Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım kahveyi bir kaç kişiden daha duydum da kaynağına ulaşamamıştım ;demek ki sensin :)
E,Türk kahvesi olduğuna emin misin?Hani mesela çay spermleri yavaşlatıyor kahvenin de bir türü vardır gibi geliyo bana;yanlış iş yapmayalım sonra

valla o kasıtlı yapmamıştır sanmam yumurtlama haftam olduğunu bilmiyo galiba

Tabiki bilmiyorsur canım ya;erkekler hesaplamaz öyle şeyleri :)

Bu arada ANgell test yapmış ama negatif gibi bişey okudum;doğru mu ki yaaaaaaaaa :gitme:

2 gün geçti adetimin üstünden..hala gelen giden yok..ama ben ısrarla test yapmıyorum.yarını beklicem..dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur...

yarında yapma...bak ben bugün bir yazı yayınladım geçmişe bak 2-3 sayfa geriye görürsün... benim adetim bugünde olmazsam 3 gün geçti... hiç aksamazan halbuki... test yaptım ısrarlar üzerine boşuna sıkıntı oldu bana... negatif çıktı... sonrasında bu yazıyı okudum... neyse uzatmıyım sen o yazıyı bi oku.. çok faydalı olacaktır.. ne demek istediğimi anlıycan...
:1hug:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...........22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
Kuzucugum....................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sedoss5476............................24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Tabiki hala umut var;sıkma sakın canını!İdrar testleri biraz riskli malum;ama hani eğer testte çıkarsa bilelim kutlayalım diye istedik biz yapmanı.regl olmadığın sğrece umut var bence.

bide canlarım ya benim kocişim pek bebk istemiyo aslında benim zorumla. varya eğer yumurtlama haftamı takip etse ne yapar acaba ay çokmu kötü düşünüyom ben ya
ama ben istiyorum
bide erkekler anlamıyo kaç sene korun sonra ya olmazsa diyorum hemen savunmaya geçiyolar offff offfff

canım bende anlamadım:uhm:küs kalmayı hiç beceremiyom zaten biraz burnu sürtsün dedim aklıma hemen yumurtlıycam geldi bizimkide pek inattır ben yanaşana dek yanaşmaz yanıma sanki hep suçlu benmişim gibi

ay canım hepsi aynı demekki inatçı şeyler lmaz: neyse sen alttan al yumurtlama haftan bitince de sen inat yaparsın kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada asrewya listemizde yoktu;hani listemizde olmayanların hamiş haberlerini eklemiyoruz biliyorum ama o hamişle olduğunu öğrendiği günden beri bizimle ve herkes ne sorduysa cevap vermeye çalıştı ve çok içten bir arkadaşımız .Ben de listemizde olması gerektiğini düşündüm sizin de izninizle :kedi:

ay canım hepsi aynı demekki inatçı şeyler lmaz: neyse sen alttan al yumurtlama haftan bitince de sen inat yaparsın kaydirigubbakcemile3

bi söz vardı aklıma gelmedi şimdi hepsini vursakmı birbirine kaydirigubbakcemile3
ay acaba onlarda bizim için aynı şeyimi düşünüyolar:1shok:

smart girl canım benim..cok sagol verdiğin bilgilerden dolayı..içime su serptin vallahi..eşimin babasıda ikiz.çok isterim ikizlerim olsun die..

tekrar tesekkür ederim canım ya..

bence de ii yapmışsın haklsıın canım

bi söz vardı aklıma gelmedi şimdi hepsini vursakmı birbirine kaydirigubbakcemile3
ay acaba onlarda bizim için aynı şeyimi düşünüyolar:1shok:

al birini vur ötekine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla bilmem sorsalar belki onlarda başlar ayy bu kadınlar şöyle böyle hepsi aynı derler belkii:)))

Ben de akşam eşime 'bak benim tahliller sağlam çıktı haaaa' dedim.Biz de bebişi isteyen o biliyorsunuz.Bana dedi ki 'hmm!olmazsa benden demek ki ' Çok üzüldüm öyle söyleyince yaaa onun öyle bir problemi olsa ben hiç dillendirmem ki bunu;canı sağolsun yeterki biz birlikte böyle mutlu olmaya devam edelim gerisi hikaye.
Hem belki bu ay olmazsa doktora gittiğimizde doktor yeni bişey çıkarıp sorun sende diyecek bana;ya da eşin de sen de sağlıklısınız diyecek;biinmezki...

Tabiki bilmiyorsur canım ya;erkekler hesaplamaz öyle şeyleri :)

Bu arada ANgell test yapmış ama negatif gibi bişey okudum;doğru mu ki yaaaaaaaaa :gitme:

evet yaa bizim kuduruk kızlar ısrar edince gaza geldim test yaptım... negatif çıktı.. oysa ben 5gün geçmesini beklicektim... kafamçokkarıştı

anladım cnm..yarında yapmıyorum..1 hafta geçsin öle yapıcam bende..hem o tek çizgiyi görmektense,kırmızıları görmek daha iyidir...en azından sağlıklıyım derim..hakkımızda hayırlısı..rabbim bana da ,isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin.. kimsenin kucağı boş kalmasın..:Saruboceq:

evet ya haklısın sen duygularını dile getirdinmi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…