Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne demek canım bunları her kadın yaşıyor. ebeveyn olmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim ben hani ilk seferde hamile kalıncak sanırdım ama öyle değilmiş. canım zamanı vardır daha bebişin

:))) Bende 2 sene korundum. öle zannediyodum. hatta bir keresinde kaçmıstı . ertesi günü hapı bile kullanmıstım. şimdi daha iyi anlıyorum.

:))) Bende 2 sene korundum. öle zannediyodum. hatta bir keresinde kaçmıstı . ertesi günü hapı bile kullanmıstım. şimdi daha iyi anlıyorum.

evet yaaa bende 2 sene korundum ama hep korkuyodum azıcık geciktimi hemen kendimi hamile zannediyodum ama malesef hiçç kolay değilmiş bak 7 aydır uğraşıyoruz tık yokmirmirmirmir

ya canım akşam yapan bile var testi hatta testin içinde günün her saati yapılabilir fakat tercihen sabah idrarı olmalıdır yazıyor seni yanıltmak istemem istersen bekle yarın sabah yaparsın ya da bilenlere soralım :)) ama ben senden sabırsızım vallaaaa bi an önce yapsanda öğrensek hatta bebek varsa kutlasak zemuszemus hihoyyyt

evet yaaa bende 2 sene korundum ama hep korkuyodum azıcık geciktimi hemen kendimi hamile zannediyodum ama malesef hiçç kolay değilmiş bak 7 aydır uğraşıyoruz tık yokmirmirmirmir

aynen canım bende korunurken hemn hamiş kalıcaz diye korkardık.şimdi ise tırmalıyoz... :)))

çok pis gaza geldim 2 tane test aldım.. :jeyyar: ama çişim yok... :roflol:

aslında benide korkutuyolardı bu kadar koru:kedi:nma boşver bitane olsun diye ama ben biraz evliliğimin tadını çıkarmak hemde biraz borçlardan kurtulmak için erteledim ama ben inanmıyorum yaa veren de Allah vermeyende zaten alnımıza yazıldıysa şimdide olur dimi

evet canım aynen öyle onunda bi tarihi var elbet Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur eğer korunduğun zamandada olacağı varsa o zamanda bi sebep olur mutlaka hamile kalırdın ben buna inanıyorum..ayrıca herşeyde bir hayır vardır belki ilk zamanlar hamile kalsak bişe olcaktı hayırsız olcaktı ne bileyim yani ben böyle düşünüyorum

Bazılarıda ilk denemede tutturuyo. buna ne dersin. :))
söledigin gibi allah yazmıssa elbek gelcektir. şekerr
bekletmesin meleklerimiz bizi

aynen canım katılıyorum sana Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

çok doğru canım. allah tüm istiyenlere.................. önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.

AngellllL hadi gelmedimii hala yaa :)))) kendini heyecanlandırda gelsin kaydirigubbakcemile3

angell yaaa cumaya kadar bekle dedim ama istersen bugünde gelmezse sabah ilk idrarla yap sen bu haftada bi hamiş haberimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…