Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyyŞeeeee kızınmı oluyooooo ayyyy sÜpeeeerrr bende kızım olsun ıstıyorum ama saĞlıklı olsun en Önce tabıııı ayy Çok sevındım adını ne koycanııııııızzzzz

olur bencede ama annesinide çağırcaktı şimdi sanki ben annesini istemiyomuşum gibi olmazmı yanlış anlamaz demi???

hımmm düşünür mü ki acaba ööle bilmem sen bilirsin onu :)

ayyyyyŞeeeee kızınmı oluyooooo ayyyy sÜpeeeerrr bende kızım olsun İstİyorum ama saĞlıklı olsun en Önce tabİİİİ ayy Çok sevİndİm adını ne koycanııııııızzzzz

evet canım :) inşallah sağlıkla nasib olur canım sanada :)

adını ya şevval zeynep ya zeynep şevval ya zeynep yada şevval koycaz kaydirigubbakcemile3

yani iki isimlimi tek isimlimi olsa karar veremedik ona karar verincede hangi şekilde
koyacağımıza karar vereceğük inşallah kociş eskişehire gidiyo bu akşam :)
artık gelince yüksek kurulda görüşürüz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

haa tamam gördüm şimdi barışmanız iyi olmuş hediyenide almış benim kalas herif hediye neyim almaz
(

haa tamam gördüm şimdi barışmanız iyi olmuş hediyenide almış benim kalas herif hediye neyim almaz
(

yaaa almış ama benim ona aldıklarımın yanında denizde damla kalıyo ben hediye konusunda çok cömert bir insan olduğum içinnn mecbur kalıyo o da iyi bişeyler almaya ama herzaman bişiler yapar özel günlerde hakkını yiyemem hiiiçbişey yapmasa çiçek gönderir ofisime. bu arada sööledim az önce dışarı çıkalım dedim hadi hayırlısı. aklinialirimsmile

ehhh sööledim artık dışarı çıkalım dedim delikafadulden ne güzel isimlerrrr zeynep ismine bayılırım bu aradaaaa bende kızım olursa adını ırmak yada nehir koymak istiyorum kaydirigubbakcemile2 kocişte nehir çok güzel isimmişş aslındaaa dedi. onayımıda aldım yani hatta nehir yılmaz hmmmm güzel oldu dedi. du bakalım hayırlısıııı kaydirigubbakcemile2

ayşe benimde hep içime doğmuştu senin kızın olacağı
ben şimdi kendimi merak ediyorum 6.hissim çok kuvvetlidir acaba kendimdede bu tahmin tutcakmı kızım olcakmış gibi geliyo da

ben şimdi kendimi merak ediyorum 6.hissim çok kuvvetlidir acaba kendimdede bu tahmin tutcakmı kızım olcakmış gibi geliyo da

ayşeninde seninde sağlıklı hayırlı ve şanslı evlatlarınız olur innnnşallahhhhh :Saruboceq: kız erkek hiiiiççç önemli değilll sen ne zaman öğrencennn

canım inşallah bebişin olsun sağlıkla sıhhatle Allah ım gönlündekini verir inşallah :)
nehir de ırmakta güzel isimler :)

benim net bi tahmınım yoktu ama erkek gibi gelıyodu çünkü kız çocukta çok uyunur
diye biliyorudm ve etrafımdakı hamılelrın %99 u çok uyyarak gecırdıklerı hamılleıklerınde
kzıları olmsutu benım ılk bebegımde cok uyku halım oluyodu bunda hiç olmadı öyle
bişey hım oğlanmı acaba diyodum ama hiçbi göstergem tutmadı normaldekıyle
beni her gun gören insnalarda arada bi gören insnalarda ay ne kadar güzlleşmişsin
oğlun olcak galiba karnında sivri falan diyolardı ama hiçbirisi tutmadı :)

bende net bişey
hissetmıyordum ama eşim diyodu bu bebiş çok kısmetli geldi aşkım bak borçlarımız
bitiyo ev aldık bi bereket geldi kız bence diyodu :) öylede oldugunu öğrenmıs olduk :)
kocişimin de içine doğdu :)

