• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nasılsınız? bu arada ben ebruli016 değiştirdim linkimi çok teşekkür ederim sana şenaycım yoksa herkes beni tanıcaktı

ya biz o kadar yazı yazdık bizi dikkate alan olmadı.nasıl değiştirdin?

valla canım yazdım ben linkimi değiştirmek istiyorum bi sakıncası yoksa diye yeni linkimide yazdım sonra cevap gelmedi akşam verdiğiniz link kullanımda diye bende tekrar yeni bi link yazıp gönderdim sabah bi açtım bilgisayarı yeni linki koymuşlar bile bende bu kadar çabuk olmasını beklemiyodum canım

kaydirigubbakcemile3

canım yaa bişey sorcam kaç gündür smartı ve bereni göremiyorum ayrıldılarmı topikten

canım beren yeni bi eleman almış tüp bebek tedavisine başladı ya işyerinde ona yardımcı olsun diye birini almış ona işi gösteriyomuş o yüzden onun yanında giremiyo bi beş gün sonra felan gelicekmiş

smarttan haber yok bebek düşünmeyi rafa kaldırdı en son
girmiyorda doğru dürüst bende karşılaşamıyorum canım

canım beren yeni bi eleman almış tüp bebek tedavisine başladı ya işyerinde ona yardımcı olsun diye birini almış ona işi gösteriyomuş o yüzden onun yanında giremiyo bi beş gün sonra felan gelicekmiş

smarttan haber yok bebek düşünmeyi rafa kaldırdı en son
girmiyorda doğru dürüst bende karşılaşamıyorum canım

hııımmm anladım canım çok sağol her ikisi içinde hayırlısı olsun inş. berenin bebeğine ilk denemde tutar şöyle güzel haberlerle gelir bize

kaydirigubbakcemile3

canım yaa bişey sorcam kaç gündür smartı ve bereni göremiyorum ayrıldılarmı topikten

ya asıl sen nerdesinnnn :oklava: ( bu arada bende the_fts)

regl oldun kaçtın yaaa
smart İSTANBULDA aklinialirimsmile yarın buluşcaz hatun hergün deniz kenarında sefa yapıo bide arayıp havasını basıyo kaydirigubbakcemile3

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
prensesss016................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
cns22...........................9 NıSAN
gokcegokce..................13 NıSAN

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

günaydın kızlar
ben dün hastaneye gittim ikili testim yapıldı sonuçları pazartesi alıcam ve tekrar muayene olucam
herşey yolundaymış bişeyciğim yokmuş :)

doktor progestanı nasıl kullanıyordun dedi 8 saatte bir eczanenın dedıgı gıbı dedim...
doktor bi şok oldu deli misin progestan böyle hiçbifayda sağlamaz
sabah 1 akşam yatmadan ıkı tane alıcaksın tok karnına yanlış kullanıldıgı için fayda
etmemıs ki hala kanaman oluyo dedi kızlar yaaa
ben de şok oldum ama öyleymiş renkli ultrasonda gördum bebişi tam bebiş yaa
eli yüzü herbişeyi göbek kordonuyla oynuyodu ehehehe maşallah sübhanallah
böyle işte siz naıslsınız :)

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bebişte iyiymiş ilacın kullanımıda düzelmiş oh ne güzel maşallah :nazar:hep böyle güzel geçer inşallah hamileliğin :1hug:

selam kızlar nasılsınız? bu arada ben ebruli016 değiştirdim linkimi çok teşekkür ederim sana şenaycım yoksa herkes beni tanıcaktı

selam canımcım yeni nickin pekte güzelmiş :) listede de ismini değiştirdim haberin olsun :) opuyorumnanaktan

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bebişte iyiymiş ilacın kullanımıda düzelmiş oh ne güzel maşallah :nazar:hep böyle güzel geçer inşallah hamileliğin :1hug:

selam canımcım yeni nickin pekte güzelmiş :) listede de ismini değiştirdim haberin olsun :) opuyorumnanaktan

hoşgeldin sucum :) inşallah ya ben ne kadar rahatsız olsam midem bulansa belim ağrısada
doktor bebiş iyi deyince unutuyorum hepsini :)

