canım çok iyiyim. eşim zaten hiç bi iş yaptırmıyor sağolsun. allahım isteyen herkese göstersin inşallah. :Saruboceq:
canım sende doktora gitmeyi ihmal etme emi canım benim. kendine çok iyi bak. senin adetin dönemim bitmiştir çalışmalara devam. ayaklarını falan sıcak tut canım üşütme hepsi işte birbirine bağlı.
bende bukadarını tahmin etmiyodum cnm yaa.bizde askerhastanesine gidiyoruz canım da randewuyla dün doktorun ameliyatı falan varmış randewu vermediler.bi ay daha beklicem artık inşallah gerek kalmaz gitmeyeopuyorumnanaktan
valla bu sefer çok dikkat etçem kendime çünkü çok çabuk üşütüyorumkafamçokkarıştı
ya benim adetide ilk 2gün geldi 3.ve 4. gün hiççççç gelmedi şimddide leke şeklinde geliyo anlamadım.bi düzelsede artık çalışmalara başlasamŞeniz :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 bu ay full geççek inşallah:kedi:
ayycan bak su... bana biraz moral verdi. o kafaya takmayınca olmus. asıl formul bu galiba. bende biraz delilige verecem. olmazsa 1 ay akısına bırakmaya karar verdim.ben 7 aydır kafayı yemek üzereyim. seni çok iyi anlıyorum.su ana kadar 3 doktora gittim. ama olmuyo. tamamen psikolojik..
nasıl yani daha önceki adetlerin nasıl oluyordu bu kadar az mı?
yok canım yaa 5güne biterdi.bu sefer böle oldu.ilkgün ve 2.gün normal geldi hatta duşa girdim dewam etçek die abdest almadım sonra kesildi bitti.dünde lekelenme ıldu ama şimdi bişi yok gibi.CADIARZU
ilginç canım ya bi daha test yapsana belkide geç yumurtladın ve geç döllenme oldu buda yerleşme lekesi belkide. bi daha idrar testi yap derim ben. CADIARZU
yapma canım ya kafana takma kafana taka taka herşey düzelecek mi anca kendini yıpratacaksın herşeyi oluruna bırak canım. ondan sonra hormanlarının düzeni kaçıyor.
ewet ya psikolojik.canım takmıyorum diyorum ama kendimi kandırıyorum.ama bu herşeyi oluruna bırakçam artık.zaman yumurtlama zamanlarımda şaştı rastgele artık inşallah bu sefer tutar.Allah herkesin gönlüne göre versin cnm.vardır bi zamanı hayırlısıyla en kısa zamanda bizde kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq::CüvCüv:
ayy hadi işallah arkadaşım ya dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
angelll cnm senden iyi haberler bekliyorum.senide alt listeye alalım artık bence zamanı geldi çoktannnnnzemuszemus
ayyy teşekkürler canım gercekten çok güzel moral verdin. sizle konusmak iyi geldi bana :))...........
canımmm ben çıkıyorum bu arada temizliğimi bitireyim tekrar gelirimmmm.inşallah gelene kadar bebiş haberleride çoğalmış olurrrrr:Saruboceq:sositososito
ya kızlar ayıp olmazsa bişey sorabilirmiyim size
şimdi ilişkiye girerken rahimden bi sıvı geliyo işte tam o zamanmı spermlerin içeri girmesi gerek hamile kalmak için
bende aynı senin gibiyimde ordan biliyorum :roflol: bak saldım herşeyi ve hamiş kaldım bebeğim benimle.
aslında orgazmları aynı anda yaşamak en mantıklısıymış...
ne güzel hamiş birisinin moral vermeside baska oluyo canım.........önceden bizim yasagımız stresleri bildigin için canım .en iyi sen anlıyosun...desteklerin için çok teskkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?