yaptım... mafoldumben
negatif çıktı yaa... mafoldumben
1-2 gün daha bekliyim hala gelmemiş olursa bir daha yaparım artık napiim... mafoldumben
yaptım... mafoldumben
1-2 gün daha bekliyim hala gelmemiş olursa bir daha yaparım artık napiim... mafoldumben
canım yaa üzülme boşver belki daha yenidir bi kaçgün geçsin yine yaparsın seni üzmek istemem ama belki psikolojik olarak gecikmiştir adetin :sm_confused:
yaptım... mafoldumben
yaptım... mafoldumben
ya kötü bişeyse... ya enfeksiyon filan türü bişeyden dolayı gelmediyse... ben 10 yaşında adet oldum ilk... ve benim adet günlerim hiç şaşmadı normalde... aykırı bi durum olması gerek şaşması için... korkuyorum... mafoldumben
ya kötü bişeyse... ya enfeksiyon filan türü bişeyden dolayı gelmediyse... ben 10 yaşında adet oldum ilk... ve benim adet günlerim hiç şaşmadı normalde... aykırı bi durum olması gerek şaşması için... korkuyorum... mafoldumben
yaptım... mafoldumben
canlarım benim yaa... ne tatlısınız.. iyiki varsınız... allah hepinizden razı olsun... :1hug:
canlarım benim yaa... ne tatlısınız.. iyiki varsınız... allah hepinizden razı olsun... :1hug:
selam. hamileymissin. aksam kızlarla baya kaynatmıssınız. sabah okuyabiliyorum ancak. tebrikler canım.allah kucagına almayıda nasip eder işallah.bizim için çaba gösterenler içinde dua et olurmu :))) sevgiler..
slm canım ewet biraz kaynattık:)) ewet hamileyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun...etmez olur muyum tüm dualarım da sizler yer alıyorsunuz Rabbim en kısa zamnda sizlerede nasip eder inş..:Saruboceq:
slm canım ewet biraz kaynattık:)) ewet hamileyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun...etmez olur muyum tüm dualarım da sizler yer alıyorsunuz Rabbim en kısa zamnda sizlerede nasip eder inş..:Saruboceq:
şimdi sesli düşünüyorum... CADIARZU
benim yumurtlama günlerim 7-8-9 du.. hatta çok sancı yapmıştı... bu bebek sadece yumurtlamda yerleşiyor yumurtalığa dimi?
eğer öyleyse en kötü ihtimalle 10 aralıkta döllense... bugün ayın 23ü 10 günde rahime yerleşmiyomu? 13 gün geçmiş olucak döllenmeden sonra görünmesi gerekmezmiydi?
bilgisi olan aydınlatabilirmi?
ay amma tıbbi olduk he... annem kör cahil hoppala coppala hamile kalmış bana... şu bizim bilgiler onda olsaydı zamanının en meşhur jinekoloğu olurdu kesin... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?