Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she cim sabret sabret :))) çok güsel bi doğum günü hediyesi olucakkk :)))

cnm benim yaaa ağlamaaaaaa:1no2:

Ayşecik kızın olacakmış çok sevindim hayatım boshayallersmile çok sevindim valla yaaa, nedense sana hep kız çocuğunu yakıştırıyodum ben zaten bayanssulusmile herşeyden önce hayırlı evlat olsun
inşallah canım benim :Saruboceq:

ayşeeeeeeecimmm canım benim..teşeşkkür ederim yazdıkların için..üzülme canım benim..bizim sınavımızda bu demek..allah daha zor sınavlar vermesin..ama şu bi kaç gündür gerçekten kötüyüm...GERÇEKTEN..ve uzun zamandır ilk kez bebiş işine böyle bakıyorum..yani biraz soğuk...

ama varya eşimle dedik..çocuk yapalımm...zaten 4 ay izin..peşine rapor..peşine üzretsiz izin hakkım var..böylece iki yılımı doldururum dedik..şuan tam bir yılım doldu..yani olursa iyi olacak gibi bu açıdan..kapak olsun salaklaradaaaaaaaa..........sinir ediyolar beni.siniiiiiiiiiiirrr... kötükedihüso kötükedihüso

kız superisi...valla merak ettik seni..çok sevindim barışmanıza.....hadi akşama parti var..hazırlan bakalım... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Son düzenleme:
artiki ne parti varrr :))) önden hazırlık superisi yap tatlım enerji depolaa sempatiksalakcinni

evet karasucum :) amin inşallah hayırlı sağlıklı söz dinleyen çok ağlamayan
hareketli ama yerini bilen bi bebiş olsun :lepi: çok şeymi istiyorum yanii :)

ayşe gerçekten çok güzelmiş yaaaa
elim ayağım buz kesti bi an senağlama

eet canım bende çok kötü oldum ya mafoldumben

olumunekankayizsmile kocişinin yanına gitmenin bi yolunu bulursun inşalah canım
İnşallah kısa sürede gene aynı çatı altında olursunuz :Saruboceq:
ve 6 tane bebekınız olur inşallahhh delikafadulden :lepi:

AAAAAAA....deliiiiiiiiiiiii....... :1shok: :1shok: :1shok:
bebek istiyoz dediysekte o kdarda değil kız........ kaydirigubbakcemile3

AAAAAAA....deliiiiiiiiiiiii....... :1shok: :1shok: :1shok:
bebek istiyoz dediysekte o kdarda değil kız........ kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tamam canım en iyisi rakam belirtmeyelım siz makul bir sayıda durursunuz kaydirigubbakcemile3

biz en az 3 en fazla 4 diyoruzda kocaman bi aile olalım diye aklinialirimsmile

tabii onları büyütürken kafayı yemezsek sempatiksalakcinni

büyüdüklerinde kocaman bi aile olabiliriz kaydirigubbakcemile3

allahım nasip ederse sağlıklı sıhhatli..iki bana çok makul geliyor..üç bile fazla gibi..halbuki biz yedi kardeşiz.....şşşşşt kimse duymasınn... kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrr bende aksam doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu masallah kıpır kıpırdı yavrum çok saglıklıymıs doktor bastan ıkız sandı sonra ayrıntılı ınceledı ama tekmiş bebişim saglıklı olsunda tek çıft farketmez tabıkı ama o an kı heyecanım yeterlıydı bana zaten bu sabahta kan alındı 6-7 tüp ve ıdrar alındı falan herseyıme bakılacakmıs ayrıntılı ne var ne yok dıye yarın çıkacak sonuçlarım bakalım hayırlısı

AHAHAHAHA sempatiksalakcinni evetttttt akşama parrrtiii varrrrrr enerjim depolu zatennnnn bomba gibiyimmm aklinialirimsmile ammannnn sabahlar olmasınnnnn kaydirigubbakcemile2

Aysecım kızın oluyomus hayırlısı olsun Allah ım saglıklı olarak yuzunu göstermek nasıp etsın canım

maşşşşallahhhhh allah nazardan saklasınnn. ikiz sancak kadar büyümüş demek minik kelebekkkk

ay ne güzel yaaaaa..rabbim o cümleleri kurmayı bizede nasip etsinnn....

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…