Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar sabah bi günaydın dedim birdaha giremedim, bugün derslerim çok yoğun malesef(
Geçmişi okuyacak vaktim de yok, bana bi özetler misiniz bugünü, hamiş var mı? the_fts başka doktora gitmiş mi? smart_girl hormon sonuçlarını almış mı? Hepinizi çok merak ediyorum, aklım hep sizde ama giremiyorum bugün(
Bi de sizi çoooooooooooooooooook seviyorum opuyorumnanaktan

canım hamiş yok the_fts ye bende sordum noldu diye cevap vermedi sanırım görmedi.smartında sonuçları tertemiz çıkmış sadece demir eksiklliği varmış onada ilaç vermiş doktor opuyorumnanaktan

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN. güzel dileklerin için çok teşekkürler.

:))) Bende 2 sene korundum. öle zannediyodum. hatta bir keresinde kaçmıstı . ertesi günü hapı bile kullanmıstım. şimdi daha iyi anlıyorum.

Bende kaçtı diye ertesi gün hapı kullanmıştım bir keresinde.hemde adetimin üstünden 2 gün geçmişti. mahvetti beni, akıl akıl işte! sanki çok kolay hamile kalmak... bak şimdide adamların peşinden koşuyoruz kedi gibi delikafadulden

benimde sabah çok canım sıkkındı kocacığımla küstük akşam he dedim tamda haftası
sabah işe bırakırken yüz vermedim ama aklım yeni başıma geldi hemen aradım barışmak için ne yapayım naz yapmıyım dedim yoksa bi hafta küs kalırsam ne yaparım bendelikafadulden

aman diyim lüzumsuz arazlar yapmayın.. gayet sexi ve azgın oluncek... :jeyyar:

parola ne?

SEXİ VE AZGIN

ya kızlar niye hep eşimizle tartışmalarımız yumurtlama haftasına denk geliyo:)) canım bence naz yapma boşver nasılsa barışacaksınız boşa gitmesin bu değerli günler :) hem kocişe küsülmez sen akşam gönlünü al opuyorumnanaktan

2 gün geçti adetimin üstünden..hala gelen giden yok..ama ben ısrarla test yapmıyorum.yarını beklicem..dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur...

gercekten ya... önceden isteme.amann yeni evliligin tadını cıkaralım.yok tatile gidelim..

bende bukadarını tahmin etmiyodum cnm yaa.bizde askerhastanesine gidiyoruz canım da randewuyla dün doktorun ameliyatı falan varmış randewu vermediler.bi ay daha beklicem artık inşallah gerek kalmaz gitmeyeopuyorumnanaktan

Hmmm!Anladııımmm,eşin asker siz onun görevi dolayısıyla bir ilçede mahsur kaldınız :S Boşver,askeri hastanede daha rahat halledersin işini hem de ilgilenirler.Bence sen bu ay regl oldun yani hamiş değilsin canım;söyle yumurtan yeterince gelişmediği için kanaman çok fazla olmadı hani bazı aylar az oluruz ya sebebi bu sanırım;tam bir oluşum olmadığından tam bir kanama olmuyor ya da gecikip az da olsa oluyor.Bence kafanı artık bunalra takma ve normal süklusuna göre çalışmalara başla;bir dahaki ay inşallah hep birlikte hamiş kalırız :)

Canım kötü kokulu akıntı enfeksiyon belirtisidir ve sorun çözülmeden hamilelik düşük bir ihtimaldir ancak tedavi olduysan ve artık kokusuz berrak bir akıntın varsa bunda sorun olduğunu düşünmüyorum.

benim bildiğim ultrasonda bebk zaten6. haftadans onra gözükür değerlerine bakarak bebeğin altı haftalıktan fazla olduğunu ve görünmesi gerektiğini düşünmüş olabilriler ancak ya bebek İKİZSE :) o zaman işte BHCg değerin olması gerekenden yüksek çıkar ve bu da doktorları bebeğin kaç ahaftalık olduğu konusunda yanıltabilir.Bahsettiğin gibi ağrın sızın da yoksa hiççç kötü düşünme bir de bu açıdan bak inşallah herşey yolundandır ve ikizlerin seni bekliyordur.

haberdar et bizi olurmu :)

Dün gece kızlar süper kaynatmış ben yattıktan sonra yaaa,gülmekten koptum burda sayfaları okurken :) Benim durumu su sana açıklamış;hamile kalmaya dair hiçbir sıkıntım yokmuş.Aslında bir dahaki ay gidecektim biliyorsun hani bu ay da deneyelim olmazsa eşimle gideriz diyordum ama hastaydım ve doktora gitmiştim gitmişken onları da öğreneyim kafam rahatlasın dedim;çok şükür iyi herşey... Bakalım neler bekliyor bu ay bizi.

Ha bu arada bu ilişki öncesi eşine kahve içiren arkadaşlar hangi kahveden içiriyor?Nescafe mi Türk kahvesi mi granüllü mü _?var mı bunun belirgin bir türü? :)

Gönlünü almak kolay erkeklerin, merak etme halledersin sen akşama...:teytey:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...........22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
Kuzucugum....................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sedoss5476............................24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:

şimdi biraz altan alman iyi olmuss ... sonradan acısını cıkararısınn

YA KAHVE OLAYINI BEN ÇIKARDIM ORTAYA AMA, Bİ SİTEDE OKUDUM ONUDA, HAMİLE KALMA YÖNTEMLERİ FALAN DİYE...opuyorumnanaktan
BEN TÜRK KAHVESİ YAPIYORUM TELVESİ BOL OLSUN :))))

BU ARADA SICAK SUYLA DUŞ ALMAKTA TEHLİKELİ ONA GÖRE...BENDE ÇOOK SEWERİM SICAĞI!!

aman diyim lüzumsuz arazlar yapmayın.. gayet sexi ve azgın oluncek... :jeyyar:

parola ne?

SEXİ VE AZGIN
canım haklısında kız bu soğuklardada olmuyo hiç ben her ders başında muhakkak sexi giyinmeye çalışıyom ama biliyorsun o kıyafatler pekde yünlü olmuyo donuyom akannehir

canım bende anlamadım:uhm:küs kalmayı hiç beceremiyom zaten biraz burnu sürtsün dedim aklıma hemen yumurtlıycam geldi bizimkide pek inattır ben yanaşana dek yanaşmaz yanıma sanki hep suçlu benmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…