Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşe bende koydum ama sonradan nasıl silcemm bilmiyorumm... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ayşe bende koycam ama sonradan nasıl silcemm... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım maşallah çok yakışmışsınız eşinle :)

tenınde evet o saç rengıne uyar gibi gozukuyo tabı resımde bellı oldugu kadarıyla

sana küllü kumralda yakışır gibi geldi bana :hulya:

ben resim ekleden ekledim linkleriyle sonrada sildim resimleri :)

heh buldum bak resimlerinin oldugu mesaj var ya alt tarafta edit yazıyo oraya tıkla ordan gelişmiş düzene tıkla sonra aşağı dooğru gel eklenti kısmına yeni eklentiş ekle de
orada önceki eklediğin resımlerde var yanlarında sil var tıkla oralara mesajı da kaydet de siliniyo

Son düzenleme:

tamam canımmmmmm...yapıyom şimdi dediğin gibi...

ayy beceremedim iyimi...eklenti ekle seçeneğinden...

heh buldum bak resimlerinin oldugu mesaj var ya alt tarafta edit yazıyo oraya tıkla ordan
gelişmiş düzene tıkla sonra aşağı dooğru gel eklenti kısmına yeni eklentiş ekle de
orada önceki eklediğin resımlerde var yanlarında sil var tıkla oralara mesajı da kaydet de siliniyo

Elson canım çok tatlısın :1hug:
ayşe canım resmini silmişsin geç kaldım :sinifsinif:

ayşecümmm..sildim sonunda... sağol canım...hihoyyyt
idilcimmm sağol bebişmmm...biz birbirimiz için yaratılmışız dimiiii... kaydirigubbakcemile3

hehe şimdi gördüm çok tatlısınız ikinizde demekki burda herkesin o tatlı konuşmaları boşa değilmiş allah yüzlerinizede yansıtmış kızlarrr maşşalah size
senide gördüm elifffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…