Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aynen ayşecim..çatır çatır kavga etmeyi yakıştıramam kendime ama tartışma gerekiyosa.tartışırım yani..ama çok sulu gözümdür...

ben de edemezdim ....kimseyle kavga hemen ağlarım..daha da yoktur ole vukuatım saç saça olarak...ama bu okulda hem mudur hem oğretmen olunca...bazı veliler var tam ayı oluyolar ...sorumluluğun stresi de üstüne eklenince ole bi kavga eder oldum ki ...köyün adamları korkuyo benden erkek fatma oldum burda sayelerınde....ılk etapta gencsın teksin ....diye erkekler kadınları bastırmaya alışmıs tabı koy yerı burası ama hıc vallahı artık kazımıyom...

aynen ayşecim..çatır çatır kavga etmeyi yakıştıramam kendime ama tartışma gerekiyosa.tartışırım yani..ama çok sulu gözümdür...

bende işte yakıştıramam kendime yalnız gıcık edilirsem böyle arkamdan iş çevirlirse
var ya anasından emdiği sütü burnundan getiririm valla o derece gıcıklık altyapımda
var yani klava: ama sevdiğim insanın kılına dokunamam kızsa kızamam küsse küsemem
bişey deyimde kırılsın diye kimseye laf demem kırılıdıgını anlarsam hemen alttan
alırım ama bunlara rağmen arada hala tartıstıgım böyle kafasını kaldırım taşlarına sürtmek
istediğim insanlarda çıkabiliyo yaa

hee zaten köy yerinde kadını ezmeye pek bi alışkındır mıllet afferın kız erkek fatma ol
korksunlar

helal sana arkadaşımmmm.... kaydirigubbakcemile5

superisiiiiiiiiiiii..........anlat bakimmmmmmm...anladın sen.......aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar benı velım yemege cagırdı ben gıdıyom sonra tekrar gorusuruz gelsin yemekler.................

SELAM KIZLARR NASILSINIZ CÜMLETEN
SAAT 2DEN SONRA KAN TESTı SONUCUNU ALICAM
BAKALIM 2YE KATLANMIŞMI ıNŞ. Bı SORUN ÇIKMAZZ eyvahedigeldismile

evetttt kızlaaaarrrr geçmişi okiim dedim oku oku bitmedi anca zemuszemus düüün akşam yemeğe çıktık işte kordona gittiiiikkkk sonra kociş bana durmadan hadi bitir gidelim bitir gidelim diyo bende diktim rakıyı mezeleride yedim yedim sonra bi çarptı beni mortingen şıtrayze olduuuuummmm sempatiksalakcinni 2 duble rakıda gitti şuurum normalde alkol almadığım için öyle özel günlerde sadece hemenn çarpıyo beni bi defa otelde içmiştik o zamanda çıplak odadan çıkıyomuşum nerdeyse kocişim zor yakalamış beni kaydirigubbakcemile neyseee sonra eve geldiiiiikkkk sositososito sonrasını söölemiycemmm aklinialirimsmile:jeyyar:

yaniii yaptık bebikiiiiiiii inşallahhh tutmuşturrr yaaaaaa tutmuştur demi kızlarrrrrr haaaaaa yhaaa tuttu diyorum ben kesin yani kaydirigubbakcemile2

inşallah tutmuştur o kafayla umarım eşin tutturmuştur :))))opuyorumnanaktan

inşallah tutmuştur o kafayla umarım eşin tutturmuştur :))))opuyorumnanaktan

yok kıııız o sarhoş değildiki sarhoş olan bendim o içmezki doğru düzgün sarhoş olsun o anca bi kadeh bişi içerse içer çoğu zaman bitiremez bile bayanssulusmile bende o zamana ayılmıştım zaten :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…