NE zaman dün akşammı:dance:kıslaaarrr ben geldimmmmancaaaa kuaföre gittimmmmm geldimm. kocişle az önce barıştık :)
olur bencede ama annesinide çağırcaktı şimdi sanki ben annesini istemiyomuşum gibi olmazmı yanlış anlamaz demi???
ayyyyyŞeeeee kızınmı oluyooooo ayyyy sÜpeeeerrr bende kızım olsun İstİyorum ama saĞlıklı olsun en Önce tabİİİİ ayy Çok sevİndİm adını ne koycanııııııızzzzz
haa tamam gördüm şimdi barışmanız iyi olmuş hediyenide almış benim kalas herif hediye neyim almaz
(
hımmm düşünür mü ki acaba ööle bilmem sen bilirsin onu :)
evet canım :) inşallah sağlıkla nasib olur canım sanada :)
adını ya şevval zeynep ya zeynep şevval ya zeynep yada şevval koycaz kaydirigubbakcemile3
yani iki isimlimi tek isimlimi olsa karar veremedik ona karar verincede hangi şekilde
koyacağımıza karar vereceğük inşallah kociş eskişehire gidiyo bu akşam :)
artık gelince yüksek kurulda görüşürüz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ayşe benimde hep içime doğmuştu senin kızın olacağı
ben şimdi kendimi merak ediyorum 6.hissim çok kuvvetlidir acaba kendimdede bu tahmin tutcakmı kızım olcakmış gibi geliyo da
ehhh sööledim artık dışarı çıkalım dedim delikafadulden ne güzel isimlerrrr zeynep ismine bayılırım bu aradaaaabende kızım olursa adını ırmak yada nehir koymak istiyorum kaydirigubbakcemile2 kocişte nehir çok güzel isimmişş aslındaaa dedi. onayımıda aldım yani hatta nehir yılmaz hmmmm güzel oldu dedi. du bakalım hayırlısıııı kaydirigubbakcemile2
ayşe benimde hep içime doğmuştu senin kızın olacağı
ben şimdi kendimi merak ediyorum 6.hissim çok kuvvetlidir acaba kendimdede bu tahmin tutcakmı kızım olcakmış gibi geliyo da
ayşeninde seninde sağlıklı hayırlı ve şanslı evlatlarınız olur innnnşallahhhhh :Saruboceq: kız erkek hiiiiççç önemli değilll sen ne zaman öğrencennn
ayşeninde seninde sağlıklı hayırlı ve şanslı evlatlarınız olur innnnşallahhhhh :Saruboceq: kız erkek hiiiiççç önemli değilll sen ne zaman öğrencennn
canım inşallah bebişin olsun sağlıkla sıhhatle Allah ım gönlündekini verir inşallah :)
nehir de ırmakta güzel isimler :)
benim net bi tahmınım yoktu ama erkek gibi gelıyodu çünkü kız çocukta çok uyunur
diye biliyorudm ve etrafımdakı hamılelrın %99 u çok uyyarak gecırdıklerı hamılleıklerınde
kzıları olmsutu benım ılk bebegımde cok uyku halım oluyodu bunda hiç olmadı öyle
bişey hım oğlanmı acaba diyodum ama hiçbi göstergem tutmadı normaldekıyle
beni her gun gören insnalarda arada bi gören insnalarda ay ne kadar güzlleşmişsin
oğlun olcak galiba karnında sivri falan diyolardı ama hiçbirisi tutmadı :)
bende net bişey
hissetmıyordum ama eşim diyodu bu bebiş çok kısmetli geldi aşkım bak borçlarımız
bitiyo ev aldık bi bereket geldi kız bence diyodu :) öylede oldugunu öğrenmıs olduk :)
kocişimin de içine doğdu :)
inşallah Allah ım kalbindekini verir canım sağlıkla inşallah ıkısını tatmayıda nasib eder
hepimize :)
benm içinde önemli değil sonuçta daha ilk göz ağrımız olcak sağlıklı olsunda
ben haftaya ikili test için gidecem ama söylermi doktor bilmiyorum
amin canım benim. ben erkeği sırf ailede yok diye istiyom ama gönlüm hep kızda hani süslü püslü geziniyolar ya diyom anası süslü kızıda süslü olur salına salına gezeriz bayanssulusmilebayanssulusmile
topikcikteki hamişlerin bebeleri çok şasnslı yaaa büyüdüklerinde şu yazılanları okusalar keşkee o zaman nasıl onları sabırsızlıkla beklediklerini neler hissettiklerinizi anlarlaropuyorumnanaktan
AyŞe cİm kızın oluymos saglıklıca kucagına alırsın İŞallah bebegİnİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?