Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saçı yokki salağın...pis keltoşşşşşşş....
:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol:

ay olmuyoki gülüm..aynı ortamda..yok müdürle konuşucam..zaten tayin isteyecekmiş..gider inşlaalta bulur belasını...burayı mumla arasın inş..amin deyin...

olsun kız boşver sen...muhattap olma..... :teselli:

yandan uzatmış bikaç tel saçını ..ortaya seriyo onları..kamufle etmeye çalışıyo...salak... :mymeka: :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öldüm gülmektennnnnnnn

Pek iyi değilim canımcım yaaa, hastayım, ilaç da içemiyorum gebelik şüphesine karşı ilaç içme dedi doktor, bekliyorum böyle elim kolum bağlı :sinifsinif:

geçmiş olsun gülüm...:1no2:

o kadar çok beim ağrıyoki reg olucakmışım gibi ama tık yokkk offff offfbilmiyorumkismile

ELSON, zehsel+, tinkerbell09, aydemet26, kontes26, ay_she+ Merhaba Kızlar! nasılsınız bugün? var mı güzel haberler?

hoşgeldin idilcim :)

ay sorma bak hala koku hassasiyetım devam ediyo ama bulantılarım yok sadece
hertür kokudan hala hoşlanmıyorum :) 18. haftamın içindeyim bi de düşün :) normalde
erkek bebek için çok bulantı kusma olur derler ama kımısınde kız bebekınde oluyo
annem bana hamıleykende 9 ay boıyunca istifra etmıs kadıncaz
bende aynı annemın durumunu yasıyorum şimdi :)
canım çok şükür ki senın düşük tehlıken fln da yok o çok kötü oluyo hep bebegını görmek
istiyo insan ters bi hareket yapsa korkuyo Allah korusun

şimdi baktım çin takvımınden de kız çıkıyo benımkı :) ilk bebegımde ne bulantı ne kusma
ne iştahszlık hiçbişi yoktu hamile dğeil gibiydim ve 6. haftasında kocaman bi bebektı
ve kalp atışlarını erkenden görmüştük baktım çin takvımınden
onun cinsiyetede erkek diyo :) demekkı ben kızlarda sıkıntı çekicem oğlanlarda sefa
sürecem kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINLAR CÜMLETENN NASILSINIZ zemuszemus

Günaydııın :)

ya kızlar çin takvimi linkine girdim de gebe kaldığınız ay diyo son adet tarihinin ayını mı yazcaz

günaydınnnn kızlaaaar geçmişi okuyamadan hemen bi işlerime bakıp geliciğim bu arada hapşuruk manyağı oldum galiba grip olcam. ayrıca dün kocişi ayarlayamadım çok sinirim bozuk gelcem öptüm

eğer oleyse bene kız deyooo...öncekiler de erkekti ana kafam karıştı baya bi...

Onu düşünüp çok kaptırmak da istemiyorum kendimi aslında ama düşünmeden de yapamıyorum yaaaaa boshayallersmile n'olacak benim bu halim böyle bilmiyorumkismile

bence hem olduğunu hem de olmadığını düşün hazırlıklı ol...rahat ol...çok az kaldı zaten ...sabretmek çok zor ama kendini de yıpratma bu süreçte...

ya kızlar çin takvimi linkine girdim de gebe kaldığınız ay diyo son adet tarihinin ayını mı yazcaz

canım benımde o konuda kafam karıstı ama ben son regl tarıhımı yazdım çünkü bebekte o tarıhe göre dogum tarıhı hesaplanıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…