allahım nasip ederse sağlıklı sıhhatli..iki bana çok makul geliyor..üç bile fazla gibi..halbuki biz yedi kardeşiz.....şşşşşt kimse duymasınn... kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrr bende aksam doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu masallahkıpır kıpırdı yavrum çok saglıklıymıs doktor bastan ıkız sandı sonra ayrıntılı ınceledı ama tekmiş bebişim saglıklı olsunda tek çıft farketmez tabıkı ama o an kı heyecanım yeterlıydı bana zaten bu sabahta kan alındı 6-7 tüp ve ıdrar alındı falan herseyıme bakılacakmıs ayrıntılı ne var ne yok dıye yarın çıkacak sonuçlarım bakalım hayırlısı
Aysecım kızın oluyomus hayırlısı olsun Allah ım saglıklı olarak yuzunu göstermek nasıp etsın canım
kızlar ben gidemm..öpüyorum siziiiiiiiii...kendinize iyi bakın...
ay ne güzel yaaaaa..rabbim o cümleleri kurmayı bizede nasip etsinnn....
:Saruboceq:
ay_she cim aşna fişne dehayatımızın bi parçası amaaaa :)))aklinialirimsmile
sus geldi susmayan dudaklarımızaaklinialirimsmile
kızlar bu arada yeni olduğum için pek muhabbetlerinize ortak olamuyorum ortak olmaktan ziyade yazılarını takip ediyorum.düğün resimlerimi albüm olarak ekledim hem beni görmüş olursunuzkaydirigubbakcemile5
kızlar bende bir dr.a başladım ama çok memnunum doktorumdan çok ilgili biri yumurta takibine başladı geçen hafta gittiğimde adetimin 12.günüydü yumurtan daha büyümemiş dedi 1 hafta süreyle ilişki önerdi 1 hafta sonra yine gel dedi 2 gün önce çarş.akşamı tekrar gittim yumurtama baktı yumurtlama olmuş bu iyi bişey dedi çatlama olmuş ama yumurta kaybolmuş rahimin içi boş gözüküyor dedi p.tesi hast.ye gel kan tahlili yapalım hormonlarında yükselme varmı bi bakalım dedi ayrıca c.tesi pazar ilişkiyi yasakladı sonuç ne hiç bişey anlamadım kafam karıştı yaa(
ayşe....yazı çok güzel ama ....bu işe mecbur kalıp bu olayı yaşayanlar için çok acı verici olacak okumak..mesela bilmeden ilaç içip bebeğini aldırmak zorunda kalan annelere...gözyaşlarıyla bu olayı yaşayan annelere..bilmiyorum..keyfiye kürtaja ben de karşıyım ama ...aklıma nedense onlar geldi....gerçekten kötü bir olay bu allah kimseyi mecbur etmesin...
ay bende benım blogumdakı yazıya diyosun sandım diyom ben öel bişi yazmadım
ya evet işte canım benımde aklıma ılk bebegım geldı elleri ağzı yüzü gülüşünün parlıyca
dudakları geldi kalıma tutamadım kendımı ağladım haklısın aldırmak zorunda kalan
insnalar var ne yazıkkı hele hele dakıkalar sonra ondan ayrılacağını bılmek
artık anne değilsin demek kendıne o kadar zor ki vedalaşmıyorsun bile bebeğinle
ki benım yavrumun mınık kalbi durmsutu ona rağmen dayanmak öyle zor ki
Allah ım yardım etsin aldırmak zorunda kalanlara
sus geldi susmayan dudaklarımızaaklinialirimsmile
Yahu kımse yok mu alla alla slm dıorum slmımı bıle almıosunuzzz gerÇekten yenı arkadaŞlar bı tuaffff eskı arkadaŞlarım bole deĞİldİ ,
karasu,su,beren,ayŞe,sarılale,İpekkkkkk neredesınız sız yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?