Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selaaaaaammm canımcııım ben şimdi geldim dışarı çıkmak zorunda kalmıştım geçmişi okiim dedim ama sanırım kimsede yok yaniii..

burada az da olsa bırılerı gorunuyo ama yanı slm vermek muhabbet etmek zor bşey değil neyse ben de bıraz gergınım bugun parlamış olabılırım bı anda.

merhaba ben gökçe öğretmenım nasılsınnnn :teselli:

iyiyiiiiimmmm canım bende bahar sigortacıyım iyiyim yaaa bi piskopat müşteri illa poliçemi getir diye tutturunca mecbur kaldım çıkmaya. olsun olabiliyo bazen insan geriliyo takma kafanı kaydirigubbakcemile5

iyiyiiiiimmmm canım bende bahar sigortacıyım iyiyim yaaa bi piskopat müşteri illa poliçemi getir diye tutturunca mecbur kaldım çıkmaya. olsun olabiliyo bazen insan geriliyo takma kafanı kaydirigubbakcemile5

ne kadarlık evlısın canım var mı senın bebiş falan zemuszemus

ne kadarlık evlısın canım var mı senın bebiş falan zemuszemus

yokkkkkkkk mafoldumben çok istiyorum ama 3. ayımız işte deniyoruzz bu ay tam ovulasyon zamanım şimdi 3. günümüz konuşmuyoduk kocamla bugün barıştık akşam artıkkkk bebek yapçazzz aklinialirimsmile

bu arada 1,5 yıllık evliyim

anlıorum canım allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı bebekler kucağımıza verır ınşallah canım zemuszemus

ben de 8 aylık evlıyım. hıç korunmadık ama bebişimiz de olmadı hayırlısı bakalım canım kısmet dıoruz artık.1 yıl dolsun eğer temmuz sonuna kadar olmazsa dr a gıdıp bakılıcaz tedavı neyse artıkkkk ınş. oralara kadar gtmez de hemencecık hayırlı sağlıklı bebişim olur :Saruboceq:

aminnnn yarabbiiiiimmmmm :Saruboceq: inşallah en kısa zamanda olur bizde bu olcakmı bu ay acaba bu belirtimi durumundan kurtuluruz. herşeyden önemliside sağlıklı olması tabiii.

superr... yank........ı sizlerede selamlae kızlar iyi aksamlarr... nasılsınızz...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.......................6 NİSAN
yemyeshill...................6 NİSAN
cns22............................9 NİSAN
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Ben burdayııııııııııııııııııııııım zemuszemus hadi sen de gel kaydirigubbakcemile

Hadi ama kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar delikafadulden nerdesiniz sırnaşık şey

Siz geleceksiniz, ben artık giremiyor olacağım ama :sinifsinif:

Geldim hayatım geldim olumunekankayizsmile ama öğretmenler odasından giriyorum, lab.da açılmadığı için, 10 dak. sonra tenefüs zili çalacak, millet gelince burdan da giremem bilmiyorumkismile ders saatlerinde, boş oldukça kaçamak yapmaya çalışacam artık boshayallersmile

anladım canım..
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…