iyiyim çok şükür canım :)
dün akşam annemle sohbet ede ede anam bi baktım saat gece 2 olmus
şimdide kafam zonkluyo :) sanki hiç görüşemiyomuşuz gibi her kaldıgımda nasıl
gecelere kadar sohbet ediyoruz anlamıyorum :) özlüyo demekkı insan
bebiş de iyi işe gelir gelmez 1-2 tekmükledi bıraktı niye kalktık şimdi yataktan dercesine
hanfendi hep ense yapıyo zaten daha ne istiyo bilmiyorum yani kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
neden sinrlisinki ELSONCUM..._???
vaooov haftasonu sıkı bi çalışma olucak süper yaa opuyorumnanaktan
aman da aman pek hamarat annemiz...benim bebek benden yana şanssız...ben tığda zincir bile atamam..ama neneleri becerikli allahtan....
ÇOK SEBEP VAR..ÇOOOKKK...HİÇ KONUŞUP CANIMIZI SIKMAYALIM... boshayallersmile boshayallersmile
deniz deyince benimde aklıma balayımız geldi keşke yine gitsek şöle başbaşa :))))hamiş kalmak isteyenler içinde çok sakin huzurlu bi çalışma ortamı olurdu hehehhe bayanssulusmile
niye canımız sıkılsınki cnm benim varsa sıkıntın biz sana yardımcı olmak ve seni dinlemek isteriz :))):dance:
tee ne zaman dikmeye başlamıştım pazen bi battaniye bitince resmını koyarım buraya
sadece süslerini dikicem o kadar :) o dediğim mendillerde
çok iyi oluyo annem diyo aman ıslak mendille silersin ağzını yüzünü ne ugrasıon dio
dedim ben kendi ağzımı silemıom ıslak mendille bebekımınkını hiç silmem diom gülüo :)
bak sende yaparsın belki metre işi tülbent satılıyo böyle yumuşacık :) ondan alıyosun
2 kat şeklinde dikiyosun ben renkli renkli iplerle kenarını geçicem iğneyle çok kolay
bi olay :) kullanırkende gayet iyi oluyo çünkü bebek emdikten sonra kusuyo emerken
süt akabiliyo oralarda kullanıyosun sert olmadıgı içinde cildi tahriş olmuyo :)
ya o değilde örgü örmek istemıyo canım hiç halbuki yelek patik elde örülmüş giydirmek
isterim kayınvalidem örüyodu bişiler ama naptı bilmem kiinşallah örmüştür
hazırlarını giydirmek istemıom(bknz.hazırcı gelin )
yok kız dikiş dikmek hobim benım çok hoşuma gidio stres atıosn bööle ohhh battanıye olayın bebek boyutu
bebiş olmasaydı başka bişey dikerdim maksat muhabbet olsun :)
ecet tatlım okumuştum eşinle tayinlerinizn farklı yerlerde olduğunu insan tek kalınca sıkılıyo ama sen haftasonunu düşün bencee :dance:
vallahi ben de isterım de annem sağolsun ablama yaptığı gibi hazırlar....ya bben de örgu pek istemıym ablamın bebeği he tahrıs ettı örgüler...hem de hassa iplik olmasına rağmen biraz buyuyunce örgü olur yenı doğan cok hassas oluyo...ablam ıslak mendılı bıle pamuk olanı var bebek icin onu koyuyodu...normallerını asla surmuyodu...aman ...ne heycanlı konusması bıle...bı de ben bılseydım ne olcağını..boshayallersmile
ay ben çok beceriksizimdir..hiç beceremem..dantel örgü falan..ama çocukken çok meraklııydım..havlu kenarı bilem örmüşüm..şimdi nasıl yapmışım diyorum..ilginçç... boshayallersmile
GÜnaydın
bıze annem hıc yaptırttırmadı sız okuyonuz ...ders calışın dıye..ablamı avukat benı öğretmen etti ama malesef ıkı kızı da el işi bilmiyo:)):tomato:
ay_she cim böz de öleyiz annemle daha yeni evli olduğum için hala alışamadı hala gözleri doluyo.bende çok özlüyorum annemi((
bebişimiz keyfine düşkün olcak desene :))))
AYYY YERİİM ONUUUUUUUUU...... a.s.
vallahi ben de isterım de annem sağolsun ablama yaptığı gibi hazırlar....ya bben de örgu pek istemıym ablamın bebeği he tahrıs ettı örgüler...hem de hassa iplik olmasına rağmen biraz buyuyunce örgü olur yenı doğan cok hassas oluyo...ablam ıslak mendılı bıle pamuk olanı var bebek icin onu koyuyodu...normallerını asla surmuyodu...aman ...ne heycanlı konusması bıle...bı de ben bılseydım ne olcağını..boshayallersmile
günaydın herkesee
aman boşver..oda eksik kalsın..okuyup meslek sahibi olmuşuz işte..daha ne olsun...he bilmek isterdim o ayrı..bebiişime kendi ellerimlev örmek isterdim ama olmuyo napimmm... :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?