Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam arkadaşlar

yardımınıza ihtiyacım var..hemen yazayım.14 aralık'ta adet olamam gerekirken gelmedi.ben de saglıkocagında test yaptırdım çift çizgi cıktı.dün doktora gittim.adetimden 8 gün gecmişti.ultrasona girdim ama göremediler.kan testi yaptırdım.degerim : 11519,11 cıktı.sonra sonucu tekrar aynı doktora götürdüm..aa bukadar yüksek degerde nie göremedim dedi ve gene baktı ultrasonda ve gene göremedi.sonra ben telas ettim ve arastırma hastanesine gittik.degerimi doktora gösterdim ve oda sasırdı o doktor nasıl göremez görmesi gerek degerin yüksek dedi.gel birde alttan bakalım dedi.alttan baktı bi bosluk görüyorum kese gibi ama embrioyu göremedim dedi.haftaya gene gel dıs gebelik olabilir kürtaj olabilirsin dedi.. arkadaslar dıs gebelik belirtilerine baktım karın agrısı, kanama mide bulantısı, bas dönmesi.bunların hiçbirisi yok.sizce embrionun görünmemesi normal mi yoksa adetin 8. gün gectikten sonra bu kan degerimle görememesi anormal mi??

yaptım... mafoldumben
negatif çıktı yaa... mafoldumben
1-2 gün daha bekliyim hala gelmemiş olursa bir daha yaparım artık napiim... mafoldumben

yaptım... mafoldumben
1-2 gün daha bekliyim hala gelmemiş olursa bir daha yaparım artık napiim... mafoldumben

canım yaa üzülme boşver belki daha yenidir bi kaçgün geçsin yine yaparsın seni üzmek istemem ama belki psikolojik olarak gecikmiştir adetin :sm_confused:

yaptım... mafoldumben

canım hemen üzülme belki geç döllenme olmuştur adetin gelmedi sonuçta hala ümidimiz var hihoyyyt bir ki güne bidaha yaparsın :1hug:

yaptım... mafoldumben

daha yerleşmemiş olabilir. adet bitiminden 10 gün sonunda gelmezse testi tekrar denersin canım. sakın üzülme

ya kötü bişeyse... ya enfeksiyon filan türü bişeyden dolayı gelmediyse... ben 10 yaşında adet oldum ilk... ve benim adet günlerim hiç şaşmadı normalde... aykırı bi durum olması gerek şaşması için... korkuyorum... mafoldumben

korkma canım yaaa üzülmede hem daha adet olmadın evet hala bi umdumuz var:Saruboceq:

canım hemen kötü düşünme,ya hamilesin ya da psikolojik olarak gecikti öyle şeler getirme aklına :teselli:

yaptım... mafoldumben

senağlama işte ben de bundan korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum, bizimki de acaip gaza geldi zaten..karnımı okşuyor...olmazsa kendimi suçlayacam

üzülme canım....

kesinlikkle hamilesindir :CüvCüv: . değilsen bile stresten olabilir çünkü burada aslında kendimizi çok hazırlıyoruz kan testi yaptır belki daha çok ufaktır idrara geçmemiştir :Saruboceq:ama inşAllah Hamilesindir

selam. hamileymissin. aksam kızlarla baya kaynatmıssınız. sabah okuyabiliyorum ancak. tebrikler canım.allah kucagına almayıda nasip eder işallah.bizim için çaba gösterenler içinde dua et olurmu :))) sevgiler..

slm canım ewet biraz kaynattık:)) ewet hamileyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun...etmez olur muyum tüm dualarım da sizler yer alıyorsunuz Rabbim en kısa zamnda sizlerede nasip eder inş..:Saruboceq:

şimdi sesli düşünüyorum... CADIARZU
benim yumurtlama günlerim 7-8-9 du.. hatta çok sancı yapmıştı... bu bebek sadece yumurtlamda yerleşiyor yumurtalığa dimi?
eğer öyleyse en kötü ihtimalle 10 aralıkta döllense... bugün ayın 23ü 10 günde rahime yerleşmiyomu? 13 gün geçmiş olucak döllenmeden sonra görünmesi gerekmezmiydi?
bilgisi olan aydınlatabilirmi?

ay amma tıbbi olduk he... annem kör cahil hoppala coppala hamile kalmış bana... şu bizim bilgiler onda olsaydı zamanının en meşhur jinekoloğu olurdu kesin... :roflol:

slm canım ewet biraz kaynattık:)) ewet hamileyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun...etmez olur muyum tüm dualarım da sizler yer alıyorsunuz Rabbim en kısa zamnda sizlerede nasip eder inş..:Saruboceq:

İŞALLAH CANIM. ya biraz belirtilerinden bahsedermisin.

Kız ben de bu hesaplamalardan bir şey anlamıyorum, sizin sayenizde yumurtlama dönemimi filan takip ettim bu ay kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…