zehselim....kafamçokkarıştı
aynen ya..yaz moduna girmeye başladım...şu 23 nisan geçse okul bitiyo sanki ya....
bu arada bebişinde maşallah 10 haftalık olmuş....
İyidir canım sen nasılsın? yeğenim üzmüyo seni değil mi??
hamile olmayan bi ben varım bugün galibaaa hihihihhihi
canımya senınde baya zor geçıyo çalışınca daha da zorlasıyo sorma zaten dün işte nasıl durdum Allah bılır yaaaa çok fenaydı ınsallah en kısa zamanda bıter bu sıkıntılarımız senınde bebiş kızmı ne canım kız bebekler anne karnında baya bulantı yapıyomus
ben de inanıyom ona ayşe nin de kız oldu bakın..size çin takvimi ne diyo kızlar...
ben de inanıyom ona ayşe nin de kız oldu bakın..size çin takvimi ne diyo kızlar...
ıyıyım bende çok sukur canım yegenın benı arada üzüyo arada üzmüyo ama olsun o kadarcık olur yeterkı saglıklı olsunda dayanıcaz tatlım sende hamıs olucaksın kız ınanıyorum ben
bana çin takvımı erkek dıyo canım
allahtan ayşe kadar kötü geçirmedim ayşe anlattığınıa göre daha ağır geçirdii
benim düne kadar aklımda hep kız vardı kız olcakmış gibi geliyordu bana dün bi rüya gördüm bu sefer acaba erkekmi diyorum hislerim kuvvetlidir ama bunu kestireiyorum sempatiksalakcinni
zaten bende diyom kız olsun erkek olsun çıksında bi içimden poposunu ısıracam onun kaydirigubbakcemile3
ay çok sinirliyim kızlarrr....burda gerizekalının önde gideni bi adam var..allah onun o kötü kalbine göre versin...ki veriyoda zaten..bildiğin bir gerizekalı..karaktersiz...
ağzından bal damlıyo kız kaydirigubbakcemile3
Lucky88 hoşgeldin gülüm.....sen 88li misin?
Beren sen de hoşgeldin canım... nasılsın? hamileliğini duydum çok sevindimmm hatta halay çektim burada ama sen yoktun
evet cnm 88 liyim :)))süprizzzzz
ELSONCUM resimdeki sen ve kocişinin resmimi???*
13/12/88 cnm ya sen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?