smart girl canım benim..cok sagol verdiğin bilgilerden dolayı..içime su serptin vallahi..eşimin babasıda ikiz.çok isterim ikizlerim olsun die..
tekrar tesekkür ederim canım ya..
evet yaa bizim kuduruk kızlar ısrar edince gaza geldim test yaptım... negatif çıktı.. oysa ben 5gün geçmesini beklicektim... kafamçokkarıştı
Kızlar bu arada asrewya listemizde yoktu;hani listemizde olmayanların hamiş haberlerini eklemiyoruz biliyorum ama o hamişle olduğunu öğrendiği günden beri bizimle ve herkes ne sorduysa cevap vermeye çalıştı ve çok içten bir arkadaşımız .Ben de listemizde olması gerektiğini düşündüm sizin de izninizle :kedi:
ben geldim kızlaarrrrrrrrrrrr
ya varya kaç gündür kuru incir kuru kayısı ve keçi boynuzu yemekten içim şişti yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
evet ya haklısın sen duygularını dile getirdinmi peki
kuduruklardan biri de benimm duramadım :roflol:
ben geldim kızlaarrrrrrrrrrrr
ya varya kaç gündür kuru incir kuru kayısı ve keçi boynuzu yemekten içim şişti yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
merhabalarb kıslar.nasılsınız görüşmeyeli.hamiş arakadaşalar biliolar mı acep bu yerleşme kanaması denen sey herkeste oluo mu.nasıl oluo.bilen varsa cevaplar mı acep.yarın büyük günnnnnnn
bugun kasıklarımda agrı var ve akıntılarım coğaldı.inş kırmızıları görmemmmmmmmmmm.cuma günü yada pazartesi günü kan testi yaptırcam eger kırmızı kartları yemezsem.dua edinnnnn acep
Söylemez miyim tabiki söyledim;benim için en önemli şeyin kendisi olduğunu biliyor zaten;ama onun öyle bir cümle kurması beni çok üzdü yaa,eğer ondan kaynaklı bir sorun yaşarsak çok üzülecek gibi hissettim.E benden kaynaklı yaşarsak bu kez de o baba olmak sitiyor ama ben yapamıyorum diye ben üzüleceğim;nasıl iş bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1no2:
Offf!Neleri düşünür oldum bana bakarmısınız akannehir
stres yapma şeker.işallah anne adaylarmız kısmına geciş yaparsınn
Canım!Yazdıklarını değerlendrince kafamda bu fikir oluştu.Tabi en iyisini doktorlar bilir.Sen hiç doktoruna söyledin mi 'ikizler var bizim ailede'gbi şeyler?
ORASI ŞEREF TİRÜBÜNÜ :)
Hani biz sahadayız ,kırmızı kartı yeyince çıkıyourz ya sahadan;onlar başarılı bir oyun çıkardıkları için direk şeref trübününde ağırlıyoruz sonraki maçları zilesinler diye :))
ya bu kadar kötüye kafa yoraacağımıza iyi şeyler düşünsek şu yumurtlama günlerinde bi değil kaç tane yumurtlardık kim bilir
ya kızlar bu topik bize iii geldi hep söylüyoruz bunu. açıkcası başka topiklerde gezmiyoruz bile belki
madem herkes bu kadar üzülüyo kendi ortamımızı kendimiz yaratalım gülelim eğlenelim
her hafta kimin yumurtlama günü varsa bassın kahkahayı
özellikle smart senden başlayalım
LÜTFEN OKUYUN BU YAZIYIIIIIIII
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yalnız olmadığımı biliyordummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?