ayşecümmm..sildim sonunda... sağol canım...hihoyyyt
idilcimmm sağol bebişmmm...biz birbirimiz için yaratılmışız dimiiii... kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım utandm ayh :kedi: :kedi: :kedi:
ben görüyom bilmiyorumkismile
hehe şimdi gördüm çok tatlısınız ikinizde demekki burda herkesin o tatlı konuşmaları boşa değilmiş allah yüzlerinizede yansıtmış kızlarrr maşşalah size
senide gördüm elifffffff
ayşecümmm..sildim sonunda... sağol canım...hihoyyyt
idilcimmm sağol bebişmmm...biz birbirimiz için yaratılmışız dimiiii... kaydirigubbakcemile3
hehe şimdi gördüm çok tatlısınız ikinizde demekki burda herkesin o tatlı konuşmaları boşa değilmiş allah yüzlerinizede yansıtmış kızlarrr maşşalah size
senide gördüm elifffffff
Elson üzülme canım bu ay olmazsa gelecek ay olur ..lütfen üzme kendini
ya elson diyorum da senin adın elif mi?
kızlar yaaa.şimdi wc gittim...söylemeye utanıyorum ama... :kedi: dolu dolu bi akıntı geldi..peşinede geçen nette okumuştum..deniyim dedim.parmak sokup akıntının durumuna göre yumurtladığını anlıyosun ya..baktım..parmakları açtıkça uzayan cinsten...ayyy ben yumurtluyomuyum yoksa... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kocişte yok...boşa gidecek yani.... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ama önümüzdeki ay önümüzdeki ay diye diye...zaman geçiyo... senağlama senağlama
evet canım..adım elif... vereliniortak
suuuuuu...bu liste niye ilerlemiyo..hep aşağıdan üçüncüyümmm... :dilcikar:
acaba beni silsenmiiki..boşa sıra işgal etmiyimm.. bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
canım hiçbilmiyorum ki yaa bilmiyorumkismile
ben hep takvimden takip eidyordum yumurtlama gunlerımı onun için akıntı nasıl
geliyor fln dikkat etmedım hiç canını sıkma sen genede ya ovulasyon testi kullansana
madem he kız al bak bakalım ovulasyon testi yumurtladıysan çatlıycağı zamanı gösteriyo
diye biliyodum sen bi araştır genede bak
ya evet öyle canım ama başka ne diyebiliriz ki.......tamam bu ay olmadı dünyanın sonu mu diyim..moral vermek istiyorum mafoldumben
ben idil vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?