İnşallah sağlıkla sana da nasib olur canım :) bu arada sen naıslsın ?

hoşgeldin sucum :) inşallah ya ben ne kadar rahatsız olsam midem bulansa belim ağrısada
doktor bebiş iyi deyince unutuyorum hepsini :)

ınşallah sağlıkla sana da nasib olur canım :) bu arada sen naıslsın ?

tabiki canım o iyi olsun yeter :ecrin_bebek: aminn işallah bize de nasip olur sağol canım:1hug:

ben de iyiyim canım dün benim smear testim çıktı sadece enfeksiyon varmış çok sevindim :))

sarılale;evet yeniyim aranızda sohbetlerinizi okumaktan keyif alıyorum yeni olduğumdan şimdilik dışarıdan izlemekle yetiniyorum sizler baya uzun zamandır tanışıyosunuz sanırım sevgilervereliniortak

suözdek tekrar geçmiş olsun çok sevindim senin adına yerimseniben

ya asıl sen nerdesinnnn :oklava: ( bu arada bende the_fts)

regl oldun kaçtın yaaa
smart İSTANBULDA aklinialirimsmile yarın buluşcaz hatun hergün deniz kenarında sefa yapıo bide arayıp havasını basıyo kaydirigubbakcemile3

evet bi kayboldum bi geldim daha doğrusu yakalandım yoksa daha gelmeye niyetim yoktu ama şimdi daha iyi bi şekilde döndüm aranıza smarta selam söyle bizden ben geldim o kaybolmuş. eeeee bu arada sen neler yaprın fazla okumadığım için pek bi bilgim yokta en son ameliyat olucaktın canım

sağol canımcım valla düşün düşün bu geldi aklıma gördüm listeyide teşk.ederim.opuyorumnanaktan

tabiki canım o iyi olsun yeter :ecrin_bebek: aminn işallah bize de nasip olur sağol canım:1hug:

ben de iyiyim canım dün benim smear testim çıktı sadece enfeksiyon varmış çok sevindim :))

yaa yara yokmuş dimi oh çok şükür ya bak şimdi ilaçla hemen geçivercek inşallah :)

sarılale;evet yeniyim aranızda sohbetlerinizi okumaktan keyif alıyorum yeni olduğumdan şimdilik dışarıdan izlemekle yetiniyorum sizler baya uzun zamandır tanışıyosunuz sanırım sevgilervereliniortak

Ben aralıktan beri burdayım çok sağlam dostluklar edindim hihoyyyt
burda rahatlıyoruz valla dikkat et gelenler hep aynı ve hiç gitmeyiz arada prenses gibi freler olur ama yine ghelirler özleriz biz vereliniortak

evet bi kayboldum bi geldim daha doğrusu yakalandım yoksa daha gelmeye niyetim yoktu ama şimdi daha iyi bi şekilde döndüm aranıza smarta selam söyle bizden ben geldim o kaybolmuş. eeeee bu arada sen neler yaprın fazla okumadığım için pek bi bilgim yokta en son ameliyat olucaktın canım
yarın sölerim aleyküm selammmm
12 gün kaldı canım olucam bakalım hayırlısı onun dışında pek bi gelişme yok
ama bana garip bişiler oldu allahtan içimdeki çocuk özlemi azaldı bilmiyorumkismile
anlam veremiyom ama eskisi gibi sapkınlıgım kalmadı hayırlısı allahtan CADIARZU

suözdek tekrar geçmiş olsun çok sevindim senin adına yerimseniben

teşekkür ederim tatlım :1hug:

sağol canımcım valla düşün düşün bu geldi aklıma gördüm listeyide teşk.ederim.opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş canımcım rica ederim opuyorumnanaktan

yaa yara yokmuş dimi oh çok şükür ya bak şimdi ilaçla hemen geçivercek inşallah :)

yara var canımcım maalesef :( rahim ağzında yara var aynı zamanda enfeksiyon da varmış smear testinde çıkmış..ama olsun başka birşey olmasında doktor zaten ilaç vercekmiş yarayı da geçmezse artık dondurur mu bilmiyorum :)) buna da şükür yani Allah dermansız dert vermesin :Saruboceq:

Back
X