Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım sana özelden mesaj attım bakar mısın??

evet canım benimde bu hafta yumurtlama haftam olduğu için yiyorum ya bu incir kürü nasıl oluyo

ebrulicem ben bu kürü internetten almıstım. yarın litre suya / 5 incir /15dk kaynat. sabah aç karına bir bardak /aksam aç karnına bir bardak

incirin yumurtlmamayı fazlalastırıyomus..
istersen internetten arastır sende

süper yorummm :)

hehe süper özetlemişsin... bu arada bugünde bitti.. bende tık yok...fisfisfis

Selam kızlar angell nasılsın canım bir gelişme varmı bir daha yaptınmı test ?
ben doktorlarda sürünüyorum ameliyat olmucam bu ay söktürücü ile regl olup sag yumurtalıgım kistten temizlenip tüp bebek yapalım dediler bana da mantıklı geldi sizce nasıl

ayy canım geçmiş olsun,iyi olur inş. tüp bebek :Saruboceq:

merhaba kıslar bugun ve yarın hasta olmam gerek.bugun kasıklarıma agrılar girdi.baktım kahverengi bir leke.simdi durdu.kasık agrımda gecti.bu yerleşme kanaması olabilir mi acep.ay heyecanlanmdım.cevap bekliorum

Canım geçmiş olsun öncelikle inş biran önce kurtulursun şu kissten.Sana daha önce aşılama falan yapılmış mıydı yoksa doğrudan mı tüp bebek dedi doktorun??

yok bi gelişme tatlım yaa.. yaptık işte testi aldık boyumuzun ölçüsünü.. oturuyos şimdi öylece yaprak dökümünü islios kaydirigubbakcemile3
kırmızılardanda eser yok bu arada... bekliyorum valla... kocada bilmio.. yinede süpriz olursa diye kimselere bişicik söylemiorum valla..:lepi:

Msn ye ekledim canım seni açar mısın??

merhaba kıslar bugun ve yarın hasta olmam gerek.bugun kasıklarıma agrılar girdi.baktım kahverengi bir leke.simdi durdu.kasık agrımda gecti.bu yerleşme kanaması olabilir mi acep.ay heyecanlanmdım.cevap bekliorum

Canım normalde her reglinden önce kahverengi leke olur mu yoksa ilk defa bu ay mı böyle oldu?

ben bişey sorcam kızlar. bilgilendirirseniz sevinirim. ben her ayın adetin 14. günü ara kanamam olıyor.çok az ama. 1 yada 2 gün nokta seklinde geliyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

kızlar cvp atın biliyoruz bilmiyoruz diye en azından bileyim. bu durum canımı sıkıyo biraz. bu arada progestan kullanan varmı arnızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…