Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

eğer yanlış bilmiyorsam yumurtanın çatlmasına 36-24 saat kaldıgını fln haber
veriyo bu test canım....zaten kullanımı yazar üzerinde bi ara çok okumsutum böle
ovulasyon testiyle alakalı şeler ama hatrılamıyorum hiç :uhm:

1 senenız dolduysa doktora görün tabii canım 1 sene dolmadan tedaviye almıyorlar ama

off yaa amma sıkıcı birgün... boshayallersmile
elsoncum canım umutlarını yitirme hemen...bu ay olmazsa da bidahaki aya inşallah...
eger olmuyorsa mutlaka bi sebebi vardır ve Allah vericek zamanı bizden daha iyi bilir...belki biz kendimizi hazır hissediyoruzdur ama bebek olunca fikirlerimiz değişebilir...o yüzden sabırla beklememiz gerekiyor...

kızzz elson resmini göremedim ben nerde :))
ayşecim sende koymuşsun resmini kaldırdınızmı yoksaaaa...bende görmek istiyorummm.... :1closedeyes:

hayatım beni biliyosun ya..biz 5aydır falan düşünüyoruz..zaten 8 aylık evliyiz..bende prolaktin çııktı ilk.o düştü şimdide yumurtlama bozukluğu var sanırım pko galiba..karasununkinden...enson hastaneye gittğimde geç kaldım.sonuçları almak için.dr.da gitmişti tabi..muhtemelen klomen veriyolar bu durumda..yani geç kalmam bir ayıma neden oldu... bu yüzden gıcığım kendime.. :mymeka: kaydirigubbakcemile3
yani sorun varken 1 sene falan bekleyememki..sorun olmasa dediğin doğru..
boshayallersmile

oyoyoyoyyyy neler kaçırmışım beeeennnnn elif bu ikidir yakalayamıyorum senin resmini yafff :)))) hiçte bikere öyle listeden sil filan noluyo yaaalmaz: allah bu belki geçen haftada yumurta oluşmuştu ne biliyosun belki bu ay 3 tane yumurtan oluştu hııı? sen nerden bilceksin bakiiiimmmmmm öyle umudumuzu yitircekmiyis hemennn. hadi inşallahhhhh bu ayy olcakkk hepimizinnn :Saruboceq:

yok hayatım yok..umut yitirmek yok kesinlikle..sadece yumurtluyosam üzülürüm..eşim yok yaa..bide benim yumurtlama düzenli değil sanırım..ondan üzüldüm biraz...kendi kendimin doktoru oldum beee... kafamçokkarıştı

üzülme canım vardır ondada bi hayır hem bellimi olur biliyosun spermlerin ömrü 3-4 gün diyorlar belkide tutmuş da olabilir...olmadı bidahaki aya inşallah tutar canım benim...:1hug:

e bak barimm... bide düğün fotosu şeyettim..kıymetini bil...

oyy canım benim bitanesin sen...
çok tatlısınız ya çok yakışmışsınız birbirinize Allah muhabbetinizi hiç bozmasın... opuyorumnanaktan

ben kaçtım arkadaslar kendinize iyi bakın hepinizi çok seviyorum...benim mesai bitti...yarın görüşmek üzere iyi akşamlar... opuyorumnanaktan

canım dediğin doğru tabii sorun varken beklememen lazım da :) o çatlatma iğnesidir
klomendir onları ben 1 sene düzenli ilişkiden sonra hala hamile klınamıyrosa o durumda
veriyorlr diye biliyorum da mesela bende evlendim korunmuyordum ama hamilede
kalamıyorum nasıl üzüldüm nasıl stres yaptım niye olmuyo niye olmuyo ağlamışımdır
bile bigün adetim geçti o kadar inandırmısımkı kendımı hamile olamayacağıma regl gelsin diye 11 gün bekledim
nasıl olsa hamile değilimdir diye testte yapmadım
hala yok Allah Allah noluyo falan neymıs bu hamılleık belirtisi diye internette bi baktımkı
anam hepsi var sabah bulantı çok uyuma çok yeme hemen test yaptım hamileyim şok
oldum resmen kendimi bi garip hissettım :)
evlılıgımızın 10. ayında hamiel kaldım ben :) hiçbir sorunum olmamasına rağmen :) 10 ay boyunca olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…