saçı yokki salağın...pis keltoşşşşşşş.... :roflol: :roflol:
ay olmuyoki gülüm..aynı ortamda..yok müdürle konuşucam..zaten tayin isteyecekmiş..gider inşlaalta bulur belasını...burayı mumla arasın inş..amin deyin...
saçı yokki salağın...pis keltoşşşşşşş.... :roflol: :roflol:
6 ay oldu canım sen?
aralıkta başlamıştık çalışmalara akannehir
bende 6 aylık evliyim tesadife bak :)))opuyorumnanaktan
yandan uzatmış bikaç tel saçını ..ortaya seriyo onları..kamufle etmeye çalışıyo...salak... :mymeka: :mymeka:
Pek iyi değilim canımcım yaaa, hastayım, ilaç da içemiyorum gebelik şüphesine karşı ilaç içme dedi doktor, bekliyorum böyle elim kolum bağlı :sinifsinif:
6 ay oldu canım sen?
aralıkta başlamıştık çalışmalara akannehir
bende 6 aylık evliyim tesadife bak :)))opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
ayşeden ses seda yok.........gız ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın??????????
geçmiş olsun gülüm...:1no2:
Sağol canım yaaa, ama bunun ilaç içmeden geçeceği falan yok gibi görünüyo mafoldumben
ELSON, zehsel+, tinkerbell09, aydemet26, kontes26, ay_she+ Merhaba Kızlar! nasılsınız bugün? var mı güzel haberler?
allahtan ayşe kadar kötü geçirmedim ayşe anlattığınıa göre daha ağır geçirdii
benim düne kadar aklımda hep kız vardı kız olcakmış gibi geliyordu bana dün bi rüya gördüm bu sefer acaba erkekmi diyorum hislerim kuvvetlidir ama bunu kestireiyorum sempatiksalakcinni
zaten bende diyom kız olsun erkek olsun çıksında bi içimden poposunu ısıracam onun kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDINLAR CÜMLETENN NASILSINIZ zemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öldüm gülmektennnnnnnn
geçmiş olsun gülüm...:1no2:
kaydirigubbakcemile5
ayşeden ses seda yok.........gız ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın??????????
bebiş olduğunu düşünnnn hemcecik geçerŞeniz
Onu düşünüp çok kaptırmak da istemiyorum kendimi aslında ama düşünmeden de yapamıyorum yaaaaa boshayallersmile n'olacak benim bu halim böyle bilmiyorumkismile
Sağol canım yaaa, ama bunun ilaç içmeden geçeceği falan yok gibi görünüyo mafoldumben
Onu düşünüp çok kaptırmak da istemiyorum kendimi aslında ama düşünmeden de yapamıyorum yaaaaa boshayallersmile n'olacak benim bu halim böyle bilmiyorumkismile
ya kızlar çin takvimi linkine girdim de gebe kaldığınız ay diyo son adet tarihinin ayını mı yazcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?