SELAM KIZLARR NASILSINIZ CÜMLETEN
SAAT 2DEN SONRA KAN TESTİ SONUCUNU ALICAM
BAKALIM 2YE KATLANMIŞMI İNŞ. Bİ SORUN ÇIKMAZZ eyvahedigeldismile
yaniii yaptık bebikiiiiiiii inşallahhh tutmuşturrr yaaaaaa tutmuştur demi kızlarrrrrr haaaaaa yhaaa tuttu diyorum ben kesin yani kaydirigubbakcemile2
men geldiiimmmmmm....
kız superisiiii.....afferin temeli atmışınız..inş sağlam olurr... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ayyyy hadi inşallahhhhhhh opuyorumnanaktan
kız alkollü bebek mi yaptınız....tüh keşke ayıkken yapsaydın beee......hani alkol erkeği de kadını da etkiliyo özellikle sperm kalitesini ...bence ayıkken bugun bı daha yapınklava:
kız alkollü bebek mi yaptınız....tüh keşke ayıkken yapsaydın beee......hani alkol erkeği de kadını da etkiliyo özellikle sperm kalitesini ...bence ayıkken bugun bı daha yapınklava:
yaniii yaptık bebikiiiiiiii inşallahhh tutmuşturrr yaaaaaa tutmuştur demi kızlarrrrrr haaaaaa yhaaa tuttu diyorum ben kesin yani kaydirigubbakcemile2
benim cnm çok sıkkın yaamirmirmirmir
benim cnm çok sıkkın yaamirmirmirmir
yaaa dün maaşımı aldım 2 ay oldu çalışalı kayı validemle görümcem maaşımın bekçisi olmuşlar sankiii
Elif kız, kocişin geliyomuş hafta sonuna, hadi bakalım bol bol çalışırsınız, belkim de özel bi doğum günü hediyesi verirsin kocişe haaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?