ay_she cim sabret sabret :))) çok güsel bi doğum günü hediyesi olucakkk :)))
Ayşecik kızın olacakmış çok sevindim hayatım boshayallersmile çok sevindim valla yaaa, nedense sana hep kız çocuğunu yakıştırıyodum ben zaten bayanssulusmile herşeyden önce hayırlı evlat olsun
inşallah canım benim :Saruboceq:
ayşe gerçekten çok güzelmiş yaaaa
elim ayağım buz kesti bi an senağlama
ayşeeeeeeecimmm canım benim..teşeşkkür ederim yazdıkların için..üzülme canım benim..bizim sınavımızda bu demek..allah daha zor sınavlar vermesin..ama şu bi kaç gündür gerçekten kötüyüm...GERÇEKTEN..ve uzun zamandır ilk kez bebiş işine böyle bakıyorum..yani biraz soğuk...
evet karasucum :) amin inşallah hayırlı sağlıklı söz dinleyen çok ağlamayan
hareketli ama yerini bilen bi bebiş olsun :lepi: çok şeymi istiyorum yanii :)
eet canım bende çok kötü oldum ya mafoldumben
olumunekankayizsmile kocişinin yanına gitmenin bi yolunu bulursun inşalah canım
İnşallah kısa sürede gene aynı çatı altında olursunuz :Saruboceq:
ve 6 tane bebekınız olur inşallahhh delikafadulden :lepi:
AAAAAAA....deliiiiiiiiiiiii....... :1shok: :1shok: :1shok:
bebek istiyoz dediysekte o kdarda değil kız........ kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tamam canım en iyisi rakam belirtmeyelım siz makul bir sayıda durursunuz kaydirigubbakcemile3
biz en az 3 en fazla 4 diyoruzda kocaman bi aile olalım diye aklinialirimsmile
tabii onları büyütürken kafayı yemezsek sempatiksalakcinni
büyüdüklerinde kocaman bi aile olabiliriz kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrr bende aksam doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu masallahkıpır kıpırdı yavrum çok saglıklıymıs doktor bastan ıkız sandı sonra ayrıntılı ınceledı ama tekmiş bebişim saglıklı olsunda tek çıft farketmez tabıkı ama o an kı heyecanım yeterlıydı bana zaten bu sabahta kan alındı 6-7 tüp ve ıdrar alındı falan herseyıme bakılacakmıs ayrıntılı ne var ne yok dıye yarın çıkacak sonuçlarım bakalım hayırlısı
kızlarrrrrrrrrrrr bende aksam doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu masallahkıpır kıpırdı yavrum çok saglıklıymıs doktor bastan ıkız sandı sonra ayrıntılı ınceledı ama tekmiş bebişim saglıklı olsunda tek çıft farketmez tabıkı ama o an kı heyecanım yeterlıydı bana zaten bu sabahta kan alındı 6-7 tüp ve ıdrar alındı falan herseyıme bakılacakmıs ayrıntılı ne var ne yok dıye yarın çıkacak sonuçlarım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?