bu arada benim fotodaki kız varya..onun saç rengi nasıl sizce??? ..o renge boyatmayı düşünüyorum...çok doğal duruyo..ama kuaför tuttururmu onu bilmiyorum.. fisfisfis
güzelmiş canım :) ten rengınıde hesaba kat ama hee bazen görüyoırum böyle
esmer esmer kzılar Allah ım sarıya boyatmıslar bide gıcık bi ton çok mu aramışlar
o rengi diye düşünmeden edemıyorum...nası sinir oluyom varya
ben en son bronz renge boyamıstım aktı gitti saçlarımın yarısından itibaren var sadece
şimdi kardeşim görümcem saçlarını boyattuılar ben boyatamıyorumhamişim diye
keşke boyasaydım hamile kalmadan önce
merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim dün gece idrar testi yaptım o kadar koyu bir çizgiydiki anlatamam silik falan değildi yani ama bugün kanda baktırdım negatif dediler böyle birşey yaşayan varmı??
selammm.amonyaksız geçici boyalar inanın bebeğe hiç bir zararı yok bir araştırın isterseniz rahatlıkla boyatabilirsiniz hayırlısı olsun bu arada
güzelmiş canım :) ten rengınıde hesaba kat ama hee bazen görüyoırum böyle
esmer esmer kzılar Allah ım sarıya boyatmıslar bide gıcık bi ton çok mu aramışlar
o rengi diye düşünmeden edemıyorum...nası sinir oluyom varya
ben en son bronz renge boyamıstım aktı gitti saçlarımın yarısından itibaren var sadece
şimdi kardeşim görümcem saçlarını boyattuılar ben boyatamıyorumhamişim diye
keşke boyasaydım hamile kalmadan önce
merhaba hoşgeldin :)
bozuk testler
çok var piyasada sanada öylesi denk gelmiş sanırım....kesin sonucu kan testi söyler
hayırlısıyla nasib olur csanım inşallah ksıa sürede çalışmaya devam :)
reglin kaç gn geçmişti eğer hastalanamzsan tekrar bi kan testi yaptır
bi doktora görün canım
ben genelde koleston alıyordum sizin dediğiniz boyayı nerelerde bulabilirim ayrıca hemen
gecıcekse boyamıym yaa :) ne kadar dayanıyo acaba zaten 5. ayda bitmek üzere kalıo
4 ay beyazım fln yok da saçdakı renk geçişi bellı oluyobide onlar boyatınca özendım yanı :)
hayatım bende o kız gibi beyaz tenliyim..ela gözlüyüm... boshayallersmile
burdayım kız :)
18+3 de geçiyo 5. Resme 1 hafta sonra yani hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
büyüyo tontiş kızım teyzesileriOpuyorumnanaktan ana kız kokoş kokoş süslü püslü gezcez
hahah o günlerin hayalını kuruyom bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
türkiyedede mutlaka vardır siz amonyaksız geçici boya istiyorum diyin zaten bilirler internettende araştırın isterseniz doğuma yakında boyatabilirsiniz şimdide değişiklik olur reglim daha geçmedi yani bugün gelmesi gerek ama ben dün yaptım sabahta kan testi yaptırdım ama sonucun negatif olduğunu söylüyorlar hastalanmazsam doktora gidicem zaten
tamam o zaman boyat burayada resmını koy bakalım kız sositososito
benim gözlerimde ela ağlayınca yemyeşil oluyo görsen :roflol: :roflol: :roflol:
bide siyahlı grili böyle buğulu göz makyajı bide yeşil fln çok güzel oluyo ela göze yaaa
makyaj nerden cıktı şimdi şakkıdı
masallah canım...zaman cabuk geciyooo
ya sende fotonu koy bakalım...nolurrrrrrrrrrrr............1dakkacık koy..hemen kaldırırsınnnn...
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Su.... Canım nasılsın hİÇ senle konusamıyoz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?