selaaaaaammm canımcııım ben şimdi geldim dışarı çıkmak zorunda kalmıştım geçmişi okiim dedim ama sanırım kimsede yok yaniii..
burada az da olsa bırılerı gorunuyo ama yanı slm vermek muhabbet etmek zor bşey değil neyse ben de bıraz gergınım bugun parlamış olabılırım bı anda.
merhaba ben gökçe öğretmenım nasılsınnnn :teselli:
iyiyiiiiimmmm canım bende bahar sigortacıyım iyiyim yaaa bi piskopat müşteri illa poliçemi getir diye tutturunca mecbur kaldım çıkmaya. olsun olabiliyo bazen insan geriliyo takma kafanı kaydirigubbakcemile5
ne kadarlık evlısın canım var mı senın bebiş falan zemuszemus
bu arada 1,5 yıllık evliyim
anlıorum canım allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı bebekler kucağımıza verır ınşallah canım zemuszemus
ben de 8 aylık evlıyım. hıç korunmadık ama bebişimiz de olmadı hayırlısı bakalım canım kısmet dıoruz artık.1 yıl dolsun eğer temmuz sonuna kadar olmazsa dr a gıdıp bakılıcaz tedavı neyse artıkkkk ınş. oralara kadar gtmez de hemencecık hayırlı sağlıklı bebişim olur :Saruboceq:
Yahu kımse yok mu alla alla slm dıorum slmımı bıle almıosunuzzz gerÇekten yenı arkadaŞlar bı tuaffff eskı arkadaŞlarım bole deĞİldİ ,
karasu,su,beren,ayŞe,sarılale,İpekkkkkk neredesınız sız yaaaa
Geldim hayatım geldim olumunekankayizsmile ama öğretmenler odasından giriyorum, lab.da açılmadığı için, 10 dak. sonra tenefüs zili çalacak, millet gelince burdan da giremem bilmiyorumkismile ders saatlerinde, boş oldukça kaçamak yapmaya çalışacam artık boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?