Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıDıLCAN ÇOK SAOL ALLAH ıSTEYEN HERKESE VERSıN TEZ ZAMANDA AMıNNNNNN:Saruboceq:

AY KIZLAR BAHAR NEZLESıYıM HAPŞIRMAKTAN ıÇıM DIŞIMA ÇIKIYO YA kafamçokkarıştı
KARNIMDA KASILIYO BU ARADA eyvahedigeldismile
ıNŞALLAHH BıŞı OLMAZ ALLAHIM KORU eyvahedigeldismile

Kızlar bana da erkek diyo bu yaaaa :sinifsinif: hem de 5 ay boyunca hep erkek :sinifsinif: oysa ben hep kızışımın hayalini kurmuştum yaaa :sinifsinif:
Neyse olsun yeter ki kız erkek farketmez, rabbim aratmasın yeter ki :Saruboceq:

22/06/88 hihihihi sen ne zamandır bebiş istiyorsun olumunekankayizsmile

ya aslında çocuk için çok erken ama eşim istiyo mart ayında şüphelerim vardı planlı biişi yok yani.test yaptım bugün negatif çıktı aslında hazır olmadığım için bu duruma sevindim :)) ne kadarlık evlisin cnmm??

Ay ben de ben de yaaaa mafoldumben öksürmekten hapşırmaktan içim dışıma çıkıyo her defasında, artık öksürürken karnımın içi acımaya başladı, diyom valla benim bebiş varsa da düşer bu kadar öksürmekten heralde mafoldumben

gerizekalııııııııı insanlarla uğraşmak herzaman zordur..dedikoducu pislik...müslüman geçinip hak yiyen pislik... yalak pislik....
asla hazmedemiyorum bu tarz insanları...aslaaaaaa....

gönder bize saçını başını yolalımmmşakkıdı

6 ay oldu canım sen?
aralıkta başlamıştık çalışmalara akannehir

gerizekalııııııııı insanlarla uğraşmak herzaman zordur..dedikoducu pislik...müslüman geçinip hak yiyen pislik... yalak pislik....
asla hazmedemiyorum bu tarz insanları...aslaaaaaa....

sakin ol kız...ben de çok kızarım böyle insanlara ama yapacak bişey yok....sen sakin ol sinirlenme boş ver....Allahından bulsunlar....... :1hug:

ay olmuyoki gülüm..aynı ortamda..yok müdürle konuşucam..zaten tayin isteyecekmiş..gider inşlaalta bulur belasını...burayı mumla arasın inş..amin deyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…