evet canım çok şükür çok bekletmedi :)
bizde memnun olduk canım seninle tansıtıgımıza :)
yaa varya ben hiç kavga edemem hemen ağlamaya başlarım ya
çok gıcık edilirsem belki saç baş girebilirim :lepi:
aynen ayşecim..çatır çatır kavga etmeyi yakıştıramam kendime ama tartışma gerekiyosa.tartışırım yani..ama çok sulu gözümdür...
ben de edemezdim ....kimseyle kavga hemen ağlarım..daha da yoktur ole vukuatım saç saça olarak...ama bu okulda hem mudur hem oğretmen olunca...bazı veliler var tam ayı oluyolar ...sorumluluğun stresi de üstüne eklenince ole bi kavga eder oldum ki ...köyün adamları korkuyo benden erkek fatma oldum burda sayelerınde....ılk etapta gencsın teksin ....diye erkekler kadınları bastırmaya alışmıs tabı koy yerı burası ama hıc vallahı artık kazımıyom...
ben de edemezdim ....kimseyle kavga hemen ağlarım..daha da yoktur ole vukuatım saç saça olarak...ama bu okulda hem mudur hem oğretmen olunca...bazı veliler var tam ayı oluyolar ...sorumluluğun stresi de üstüne eklenince ole bi kavga eder oldum ki ...köyün adamları korkuyo benden erkek fatma oldum burda sayelerınde....ılk etapta gencsın teksin ....diye erkekler kadınları bastırmaya alışmıs tabı koy yerı burası ama hıc vallahı artık kazımıyom...
Kızlar ben gidiyomm... cokacimcoook laelaelaelaelae görüşürüz...
yaren0144 hoşgeldin forumumuza en yakın zamanda kavusursun umarım bebısıne
inaşallahSELAM KIZLARR NASILSINIZ CÜMLETEN
SAAT 2DEN SONRA KAN TESTİ SONUCUNU ALICAM
BAKALIM 2YE KATLANMIŞMI İNŞ. Bİ SORUN ÇIKMAZZ eyvahedigeldismile
inaşallah
in.sedef iyi haberlerle gelirisn
SEDEF HOŞGELDİN BALIM
inş katlanmıştır canım sıkıntı yok
inşallah tutmuştur o kafayla umarım eşin tutturmuştur :))))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?