Kızlar sabah bi günaydın dedim birdaha giremedim, bugün derslerim çok yoğun malesef(
Geçmişi okuyacak vaktim de yok, bana bi özetler misiniz bugünü, hamiş var mı? the_fts başka doktora gitmiş mi? smart_girl hormon sonuçlarını almış mı? Hepinizi çok merak ediyorum, aklım hep sizde ama giremiyorum bugün(
Bi de sizi çoooooooooooooooooook seviyorum opuyorumnanaktan
hiiiç ümitsilige düşme canım,Rabbim sanada nasip eder inş.her seyin hayrlsıını dilemek lazım..biz ne yapsak boş Allah ım zamanı gelince her seyi nasip ediyor zaten..dilerim en kısa zamanda sennde yüzünü güldürür Rabbim...:Saruboceq:
:))) Bende 2 sene korundum. öle zannediyodum. hatta bir keresinde kaçmıstı . ertesi günü hapı bile kullanmıstım. şimdi daha iyi anlıyorum.
benimde sabah çok canım sıkkındı kocacığımla küstük akşam he dedim tamda haftası
sabah işe bırakırken yüz vermedim ama aklım yeni başıma geldi hemen aradım barışmak için ne yapayım naz yapmıyım dedim yoksa bi hafta küs kalırsam ne yaparım bendelikafadulden
benimde sabah çok canım sıkkındı kocacığımla küstük akşam he dedim tamda haftası
sabah işe bırakırken yüz vermedim ama aklım yeni başıma geldi hemen aradım barışmak için ne yapayım naz yapmıyım dedim yoksa bi hafta küs kalırsam ne yaparım bendelikafadulden
Bende kaçtı diye ertesi gün hapı kullanmıştım bir keresinde.hemde adetimin üstünden 2 gün geçmişti. mahvetti beni, akıl akıl işte! sanki çok kolay hamile kalmak... bak şimdide adamların peşinden koşuyoruz kedi gibi delikafadulden
bende bukadarını tahmin etmiyodum cnm yaa.bizde askerhastanesine gidiyoruz canım da randewuyla dün doktorun ameliyatı falan varmış randewu vermediler.bi ay daha beklicem artık inşallah gerek kalmaz gitmeyeopuyorumnanaktan
kızlar bende bişi sorucam.Kötü kokulu akıntım vardı enfeksiyon çıktı fitil kullandım tam geçmedi tekrar kullandım.sonra soğan suyu içtim 1 hafta kadar ama az daha geliyo akıntım şimdi akıntım olduğu için hamile kalamayacakmıyım? Akıntısı olup mutlaka hamile kalanda olmuştur ya? Ben bu akıntı meselesini çok kafaya takıyorum.eğer bu ayda kalamazsam adet tarihim ocak 10 bittikten sonra bu kez devlet hast.ne gidicem daha önce özele gittim muayene parasıydı smear testiydi çok harcadım dr. özel olmasına rağmen çok ilgili gelmedi bana bu kez iyi bir erkek dr.buldum ona gidicem bakalım ne diyecek kafamçokkarıştı
selam arkadaşlar
yardımınıza ihtiyacım var..hemen yazayım.14 aralık'ta adet olamam gerekirken gelmedi.ben de saglıkocagında test yaptırdım çift çizgi cıktı.dün doktora gittim.adetimden 8 gün gecmişti.ultrasona girdim ama göremediler.kan testi yaptırdım.degerim : 11519,11 cıktı.sonra sonucu tekrar aynı doktora götürdüm..aa bukadar yüksek degerde nie göremedim dedi ve gene baktı ultrasonda ve gene göremedi.sonra ben telas ettim ve arastırma hastanesine gittik.degerimi doktora gösterdim ve oda sasırdı o doktor nasıl göremez görmesi gerek degerin yüksek dedi.gel birde alttan bakalım dedi.alttan baktı bi bosluk görüyorum kese gibi ama embrioyu göremedim dedi.haftaya gene gel dıs gebelik olabilir kürtaj olabilirsin dedi..arkadaslar dıs gebelik belirtilerine baktım karın agrısı, kanama mide bulantısı, bas dönmesi.bunların hiçbirisi yok.sizce embrionun görünmemesi normal mi yoksa adetin 8. gün gectikten sonra bu kan degerimle görememesi anormal mi??
