YA KAHVE OLAYINI BEN ÇIKARDIM ORTAYA AMA, Bİ SİTEDE OKUDUM ONUDA, HAMİLE KALMA YÖNTEMLERİ FALAN DİYE...opuyorumnanaktan
BEN TÜRK KAHVESİ YAPIYORUM TELVESİ BOL OLSUN :))))
BU ARADA SICAK SUYLA DUŞ ALMAKTA TEHLİKELİ ONA GÖRE...BENDE ÇOOK SEWERİM SICAĞI!!
Gönlünü almak kolay erkeklerin, merak etme halledersin sen akşama...:teytey:
valla o kasıtlı yapmamıştır sanmam yumurtlama haftam olduğunu bilmiyo galiba
2 gün geçti adetimin üstünden..hala gelen giden yok..ama ben ısrarla test yapmıyorum.yarını beklicem..dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur...
Tabiki bilmiyorsur canım ya;erkekler hesaplamaz öyle şeyleri :)
Bu arada ANgell test yapmış ama negatif gibi bişey okudum;doğru mu ki yaaaaaaaaa :gitme:
canım haklısında kız bu soğuklardada olmuyo hiç ben her ders başında muhakkak sexi giyinmeye çalışıyom ama biliyorsun o kıyafatler pekde yünlü olmuyo donuyom akannehir
yarında yapma...bak ben bugün bir yazı yayınladım geçmişe bak 2-3 sayfa geriye görürsün... benim adetim bugünde olmazsam 3 gün geçti... hiç aksamazan halbuki... test yaptım ısrarlar üzerine boşuna sıkıntı oldu bana... negatif çıktı... sonrasında bu yazıyı okudum... neyse uzatmıyım sen o yazıyı bi oku.. çok faydalı olacaktır.. ne demek istediğimi anlıycan...
:1hug:
canım bende anlamadım:uhm:küs kalmayı hiç beceremiyom zaten biraz burnu sürtsün dedim aklıma hemen yumurtlıycam geldi bizimkide pek inattır ben yanaşana dek yanaşmaz yanıma sanki hep suçlu benmişim gibi
ay canım hepsi aynı demekki inatçı şeylerlmaz: neyse sen alttan al yumurtlama haftan bitince de sen inat yaparsın kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada asrewya listemizde yoktu;hani listemizde olmayanların hamiş haberlerini eklemiyoruz biliyorum ama o hamişle olduğunu öğrendiği günden beri bizimle ve herkes ne sorduysa cevap vermeye çalıştı ve çok içten bir arkadaşımız .Ben de listemizde olması gerektiğini düşündüm sizin de izninizle :kedi:
bi söz vardı aklıma gelmedi şimdi hepsini vursakmı birbirine kaydirigubbakcemile3
ay acaba onlarda bizim için aynı şeyimi düşünüyolar:1shok:
bide canlarım ya benim kocişim pek bebk istemiyo aslında benim zorumla. varya eğer yumurtlama haftamı takip etse ne yapar acaba ay çokmu kötü düşünüyom ben ya
ama ben istiyorum
bide erkekler anlamıyo kaç sene korun sonra ya olmazsa diyorum hemen savunmaya geçiyolar offff offfff
Tabiki bilmiyorsur canım ya;erkekler hesaplamaz öyle şeyleri :)
Bu arada ANgell test yapmış ama negatif gibi bişey okudum;doğru mu ki yaaaaaaaaa :gitme:
yarında yapma...bak ben bugün bir yazı yayınladım geçmişe bak 2-3 sayfa geriye görürsün... benim adetim bugünde olmazsam 3 gün geçti... hiç aksamazan halbuki... test yaptım ısrarlar üzerine boşuna sıkıntı oldu bana... negatif çıktı... sonrasında bu yazıyı okudum... neyse uzatmıyım sen o yazıyı bi oku.. çok faydalı olacaktır.. ne demek istediğimi anlıycan...
:1hug:
Ben de akşam eşime 'bak benim tahliller sağlam çıktı haaaa' dedim.Biz de bebişi isteyen o biliyorsunuz.Bana dedi ki 'hmm!olmazsa benden demek ki' Çok üzüldüm öyle söyleyince yaaa onun öyle bir problemi olsa ben hiç dillendirmem ki bunu;canı sağolsun yeterki biz birlikte böyle mutlu olmaya devam edelim gerisi hikaye.
Hem belki bu ay olmazsa doktora gittiğimizde doktor yeni bişey çıkarıp sorun sende diyecek bana;ya da eşin de sen de sağlıklısınız diyecek;biinmezki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?