Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

allahım nasip ederse sağlıklı sıhhatli..iki bana çok makul geliyor..üç bile fazla gibi..halbuki biz yedi kardeşiz.....şşşşşt kimse duymasınn... kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile kim duycak canım aramızda aklinialirimsmile

ooo maşallahhh ee annesi 10 haftalık oldu minik kelebeğin tabii ki yani ayyy 4-5 hafta
sonra dürtüklemeyede başlar annişini o yaa maşallah sübhanallah sağlıkla kucaklarsın
inşallah zehselcim :)

Aysecım kızın oluyomus hayırlısı olsun Allah ım saglıklı olarak yuzunu göstermek nasıp etsın canım

evet canım amin amin inşallah Allah ım hayırlı evlat eyler inşallah hepimizinkini :)

kızlar ben gidemm..öpüyorum siziiiiiiiii...kendinize iyi bakın...

güle güle şekerim öptümmm :)

ay ne güzel yaaaaa..rabbim o cümleleri kurmayı bizede nasip etsinnn....

:Saruboceq:

Amiiin amin ecmain canım inşallah :)

ya var ya şu topicte ne kadar çok dua ediyoruz amın diyoruz :)

bide aşna fişa meselelerini konuşmadan durabilsek pek mübarek bi topic olcak burası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay_she cim aşna fişne dehayatımızın bi parçası amaaaa :)))aklinialirimsmile

kızlar bu arada yeni olduğum için pek muhabbetlerinize ortak olamuyorum ortak olmaktan ziyade yazılarını takip ediyorum.düğün resimlerimi albüm olarak ekledim hem beni görmüş olursunuzkaydirigubbakcemile5

sus geldi susmayan dudaklarımızaaklinialirimsmile

valla he sustuk kaldık :)

kızlar bu arada yeni olduğum için pek muhabbetlerinize ortak olamuyorum ortak olmaktan ziyade yazılarını takip ediyorum.düğün resimlerimi albüm olarak ekledim hem beni görmüş olursunuzkaydirigubbakcemile5

albüm gözukmuyo ki ama :)

anasayfada düğün hazırlıkları varya ordaa albümler var.albümün adı 04.10.2009 arnavut düğün :))))

Merhaba ,

Mesah atmışsın ama özel mesaj hakkım yokmuş. Banada doktor aynısını demişti. Ama kan tahlili istememişti. Bence kesin hamişsindir. Durumdan haber et olurmu canım :)

ayşe....yazı çok güzel ama ....bu işe mecbur kalıp bu olayı yaşayanlar için çok acı verici olacak okumak..mesela bilmeden ilaç içip bebeğini aldırmak zorunda kalan annelere...gözyaşlarıyla bu olayı yaşayan annelere..bilmiyorum..keyfiye kürtaja ben de karşıyım ama ...aklıma nedense onlar geldi....gerçekten kötü bir olay bu allah kimseyi mecbur etmesin...

ay bende benım blogumdakı yazıya diyosun sandım diyom ben öel bişi yazmadım

ya evet işte canım benımde aklıma ılk bebegım geldı elleri ağzı yüzü gülüşünün parlıyca
dudakları geldi kalıma tutamadım kendımı ağladım haklısın aldırmak zorunda kalan
insnalar var ne yazıkkı hele hele dakıkalar sonra ondan ayrılacağını bılmek
artık anne değilsin demek kendıne o kadar zor ki vedalaşmıyorsun bile bebeğinle
ki benım yavrumun mınık kalbi durmsutu ona rağmen dayanmak öyle zor ki
Allah ım yardım etsin aldırmak zorunda kalanlara

evet sen yaşayan biri olarak ne kadar etkilenmişsin ....o nedenle böyle yazılar koymamalılar düşünmeli insan biraz

slm kızlar ama çıkımışsınız sanırım
yazılanları okudum bugun.. ayşecım allah analı babalı buyutsun bıtanem kız annesı oluyormuşsun darısı tum ısteyenlerın başına içinde de bana inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bı bebek verır.AMıNNNNN

Bu arada berencım sana da dehŞet sevındım canım benım allah saĞlıkla kucaĞına almayı nasıp etsın hayatım

Yahu kımse yok mu alla alla slm dıorum slmımı bıle almıosunuzzz gerÇekten yenı arkadaŞlar bı tuaffff eskı arkadaŞlarım bole deĞıldı ,

karasu,su,beren,ayŞe,sarılale,ıpekkkkkk neredesınız sız yaaaa

selaaaaaammm canımcııım ben şimdi geldim dışarı çıkmak zorunda kalmıştım geçmişi okiim dedim ama sanırım kimsede yok yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…