Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ya nasıl oluyo yaaa, birlikte oturmakla noluyo sanki, sen kayınvalidene para vermek zorunda diilsin, kocana bile vermek zorunda diilsin, zaten aynı evde oturuyosanız, evin bi eksiği, bi ihtiyacı ya da nebilim ödemesi olduğunda gerekeni yaparsınız yani, ne demek kayınvalidene para vermek ben çok kızarım böyle şeylere valla lmaz:
Yani tepkim sana değil hayatım yanlış anlama beni, ama çalışan, o parayı kazanmak için emek veren sensin, elinden gelen yardımı tabiki yapacaksın ama kazandığın paraya göz dikmeye hiç hakları yok yani lmaz:

yaaa dün maaşımı aldım 2 ay oldu çalışalı kayı validemle görümcem maaşımın bekçisi olmuşlar sankiii
neeeeeee...nasıl yani......yuhhhh yaaaa....asla hazmedemem..nedemk o canımcımm... kötükedihüso

Son düzenleme:
neeeeeee...nasıl yani...ay sinirden tüylerim tiken tiken oldu......yuhhhh yaaaa....asla hazmedemem..nedemk o canımcımm... kötükedihüso

bence de emek emek çalışcan bir de maaşına koncaklar yol ole yağma...para kolay kazanılmıyo...bir de ayıp istenme..hani oğluna yüzün var da gelinine...garip bence...bence kocana da gerek kalmadan kendin söle benim maaşım diye....lmaz:

Ay ayy yesinler topkekini senin aklinialirimsmile yok yok kociş yesin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yav libidosu yüksek insanlar....gene başlamışsınız muhabbete......yalnız bu aralar ben de de bi birikim var...ballı çerezler cevizler fındıklar...vitaminler derken uykularıma kötü kötü şeytanlar giriyo...kendime şaşırıyom vallahi...ergenlikteki oğlanlar gibiyim:roflol::roflol:.

anlıyorum seni tatlım tepkinin bana olmadığını.kayınvalidem para istemedi sadece babana vermicekmisin dedi hani şimdi ilk maaşımı verdim ayıp olmasın diye k.pederimde eşim diş etlerinden ameliyat olacağı için para biriktiriyo.ama kalkıp bana babana vermicekmisin demeleri çok şaşırttı beni.hele görümceme iicene sinir oldum sanki kendi aldığında kuruşu kuruşuna verioo.eşime gelince aslında onada vermek istemedim ama dayanamadım verdim.oda sağolsun 25 tl para çıkarıp verdi.sesimi çıkarmadım ama zamanını bekliyorum

yaa nasıl yaaaaaaa..... herkes kendi çalıştığı parayı kendi yer..kime nee..alah aşkına..ama aile ortamında birinin ihtiyacı olur..verirsin..olur tabiki öyle şeyler..ama bana kocam bile paramın hesabını sormuyo k.peder görümce ne karışırmışş.valla öyle bi bozarımki..ben gerizekalımıyım..çalışmayı nasıl beceriyosam..harcamasınıda bilirim..taviz verme canım..sakın..
lmaz: lmaz:

Oooooooooooooooooooo bırak da kociş de tadını çıkarsın bu hevesinin bari :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ayy canım..ne bilim..bana çok çok acayip geliyo öyle şeyler..ve çooook ayıp karşılıyorum..kusuruma bakma ama görgüsüzlük..sende tavrını koy canım..çocuk değilsin... yerimseniben

bencede..tadını çıkarınnn... zemuszemus

kızlarrr saat iki buçuk..şuan beren yaaa sevinçten uçuyo..yada....ki ikinci şıkkı kesinlikle düşünmek istemiyorummmm.... :umursamaz:

ben dicemi dedim kusura bakmayın dedim ben bişi diyemem benle değil kocişle muhattap olsunlar gerginlik yaratmak istemedim inano kadar dicek şey varki kahretsinki susuyosun normlade çok cazgırımdır lafımı esirgemem ama arada kocam var

karasucum seenin pembe akıntıdan ne haber....inşallah bi sıkıntın yoktur...

Canımcım akıntı geçti bilmiyorumkismile ama sancı da geçti bilmiyorumkismile sancı devam ettikçe ümitleniyodum, heralde içerde bişeyler oluyo diye ama iki gündür sancı da yok artık, tutturamadık mı acaba diyoruz eyvahedigeldismile hayırlısı artık, kaldı 10 gün, çabucak geçer inş. :Saruboceq:

Canımcım siz en kısa sürede ayrı eve çıkmaya bakın bence, birlikte yaşadığınız sürece bu durumlarla karşılaşacaksın sürekli yerimseniben

tutmuştur tutmuştur..tutmadıysada alah sağlık versin..bebişte gelirr.çok şükür sorununz yok..tamammı bidenemm... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…