Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay-she ne kadarlık bebeğin.ilk bebeğinm.yeniym daha yni ben tanımaya çalışıyorum.isterseniz kısaxca tnaıtlaım kendimii olurmu.mesela ben adanada yaşıyotrum.25 yaşındayım.9 aylık evliiym.yeni bebek düşünmeye başladık.böyle

bugün nasıl keyifler bakalım.elson senin işin ne iş yapıyo

bugün biraz daha iyiym..dün bi arkadaşı aradım.okuldan..oda ücra bi ilçede çalışıyo..kafayı yiycek..dertleştik dertleştik..bi baktık 1 saat olmuş..başkasına anlatsan dinlemez ama aynı şeyleri paylaşınca...bi başlamışız konuşmaya..rahatladım yani biraz.. kaydirigubbakcemile3
eşim üniv.de özel güvenlik canım...

memnun olduk canım..bende 24 yaşındayım..bizde evlendikten sonra çok az bi süre korunduk..o gün bugün istiyoruz..tabi çocuk için önce bi araya gelmek lazım ama..biz birinci şartı yerine getiremiruzki..diğer gerekenleri yapalım... :roflol:

bebeğim 4. ayını doldurdu 5. ayımızdayız canım

bu ikinci bebeğim ilkini kaybettim 23 yaşındayım :) çalışıyorum 19 aylık evliyim :)

iki bebeğimizde sürpriz yaptı bize hele bu bebeğim tam sürpriz oldu :) tam ev alıyoruz

korunalım biraz erteleyelim dediğimiz ay nasıl oldu hala anlamıyoruz :)

İstanbuldayım aslen Samsunluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :lepi:

ay ilahi elif sen adamı öldürürsün kaydirigubbakcemile3

memnum oldum ikinizlede tanıştığıma.ay she iyi bari çok bekletmemiş bebişiniz siiz.kısmetiyle gelir derler bebek.elson Allah yardımscın oosun bacım o zaman.enişteyi bulduğun an artık:))

bizde dedik biraz boçrlar bitisn biraz evliliği yaşayalım 1 yılsınra bebek olsun dedik.sonrada okuyunca burdan hemen ister iateemz bebeğin olmadığını bıraktık hemen korunmayı.

bizde dedik biraz boçrlar bitisn biraz evliliği yaşayalım 1 yılsınra bebek olsun dedik.sonrada okuyunca burdan hemen ister iateemz bebeğin olmadığını bıraktık hemen korunmayı.
olur olur allahın izniyle...bu topikte asla yapılmaması gerekenler listesinde birinci sıradadır canım.............
''KARAMSARLIK ve UMUTSUZLUK'.....
sakınnnnnnn..... lmaz: lmaz:

:roflol: yok aslında bugün sulugözden çokkk kavga modundayımmm...kavga edelimmiiiiiiiiiii...nolurrrrrrrrrrrrrr.......... :mymeka: :mymeka:

lülülülülülü lülülülülülü

yok canım ya bizle etme sen iş yerindeki moruk dediklerin tam kavgalıktır....:mymeka::mymeka:

memnum oldum ikinizlede tanıştığıma.ay she iyi bari çok bekletmemiş bebişiniz siiz.kısmetiyle gelir derler bebek.elson Allah yardımscın oosun bacım o zaman.enişteyi bulduğun an artık:))

evet canım çok şükür çok bekletmedi :)

bizde memnun olduk canım seninle tansıtıgımıza :)

:roflol: yok aslında bugün sulugözden çokkk kavga modundayımmm...kavga edelimmiiiiiiiiiii...nolurrrrrrrrrrrrrr.......... :mymeka: :mymeka:

lülülülülülü lülülülülülü

yaa varya ben hiç kavga edemem hemen ağlamaya başlarım ya
çok gıcık edilirsem belki saç baş girebilirim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…