Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu arada benim fotodaki kız varya..onun saç rengi nasıl sizce??? ..o renge boyatmayı düşünüyorum...çok doğal duruyo..ama kuaför tuttururmu onu bilmiyorum.. fisfisfis

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cns22............................9 NİSAN
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

bu arada benim fotodaki kız varya..onun saç rengi nasıl sizce??? ..o renge boyatmayı düşünüyorum...çok doğal duruyo..ama kuaför tuttururmu onu bilmiyorum.. fisfisfis

güzelmiş canım :) ten rengınıde hesaba kat ama hee bazen görüyoırum böyle
esmer esmer kzılar Allah ım sarıya boyatmıslar bide gıcık bi ton çok mu aramışlar
o rengi diye düşünmeden edemıyorum...nası sinir oluyom varya

ben en son bronz renge boyamıstım aktı gitti saçlarımın yarısından itibaren var sadece
şimdi kardeşim görümcem saçlarını boyattuılar ben boyatamıyorum hamişim diye
keşke boyasaydım hamile kalmadan önce

merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim dün gece idrar testi yaptım o kadar koyu bir çizgiydiki anlatamam silik falan değildi yani ama bugün kanda baktırdım negatif dediler böyle birşey yaşayan varmı??

selammm.amonyaksız geçici boyalar inanın bebeğe hiç bir zararı yok bir araştırın isterseniz rahatlıkla boyatabilirsiniz hayırlısı olsun bu arada

merhaba hoşgeldin :)

bozuk testler
çok var piyasada sanada öylesi denk gelmiş sanırım....kesin sonucu kan testi söyler
hayırlısıyla nasib olur csanım inşallah ksıa sürede çalışmaya devam :)

reglin kaç gn geçmişti eğer hastalanamzsan tekrar bi kan testi yaptır
bi doktora görün canım

selammm.amonyaksız geçici boyalar inanın bebeğe hiç bir zararı yok bir araştırın isterseniz rahatlıkla boyatabilirsiniz hayırlısı olsun bu arada

ben genelde koleston alıyordum sizin dediğiniz boyayı nerelerde bulabilirim ayrıca hemen
gecıcekse boyamıym yaa :) ne kadar dayanıyo acaba zaten 5. ayda bitmek üzere kalıo
4 ay beyazım fln yok da saçdakı renk geçişi bellı oluyo bide onlar boyatınca özendım yanı :)

hayatım bende o kız gibi beyaz tenliyim..ela gözlüyüm... boshayallersmile

türkiyedede mutlaka vardır siz amonyaksız geçici boya istiyorum diyin zaten bilirler internettende araştırın isterseniz doğuma yakında boyatabilirsiniz şimdide değişiklik olur reglim daha geçmedi yani bugün gelmesi gerek ama ben dün yaptım sabahta kan testi yaptırdım ama sonucun negatif olduğunu söylüyorlar hastalanmazsam doktora gidicem zaten

hayatım bende o kız gibi beyaz tenliyim..ela gözlüyüm... boshayallersmile

tamam o zaman boyat burayada resmını koy bakalım kız sositososito

benim gözlerimde ela ağlayınca yemyeşil oluyo görsen :roflol: :roflol: :roflol:

bide siyahlı grili böyle buğulu göz makyajı bide yeşil fln çok güzel oluyo ela göze yaaa

makyaj nerden cıktı şimdi şakkıdı

masallah canım...zaman cabuk geciyooo

sağol canım bi araştırıp bakarım :)

reglin 1-2 gün daha gelmezse bi idrar testi daha yap ama başka marka al

bozuk olmadıgı takdirde idrar testleride hassastır ve bebiş varsa silikte olsa bi çizigi çıkar

ama hamiş olsaydın kan testinde belli olurdu canım ya hayırlısı olsun inşallah :)

ya sende fotonu koy bakalım...nolurrrrrrrrrrrr............1dakkacık koy..hemen kaldırırsınnnn...

aaaaaaaaa...niye kimseden ses çıkmıyoooooooo.............. kötükedihüso kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…