Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnn herkes için güzel bi gün olur inşallah :)))opuyorumnanaktan

zehselim....kafamçokkarıştı

aynen ya..yaz moduna girmeye başladım...şu 23 nisan geçse okul bitiyo sanki ya....
bu arada bebişinde maşallah 10 haftalık olmuş....

evet canım masallah büyüyo reglıme göre 9+6 haftalık oldu hatta ama bebişe göre 10+6 canım bır hafta önde ılerlıyomus bebek öyle dedı doktorum

İyidir canım sen nasılsın? yeğenim üzmüyo seni değil mi??
hamile olmayan bi ben varım bugün galibaaa hihihihhihi

ıyıyım bende çok sukur canım yegenın benı arada üzüyo arada üzmüyo ama olsun o kadarcık olur yeterkı saglıklı olsunda dayanıcaz tatlım sende hamıs olucaksın kız ınanıyorum ben

allahtan ayşe kadar kötü geçirmedim ayşe anlattığınıa göre daha ağır geçirdii
benim düne kadar aklımda hep kız vardı kız olcakmış gibi geliyordu bana dün bi rüya gördüm bu sefer acaba erkekmi diyorum hislerim kuvvetlidir ama bunu kestireiyorum sempatiksalakcinni

ben de inanıyom ona ayşe nin de kız oldu bakın..size çin takvimi ne diyo kızlar...

zaten bende diyom kız olsun erkek olsun çıksında bi içimden poposunu ısıracam onun kaydirigubbakcemile3

ıyıyım bende çok sukur canım yegenın benı arada üzüyo arada üzmüyo ama olsun o kadarcık olur yeterkı saglıklı olsunda dayanıcaz tatlım sende hamıs olucaksın kız ınanıyorum ben

ağzından bal damlıyo kız kaydirigubbakcemile3

Lucky88 hoşgeldin gülüm.....sen 88li misin?

Beren sen de hoşgeldin canım... nasılsın? hamileliğini duydum çok sevindimmm hatta halay çektim burada ama sen yoktun

ya ben de dun ruyamda erkekmis ole gordum ay hem de sımdıkı boyu kadarmıs...bi an cıkıyo sonra alıym içime koyuym gene...saçma hamile ruyası ıstelülülülülülü

ay çok sinirliyim kızlarrr....burda gerizekalının önde gideni bi adam var..allah onun o kötü kalbine göre versin...ki veriyoda zaten..bildiğin bir gerizekalı..karaktersiz...

evet cnm 88 liyim :)))süprizzzzz

SONUCUM 600KÜSÜR ÇIKTI GÜLÜM
PROGESTERONDA NORMALE ÇIKMIŞ ıĞNELER SAYESıNDE ŞÜKÜR
HAFTAYA ÇARŞAMBA ULT.A ÇAĞIRDILAReyvahedigeldismile

ELSONCUM resimdeki sen ve kocişinin resmimi???*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…