Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smart girl canım benim..cok sagol verdiğin bilgilerden dolayı..içime su serptin vallahi..eşimin babasıda ikiz.çok isterim ikizlerim olsun die..

tekrar tesekkür ederim canım ya..

Canım!Yazdıklarını değerlendrince kafamda bu fikir oluştu.Tabi en iyisini doktorlar bilir.Sen hiç doktoruna söyledin mi 'ikizler var bizim ailede'gbi şeyler?

ben geldim kızlaarrrrrrrrrrrr
ya varya kaç gündür kuru incir kuru kayısı ve keçi boynuzu yemekten içim şişti yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

evet yaa bizim kuduruk kızlar ısrar edince gaza geldim test yaptım... negatif çıktı.. oysa ben 5gün geçmesini beklicektim... kafamçokkarıştı

üstüme alındım hemen geldim evet valla kuduruğuz ve bu hafta kuduracak olan çokda kii var canım.
şaka bi yana hemen ümitsizliğe düşme bi kaç gün içinde yine olmazsan kan testi yaptırırsın:1hug:

merhabalarb kıslar.nasılsınız görüşmeyeli.hamiş arakadaşalar biliolar mı acep bu yerleşme kanaması denen sey herkeste oluo mu.nasıl oluo.bilen varsa cevaplar mı acep.yarın büyük günnnnnnn

asrewya ile bense sohpet ettim sabah. listeye eklemen çok hos olmus cnmmm..

bugun kasıklarımda agrı var ve akıntılarım coğaldı.inş kırmızıları görmemmmmmmmmmm.cuma günü yada pazartesi günü kan testi yaptırcam eger kırmızı kartları yemezsem.dua edinnnnn acep

evet ya haklısın sen duygularını dile getirdinmi peki

Söylemez miyim tabiki söyledim;benim için en önemli şeyin kendisi olduğunu biliyor zaten;ama onun öyle bir cümle kurması beni çok üzdü yaa,eğer ondan kaynaklı bir sorun yaşarsak çok üzülecek gibi hissettim.E benden kaynaklı yaşarsak bu kez de o baba olmak sitiyor ama ben yapamıyorum diye ben üzüleceğim;nasıl iş bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1no2:
Offf!Neleri düşünür oldum bana bakarmısınız akannehir

ben geldim kızlaarrrrrrrrrrrr
ya varya kaç gündür kuru incir kuru kayısı ve keçi boynuzu yemekten içim şişti yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Ya ben de hastayım ama bir koşu markete gidip kuru incir alıp yemeye başlamalıyım diye içim içimi yiyoooo....

merhabalarb kıslar.nasılsınız görüşmeyeli.hamiş arakadaşalar biliolar mı acep bu yerleşme kanaması denen sey herkeste oluo mu.nasıl oluo.bilen varsa cevaplar mı acep.yarın büyük günnnnnnn

Yok canımherkeste görünmüyor artı,çok da sık rastlanan bişey değil;ama su_1983 yaşamış ona sor istersen

bugun kasıklarımda agrı var ve akıntılarım coğaldı.inş kırmızıları görmemmmmmmmmmm.cuma günü yada pazartesi günü kan testi yaptırcam eger kırmızı kartları yemezsem.dua edinnnnn acep

stres yapma şeker.işallah anne adaylarmız kısmına geciş yaparsınn

ya bu kadar kötüye kafa yoraacağımıza iyi şeyler düşünsek şu yumurtlama günlerinde bi değil kaç tane yumurtlardık kim bilir
ya kızlar bu topik bize iii geldi hep söylüyoruz bunu. açıkcası başka topiklerde gezmiyoruz bile belki
madem herkes bu kadar üzülüyo kendi ortamımızı kendimiz yaratalım gülelim eğlenelim
her hafta kimin yumurtlama günü varsa bassın kahkahayı
özellikle smart senden başlayalım
LÜTFEN OKUYUN BU YAZIYIIIIIIII

stres yapma şeker.işallah anne adaylarmız kısmına geciş yaparsınn

ORASI ŞEREF TİRÜBÜNÜ :)

Hani biz sahadayız ,kırmızı kartı yeyince çıkıyourz ya sahadan;onlar başarılı bir oyun çıkardıkları için direk şeref trübününde ağırlıyoruz sonraki maçları zilesinler diye :))

Canım!Yazdıklarını değerlendrince kafamda bu fikir oluştu.Tabi en iyisini doktorlar bilir.Sen hiç doktoruna söyledin mi 'ikizler var bizim ailede'gbi şeyler?

YOK CANIM YA SÖYLEMEDİM..ZATEN SAGOLSUN (!) DOKTOR BENİMLE Bİ İLGİLENDİ Bİ İLGİLENDİ SORMA..klava: HAFTAYA GEL EMBRİYO GÖRÜNMEZSE KÜRTAJ YAPALIM DEDİ PAT DİYEkötükedihüso

bu benzetme süper olduuuuuuuuu :lepi::lepi:

Benim yumurtlama günüme çok var daha yaa,seneye seneye yumurtlayacağım ben delikafadulden :lepi:
Listenin de en sonunda olmam gerekiyo;ama biraz bekleyeyim de benim tarihten daha ileri tarihler girince ekleyeyim kendimi dedim.benimle son regl olan arkadaşların bir sonraki reglleri benden bir hafta önce falan benim siklus uzun kafamçokkarıştı bekle anam bekle.

Artı ben gerçek hayatta da kendim için hem çok karamsar hem de çok mantıklı ,akıl çerçevesinde yaşarım hayatı,ne kadar pozitif olayım desem de buraya da yansıyor kusuruma bakmayın kızlar yaaaa... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…