Kızlar sabah bi günaydın dedim birdaha giremedim, bugün derslerim çok yoğun malesef(
Geçmişi okuyacak vaktim de yok, bana bi özetler misiniz bugünü, hamiş var mı? the_fts başka doktora gitmiş mi? smart_girl hormon sonuçlarını almış mı? Hepinizi çok merak ediyorum, aklım hep sizde ama giremiyorum bugün(
Bi de sizi çoooooooooooooooooook seviyorum opuyorumnanaktan
Hmmm!Anladııımmm,eşin asker siz onun görevi dolayısıyla bir ilçede mahsur kaldınız :S Boşver,askeri hastanede daha rahat halledersin işini hem de ilgilenirler.Bence sen bu ay regl oldun yani hamiş değilsin canım;söyle yumurtan yeterince gelişmediği için kanaman çok fazla olmadı hani bazı aylar az oluruz ya sebebi bu sanırım;tam bir oluşum olmadığından tam bir kanama olmuyor ya da gecikip az da olsa oluyor.Bence kafanı artık bunalra takma ve normal süklusuna göre çalışmalara başla;bir dahaki ay inşallah hep birlikte hamiş kalırız :)
Canım kötü kokulu akıntı enfeksiyon belirtisidir ve sorun çözülmeden hamilelik düşük bir ihtimaldir ancak tedavi olduysan ve artık kokusuz berrak bir akıntın varsa bunda sorun olduğunu düşünmüyorum.
benim bildiğim ultrasonda bebk zaten6. haftadans onra gözükür değerlerine bakarak bebeğin altı haftalıktan fazla olduğunu ve görünmesi gerektiğini düşünmüş olabilriler ancak ya bebek İKİZSE :) o zaman işte BHCg değerin olması gerekenden yüksek çıkar ve bu da doktorları bebeğin kaç ahaftalık olduğu konusunda yanıltabilir.Bahsettiğin gibi ağrın sızın da yoksa hiççç kötü düşünme bir de bu açıdan bak inşallah herşey yolundandır ve ikizlerin seni bekliyordur.
haberdar et bizi olurmu :)
Dün gece kızlar süper kaynatmış ben yattıktan sonra yaaa,gülmekten koptum burda sayfaları okurken :) Benim durumu su sana açıklamış;hamile kalmaya dair hiçbir sıkıntım yokmuş.Aslında bir dahaki ay gidecektim biliyorsun hani bu ay da deneyelim olmazsa eşimle gideriz diyordum ama hastaydım ve doktora gitmiştim gitmişken onları da öğreneyim kafam rahatlasın dedim;çok şükür iyi herşey... Bakalım neler bekliyor bu ay bizi.
Ha bu arada bu ilişki öncesi eşine kahve içiren arkadaşlar hangi kahveden içiriyor?Nescafe mi Türk kahvesi mi granüllü mü _?var mı bunun belirgin bir türü? :)
canım haklısında kız bu soğuklardada olmuyo hiç ben her ders başında muhakkak sexi giyinmeye çalışıyom ama biliyorsun o kıyafatler pekde yünlü olmuyo donuyom akannehiraman diyim lüzumsuz arazlar yapmayın.. gayet sexi ve azgın oluncek... :jeyyar:
parola ne?
SEXİ VE AZGIN
canım bende anlamadım:uhm:küs kalmayı hiç beceremiyom zaten biraz burnu sürtsün dedim aklıma hemen yumurtlıycam geldi bizimkide pek inattır ben yanaşana dek yanaşmaz yanıma sanki hep suçlu benmişim gibiya kızlar niye hep eşimizle tartışmalarımız yumurtlama haftasına denk geliyo:)) canım bence naz yapma boşver nasılsa barışacaksınız boşa gitmesin bu değerli günler :) hem kocişe küsülmez sen akşam gönlünü al opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?