inşallah Allah ım kalbindekini verir canım sağlıkla inşallah ıkısını tatmayıda nasib eder
hepimize :)

ayşeninde seninde sağlıklı hayırlı ve şanslı evlatlarınız olur innnnşallahhhhh :Saruboceq: kız erkek hiiiiççç önemli değilll sen ne zaman öğrencennn

amin canım tabii ki önemli değil..bazı eşler erkekçi oluyo :) kızları olcagını duyduklarında
bi garipsiyolar ama doğduktan sonra öylemi yavrun işte bebeğin meleğin :)
ne farkı var ki :)
bizimki şimdiden başladı ben kızımı kimselere vermem demeye :)
nedmeye aldın sen o zaman beni babamdan diyorum sende gelmek istedın ama diyo
heh işte bızımkıde gitmek isticek diyom bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benm içinde önemli değil sonuçta daha ilk göz ağrımız olcak sağlıklı olsunda
ben haftaya ikili test için gidecem ama söylermi doktor bilmiyorum

Allah elbetteki gönlümüze göre versin en önemliside eliayağı düzgün olsun :)))

amin canım benim. ben erkeği sırf ailede yok diye istiyom ama gönlüm hep kızda hani süslü püslü geziniyolar ya diyom anası süslü kızıda süslü olur salına salına gezeriz bayanssulusmilebayanssulusmile

topikcikteki hamişlerin bebeleri çok şasnslı yaaa büyüdüklerinde şu yazılanları okusalar keşkee o zaman nasıl onları sabırsızlıkla beklediklerini neler hissettiklerinizi anlarlaropuyorumnanaktan

hayırlısı olsun inşallah yaa. benimde eşimin ailesi hep erkek lafı ağızlarında. kız olursa alın sizin olsun erkek olursa vermeyiz size filan diyolar şakasına yanide şakası bile hoş değil. bende kızım olsun istiyorum kocişte ben çok kız istiyorum diye kızz istiyo ama ben erkek çocuklarınıda çok severim kızmıcaksan diyo ben bütünnn bebişleri seviyorum aslında

AyŞe cım kızın oluymos saglıklıca kucagına alırsın ıŞallah bebegını.

benm içinde önemli değil sonuçta daha ilk göz ağrımız olcak sağlıklı olsunda
ben haftaya ikili test için gidecem ama söylermi doktor bilmiyorum

görürse söyler inşallah canım :)

ayy evet sorma gecen hafta kızkardeşimle bebek mağazlarına baktıkta yaa kız
elbiselrinde hep gözüm kalmıştı biliyo musun
hele 2-3 yaş için öyle şeker şıkır şıkır şeyler varkı aklın şaşar alıp benım giyesım
gelıo valla hihoyyyt

topikcikteki hamişlerin bebeleri çok şasnslı yaaa büyüdüklerinde şu yazılanları okusalar keşkee o zaman nasıl onları sabırsızlıkla beklediklerini neler hissettiklerinizi anlarlaropuyorumnanaktan

evet keşke bilseler :) ama ben bebişimin albüm günlüğüne yazıyorum :) heycanlarımı
yeni haberleri boyunu posunu kilosunu :) 1 yasına kadarda yazıcam inşallah :)
ve ona 18. yaş gününde yada o da evlenip bebek sahibi olucagı zaman hediye
edicem :) tabii sabredebilirsem :) ağzımda bakla ıslanmaz çünkü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

AyŞe cİm kızın oluymos saglıklıca kucagına alırsın İŞallah bebegİnİ.

evet canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucakalrız tombiklerimizi :hulya:

kızlarrr sizleri öpüyorummm..
ben cıkıyorum 1 hafta yokum memleketime gidiyorum..orlarda girebilirsem bakarım..kendinize ve bebişlere dikkat edin.görüşmek dileğiyle hoşcakalınkaydirigubbakcemile3

hamilelik belirtileri bölümünde bir bebeğin yarım kalan günlüğünü okusanız kızlar
ben daha ıkıncı paragrafta ağlamaya basladım devam edemıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…