bugün nasıl keyifler bakalım.elson senin işin ne iş yapıyo
aman boşveeeeeeeer demi ama. ....olumlu dunyada neler neler var hazırlarda
ay-she ne kadarlık bebeğin.ilk bebeğinm.yeniym daha yni ben tanımaya çalışıyorum.isterseniz kısaxca tnaıtlaım kendimii olurmu.mesela ben adanada yaşıyotrum.25 yaşındayım.9 aylık evliiym.yeni bebek düşünmeye başladık.böyle
ay-she ne kadarlık bebeğin.ilk bebeğinm.yeniym daha yni ben tanımaya çalışıyorum.isterseniz kısaxca tnaıtlaım kendimii olurmu.mesela ben adanada yaşıyotrum.25 yaşındayım.9 aylık evliiym.yeni bebek düşünmeye başladık.böyle
memnun olduk canım..bende 24 yaşındayım..bizde evlendikten sonra çok az bi süre korunduk..o gün bugün istiyoruz..tabi çocuk için önce bi araya gelmek lazım ama..biz birinci şartı yerine getiremiruzki..diğer gerekenleri yapalım... :roflol:
ay ilahi elif sen adamı öldürürsün kaydirigubbakcemile3
memnum oldum ikinizlede tanıştığıma.ay she iyi bari çok bekletmemiş bebişiniz siiz.kısmetiyle gelir derler bebek.elson Allah yardımscın oosun bacım o zaman.enişteyi bulduğun an artık:))
olur olur allahın izniyle...bu topikte asla yapılmaması gerekenler listesinde birinci sıradadır canım.............bizde dedik biraz boçrlar bitisn biraz evliliği yaşayalım 1 yılsınra bebek olsun dedik.sonrada okuyunca burdan hemen ister iateemz bebeğin olmadığını bıraktık hemen korunmayı.
:roflol: yok aslında bugün sulugözden çokkk kavga modundayımmm...kavga edelimmiiiiiiiiiii...nolurrrrrrrrrrrrrr.......... :mymeka: :mymeka:bak gene bağladı sulugöze
:roflol: yok aslında bugün sulugözden çokkk kavga modundayımmm...kavga edelimmiiiiiiiiiii...nolurrrrrrrrrrrrrr.......... :mymeka: :mymeka:
lülülülülülü lülülülülülü
memnum oldum ikinizlede tanıştığıma.ay she iyi bari çok bekletmemiş bebişiniz siiz.kısmetiyle gelir derler bebek.elson Allah yardımscın oosun bacım o zaman.enişteyi bulduğun an artık:))
:roflol: yok aslında bugün sulugözden çokkk kavga modundayımmm...kavga edelimmiiiiiiiiiii...nolurrrrrrrrrrrrrr.......... :mymeka: :mymeka:
lülülülülülü lülülülülülü
yok canım ya bizle etme sen iş yerindeki moruk dediklerin tam kavgalıktır....:mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?