Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

AYYY YERİİM ONUUUUUUUUU...... a.s.

aman da aman pek hamarat annemiz...benim bebek benden yana şanssız...ben tığda zincir bile atamam..ama neneleri becerikli allahtan....

tee ne zaman dikmeye başlamıştım pazen bi battaniye bitince resmını koyarım buraya
sadece süslerini dikicem o kadar :) o dediğim mendillerde
çok iyi oluyo annem diyo aman ıslak mendille silersin ağzını yüzünü ne ugrasıon dio
dedim ben kendi ağzımı silemıom ıslak mendille bebekımınkını hiç silmem diom gülüo :)

bak sende yaparsın belki metre işi tülbent satılıyo böyle yumuşacık :) ondan alıyosun
2 kat şeklinde dikiyosun ben renkli renkli iplerle kenarını geçicem iğneyle çok kolay
bi olay :) kullanırkende gayet iyi oluyo çünkü bebek emdikten sonra kusuyo emerken
süt akabiliyo oralarda kullanıyosun sert olmadıgı içinde cildi tahriş olmuyo :)

ya o değilde örgü örmek istemıyo canım hiç halbuki yelek patik elde örülmüş giydirmek
isterim kayınvalidem örüyodu bişiler ama naptı bilmem ki inşallah örmüştür
hazırlarını giydirmek istemıom (bknz.hazırcı gelin )
yok kız dikiş dikmek hobim benım çok hoşuma gidio stres atıosn bööle ohhh battanıye olayın bebek boyutu
bebiş olmasaydı başka bişey dikerdim maksat muhabbet olsun :)

deniz deyince benimde aklıma balayımız geldi keşke yine gitsek şöle başbaşa :))))hamiş kalmak isteyenler içinde çok sakin huzurlu bi çalışma ortamı olurdu hehehhe bayanssulusmile

ÇOK SEBEP VAR..ÇOOOKKK...HİÇ KONUŞUP CANIMIZI SIKMAYALIM... boshayallersmile boshayallersmile

niye canımız sıkılsınki cnm benim varsa sıkıntın biz sana yardımcı olmak ve seni dinlemek isteriz :))):dance:

deniz deyince benimde aklıma balayımız geldi keşke yine gitsek şöle başbaşa :))))hamiş kalmak isteyenler içinde çok sakin huzurlu bi çalışma ortamı olurdu hehehhe bayanssulusmile

Ayyy kocişi mutlaka kandırıp yine gitmemiz lazım..gerçi sağolsun..tek sorun onun izni..yeni girdi iişe..

niye canımız sıkılsınki cnm benim varsa sıkıntın biz sana yardımcı olmak ve seni dinlemek isteriz :))):dance:

canım daha önce çok konuştuk benim durumları burda..eşimle ayrıyım ben..benim tayinim çıkana kadarda ayrıyız.bide çalıştığım yerde tek bayanım..sıkılıyorum..o yüzden diyorum..morukların arasında kaldım diye...şşşşşşştt müdürcüm duymasınn kaydirigubbakcemile3

ecet tatlım okumuştum eşinle tayinlerinizn farklı yerlerde olduğunu insan tek kalınca sıkılıyo ama sen haftasonunu düşün bencee :dance:

vallahi ben de isterım de annem sağolsun ablama yaptığı gibi hazırlar....ya bben de örgu pek istemıym ablamın bebeği he tahrıs ettı örgüler...hem de hassa iplik olmasına rağmen biraz buyuyunce örgü olur yenı doğan cok hassas oluyo...ablam ıslak mendılı bıle pamuk olanı var bebek icin onu koyuyodu...normallerını asla surmuyodu...aman ...ne heycanlı konusması bıle...bı de ben bılseydım ne olcağını..boshayallersmile

ay ben çok beceriksizimdir..hiç beceremem..dantel örgü falan..ama çocukken çok meraklııydım..havlu kenarı bilem örmüşüm..şimdi nasıl yapmışım diyorum..ilginçç... boshayallersmile

ay ben çok beceriksizimdir..hiç beceremem..dantel örgü falan..ama çocukken çok meraklııydım..havlu kenarı bilem örmüşüm..şimdi nasıl yapmışım diyorum..ilginçç... boshayallersmile

bıze annem hıc yaptırttırmadı sız okuyonuz ...ders calışın dıye..ablamı avukat benı öğretmen etti ama malesef ıkı kızı da el işi bilmiyo:)):tomato:

bıze annem hıc yaptırttırmadı sız okuyonuz ...ders calışın dıye..ablamı avukat benı öğretmen etti ama malesef ıkı kızı da el işi bilmiyo:)):tomato:

aman boşver..oda eksik kalsın..okuyup meslek sahibi olmuşuz işte..daha ne olsun...he bilmek isterdim o ayrı..bebiişime kendi ellerimlev örmek isterdim ama olmuyo napimmm...
:sm_confused:

ay_she cim böz de öleyiz annemle daha yeni evli olduğum için hala alışamadı hala gözleri doluyo.bende çok özlüyorum annemi ((
bebişimiz keyfine düşkün olcak desene :))))

ben görene kadar özlediğimi anlamıyorum 1-2 hafta görünce ayy ne kadar özlemişim
diyorum yaa ama anneyle konusmak baska güzel :) sıcacık

AYYY YERİİM ONUUUUUUUUU...... a.s.

opuyorumnanaktan

canım sende bu gidşinde öğrenırısn cinsiyetini sanırım :)
öyle doğunca işte yelek melek baska ne giydiricim :) zaten eylül bebekı olcak bızımkıler
soğuğa doğmıycaklar :) ben o mendillerden yapıcam ağzı için mendil :)
ıslak mendılı de popişi için alırım kullanırım :) diuyorum bakalım durumlar neyi göstericek :)

aman boşver..oda eksik kalsın..okuyup meslek sahibi olmuşuz işte..daha ne olsun...he bilmek isterdim o ayrı..bebiişime kendi ellerimlev örmek isterdim ama olmuyo napimmm...
:sm_confused:

aman boşveeeeeeeer demi ama. ....olumlu dunyada neler neler var hazırlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…