YOK CANIM YA SÖYLEMEDİM..ZATEN SAGOLSUN (!) DOKTOR BENİMLE Bİ İLGİLENDİ Bİ İLGİLENDİ SORMA..klava: HAFTAYA GEL EMBRİYO GÖRÜNMEZSE KÜRTAJ YAPALIM DEDİ PAT DİYEkötükedihüso
benim yumurtlama günüme çok var daha yaa,seneye seneye yumurtlayacağım ben delikafadulden :lepi:
Listenin de en sonunda olmam gerekiyo;ama biraz bekleyeyim de benim tarihten daha ileri tarihler girince ekleyeyim kendimi dedim.benimle son regl olan arkadaşların bir sonraki reglleri benden bir hafta önce falan benim siklus uzun kafamçokkarıştı bekle anam bekle.
Artı ben gerçek hayatta da kendim için hem çok karamsar hem de çok mantıklı ,akıl çerçevesinde yaşarım hayatı,ne kadar pozitif olayım desem de buraya da yansıyor kusuruma bakmayın kızlar yaaaa... :teselli:
bu benzetme süper olduuuuuuuuu :lepi::lepi:
ORASI ŞEREF TİRÜBÜNÜ :)
Hani biz sahadayız ,kırmızı kartı yeyince çıkıyourz ya sahadan;onlar başarılı bir oyun çıkardıkları için direk şeref trübününde ağırlıyoruz sonraki maçları zilesinler diye :))
canım bende anlamadım:uhm:küs kalmayı hiç beceremiyom zaten biraz burnu sürtsün dedim aklıma hemen yumurtlıycam geldi bizimkide pek inattır ben yanaşana dek yanaşmaz yanıma sanki hep suçlu benmişim gibi
senden başlayalım derken iii düşünmekten bahsediyorum lütfen iii düşünki ii olsun
bugun yumurtlamadan sonrakı 8.gunum...cok merak edıorum acaba hamılemıyım dıe.ıdrar testı yapsam cıkmaz degılmı
yok canım ben anladım onu söylemek istediğini de ben başaramam demeye çalıştım.
bugun yumurtlamadan sonrakı 8.gunum...cok merak edıorum acaba hamılemıyım dıe.ıdrar testı yapsam cıkmaz degılmı
kızlar ben çıkıyorum aksam açarım .
bende yumurtlama haftasında içiyom canım ( incir kürü)
canım çıkıcağını sanmam bence adetin gecikmesini bekle yerimseniben
süper bişey... ilerki aylarda şöle listemiz hep alt kısmı dolu olsa ne güzel olurr.
allahım sen bizim dualarımız karsılıksız bırakma yarabbim.
Ya ben de hastayım ama bir koşu markete gidip kuru incir alıp yemeye başlamalıyım diye içim içimi yiyoooo....
ben iyki google ye girip ' hamilelik belirtisi ' aramışım
ne kadar çok kişiyle tanışma fırsatı buldum çok seviniyorum kendi adıma inş karşılıklı tanışmakda nasip olur.bu ortamı bu siteyi sizleri çok sevdim.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?