğitime gitti 4 gün kafayı yedim.Allah sabır versin ve de bir an önce kavuştursun.Eeee siz de yarın birliktesiniz demi?
karasuyum dün sen beni pek bi gaza getirmişsin farkında olmadanbilmiyorumkismile
anladın sen onu:kedi:
bugün gelicek ama ben gelme dedim... :umursamaz: :umursamaz:
Sen kaşınıyosun amaklava: hem kocişle ayrıyım diye üzülüyosun burda, hem de kocişine gelme diyosun :mymeka: bu gidişle daha çok ayrı kalırsın kocişinden lmaz:
bugün gelicek ama ben gelme dedim... :umursamaz: :umursamaz:
naneseker, bayankarasu, ELSON, ipek26, ay_she
kızlar günaydın hepinize...ayşecim ne guzel ayrıntısıyla gormussun ben de cok merak edıyorum..haftaya carsamba benım ıkılı testte...acaba okadar belırgın gorebılırmıyım kı...
hem o dayanamaz gelir..biliyom ben kocişi....
aa yapma böyle elsoncum.sinirli olabilirsin ama gelme falan deme.sonra çok üzülürsün koca hafta sonu yalnız bunalıma girersin hafta içi de gidemeyeceğine göre taaa öbür hafta sonunu beklersin.zaten o da gelme diyince gelmemezlik yapmaz daaaa
evet katılıyorummm..Hem sen niye eczanenin dediğini yapıyosunki..dr ne derse o...klava: klava:
gelir gelir kesin gelirrrrrrrr.sen de hazırlan akşama canımcım surat falan asma.zaten onu görünce asamazsın da.
iyide doktor bana şöyle kullan böyle kullan demedi ki
hem hiçbi zamanda demıyo.....
bitek coraspin için demişti o da yarımdoz lazım olduğu içindi o kadar :1closedeyes:
ilacın naısl kullanılacağını da (farklı bi durum olmadıgı takdirde) doktor söylicekse
eczacılar ne iş yapıcak
günaydın tinker.inşallah seninki de güzel geçer.sen de görürsün içerde kordonu çekiştirdiğini.ayyy benim de yarın var operasyon günü falan belli olacak;ona göre doğum iznine çıkacam.ayy çok heyecan yaptım şimdi.
kızlar ben dün gece giremedim geçmişe de bakmak zor bırazdan derse gırcem cicegımın durumunu bılen var mı
ense kalınlığı kaçmış ayşe?
naneseker, bayankarasu, ELSON, ipek26, ay_she
kızlar günaydın hepinize...ayşecim ne guzel ayrıntısıyla gormussun ben de cok merak edıyorum..haftaya carsamba benım ıkılı testte...acaba okadar belırgın gorebılırmıyım kı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?