- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
bence git.. çalışamalara başlamadan zaten genel bir muayene olup öyle başlamak lazım... doktorlar hep öyle diyor ve biz öyle yaptık... bişey değilki... inanın maddi olarakta pahalı bi yeri yok... sperm testi 30 lira tuttu özelde yaptırdığımız için... yoksa oda bedavaydı... benim bütün kan testlerim bedava tuttu... ben bi tek rahim filmine para ödedim özelde yaptırdım... 250 liraydı...
evet canım benimde bu hafta yumurtlama haftam olduğu için yiyorum ya bu incir kürü nasıl oluyo
İnşallah canım yaaa....Topikciğimizde herkes en kısa zamanda şeref tirübününe geçse ne güzel olurdu.Düşünsene herkes hamile;
Angell diyor ki hala hiçbişey hissetmiyorum
Suozdek diyorki var gibi gibi
The_fts hala doktor arıyorum :)
çiçeğim;ağlamak istiyorum
karasu çok yoğundum daha yoğunum :)
butter,sonunda oldu
ebruli;kürler işe yaradı
zehsel;dularımız kabul oldu
senay;pozitif düşünelim
sen her şeyin zamanı var ..... Ve asını şu an yazamadığım daha bir çok kişi ve beraberinde bir çok yorum :lepi:
ve ben ;E ne zaman doğacak,çatladım ben artık :)
Canım sana özelden mesaj attım bakar mısın??
İnşallah canım yaaa....Topikciğimizde herkes en kısa zamanda şeref tirübününe geçse ne güzel olurdu.Düşünsene herkes hamile;
Angell diyor ki hala hiçbişey hissetmiyorum
Suozdek diyorki var gibi gibi
The_fts hala doktor arıyorum :)
çiçeğim;ağlamak istiyorum
karasu çok yoğundum daha yoğunum :)
butter,sonunda oldu
ebruli;kürler işe yaradı
zehsel;dularımız kabul oldu
senay;pozitif düşünelim
sen her şeyin zamanı var ..... Ve asını şu an yazamadığım daha bir çok kişi ve beraberinde bir çok yorum :lepi:
ve ben ;E ne zaman doğacak,çatladım ben artık :)
Selam kızlar angell nasılsın canım bir gelişme varmı bir daha yaptınmı test ?
ben doktorlarda sürünüyorum ameliyat olmucam bu ay söktürücü ile regl olup sag yumurtalıgım kistten temizlenip tüp bebek yapalım dediler bana da mantıklı geldi sizce nasıl
canım mesajın gelmemiş...
ben doktorlarda sürünüyorum ameliyat olmucam bu ay söktürücü ile regl olup sag yumurtalıgım kistten temizlenip tüp bebek yapalım dediler bana da mantıklı geldi sizce nasıl
orda olan yokmu heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yok bi gelişme tatlım yaa.. yaptık işte testi aldık boyumuzun ölçüsünü.. oturuyos şimdi öylece yaprak dökümünü islios kaydirigubbakcemile3
kırmızılardanda eser yok bu arada... bekliyorum valla... kocada bilmio.. yinede süpriz olursa diye kimselere bişicik söylemiorum valla..:lepi:
merhaba kıslar bugun ve yarın hasta olmam gerek.bugun kasıklarıma agrılar girdi.baktım kahverengi bir leke.simdi durdu.kasık agrımda gecti.bu yerleşme kanaması olabilir mi acep.ay heyecanlanmdım.cevap bekliorum
Msn ye ekledim canım seni açar mısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?