Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iş oraya gelince kim alımazz :))))))

SELAM KIZLARR NASILSINIZ CÜMLETEN
SAAT 2DEN SONRA KAN TESTİ SONUCUNU ALICAM
BAKALIM 2YE KATLANMIŞMI İNŞ. Bİ SORUN ÇIKMAZZ eyvahedigeldismile

iyiyiz aplacım :) inşallah katlamıstır değer güzel sonuçlar alırsın inşallah :)

yaniii yaptık bebikiiiiiiii inşallahhh tutmuşturrr yaaaaaa tutmuştur demi kızlarrrrrr haaaaaa yhaaa tuttu diyorum ben kesin yani kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım aklinialirimsmile

men geldiiimmmmmm....
kız superisiiii.....afferin temeli atmışınız..inş sağlam olurr...
aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ayyy bereni çok merak ediyorummm...ay bu merak ne kötüüü... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kız alkollü bebek mi yaptınız....tüh keşke ayıkken yapsaydın beee......hani alkol erkeği de kadını da etkiliyo özellikle sperm kalitesini ...bence ayıkken bugun bı daha yapınklava:

ehehehheheheh alkollüyken dediğinde ben iki kadeh kociş yarım kadeh kaydirigubbakcemile2 ayıkkende yaparık artık napalımmm aklinialirimsmile

benim cnm çok sıkkın yaamirmirmirmir

Bu arada, memur odasından giriyorum kızlar, lab.da değilim, kaçamak giriyorum, her an çıkabilirim yani bilmiyorumkismile

Elif kız, kocişin geliyomuş hafta sonuna, hadi bakalım bol bol çalışırsınız, belkim de özel bi doğum günü hediyesi verirsin kocişe haaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

yaaa dün maaşımı aldım 2 ay oldu çalışalı kayı validemle görümcem maaşımın bekçisi olmuşlar sankiii

yaaa dün maaşımı aldım 2 ay oldu çalışalı kayı validemle görümcem maaşımın bekçisi olmuşlar sankiii

Canımcım o konularda hiç taviz verme bence, alışırlarsa bidaha kurtaramazsın paçanı, benim de kayınpederim başlarda yapmaya çalıştı bunu bana ama Allah'tan kocişim de taviz vermiyo hiç kendi ailesine bile yerimseniben herkesin kendi evi barkı, kendine göre harcaması var, kimse sizin kazandığınız paraya güvenmesin, baştan koy tepkini yerimseniben canını da sıkma, siz karı koca sağlam durun yeter ki :teselli:

biz bide birlikte oturuyoruz aslın böle şeyler yapıcak insanlar değiller ama kayınvalidem dediki babana vericekmisin valla dedim ocişe sormadan bişi diyemem çünkü bu ay bana ver demişti kocişim.dedim valla anne ben kocamla kötü olamam ona sor dedi.sorduk dediki kocişim anne sen paranı aldığnda kime veriyosun k.validemde kocama veriyodum dedi.kocamda eee daha ne oda kocasına vercek o kadar dedialsanaalsanasmile.görümcede bak yapma diyo kocama.kocamda görümceme dediki bana artistlik yapma sen sanki veriyosun dedi

Elif kız, kocişin geliyomuş hafta sonuna, hadi bakalım bol bol çalışırsınız, belkim de özel bi doğum günü hediyesi verirsin kocişe haaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ayyyy...o yeterki gelsinnn...ben ona ne hediyeler veirirm ne hediyeler....tatlıda veririm..topkek... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…