canım benımde o konuda kafam karıstı ama ben son regl tarıhımı yazdım çünkü bebekte o tarıhe göre dogum tarıhı hesaplanıyo canım
ıyıyız canım sen nasılsın
naneşeker hoşgeldin canım! Biz iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin şekerimmm :)))slm kızlar....nasılsınız?
karasu geçmiş olsun canımmm inşallah ilaçsız geçer. Hoşgeldin naneşeker
hoşgeldin şekerimmm :)))
kızlar herkese günaydın ben geldim
karasucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine
günaydın canım hoşgeldinnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın canım hoşbulduk nasılsın fazla görüşemiyoruz bu aralar seninle neler yapıyosun
iyiyim canımcım sağol evet bu aralar fazla giremiyorum ondan karşılaşamadık..
ben beklemedeyim canım bu ayın sonunda sonuçlarım çıkıcak boshayallersmile sen nasılsınn bakalım? opuyorumnanaktan
evet bende çok sık olmamakla beraber arada girmeye çalışıyorum hamiş haberleri alınca seviniyorum inş. sonuçlar istediğin gibi çıkar canım canım şimdi bu yara olayı varya sizde çalışmalar olmuyomu karasunun öyle olmuştu sanırım
ben iyiyim yeni bi aya başladık çalışmalar tam gaz sürüyo bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemine başladım ateşimi ölçüyorum her sabah ne zaman yumurtladığımı merak ediyorum ama tabi o hesaba göre çalışmıyoruz sürekli çalışıyoruz bide bal+polen+arı sütü karışımı aldım ona başladım bu sabah bide incir falan yiyorum ay hırs yaptım galiba artık kaydirigubbakcemile3
evet bende çok sık olmamakla beraber arada girmeye çalışıyorum hamiş haberleri alınca seviniyorum inş. sonuçlar istediğin gibi çıkar canım canım şimdi bu yara olayı varya sizde çalışmalar olmuyomu karasunun öyle olmuştu sanırım
ben iyiyim yeni bi aya başladık çalışmalar tam gaz sürüyo bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemine başladım ateşimi ölçüyorum her sabah ne zaman yumurtladığımı merak ediyorum ama tabi o hesaba göre çalışmıyoruz sürekli çalışıyoruz bide bal+polen+arı sütü karışımı aldım ona başladım bu sabah bide incir falan yiyorum ay hırs yaptım galiba artık kaydirigubbakcemile3
wuuhuuuu sen baya hırs yapmışınnn guclubacismile iyi iyiii inşallah olcak bu hızda devam edersen bu yeni ayın sonunda iki canlı olcaksın :CüvCüv: hadi inşallahh. benim bu ayki hayallerim suya düştü vucudumda dün baya bi ekşın vardı kafamçokkarıştı yumurtladım ama kocişi yakalayamadım bi yemek yiyim dedim bi geldim horlaya horlaya uyuyo delirdiim delirdiimmmmm mafoldumben artık gelecek ay gerçekleştircem hayallerimi boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 olsun kız hepsini dene işte ne güzel :) ama incirle arı sütü aynı anda fazla gelmesin dikkat et :)) artık denemediğimiz şey kalmadı valla ya işallah bu ay müjdeni alırız canım benim :Saruboceq:
bana kolposkopi yapıldı ve parça alındı,bu ayın sonunda çıkıcak sonuçlar..yalnız ilişki normalde yasak değil yani parça alındıktan sonra 1 hafta yasaktı ve bitti ama ben yine de nolur nolmaz diye dinleniyorum yani şu an yok çalışma falan canımcım :) önce ben iyileşim de gerisi önemli değil:)
tabi canım benim doğru söylüyosun önemli olan senin sağlığın parçayı niye aldılarki kötü bişey yoktur umarım canım yaaa inş. çektiğimiz bu eziyetlere değerde şöyle ceeeeeeeee yaparlar miniklerimiz bize sende inş. en kısa zamanda iyileşirsin ve aramıza katılırsın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?