:) canım bu aralar günler boştu yani 6 nisana kadar kimse yoktu daha bugün başladı isimler üste çıkmaya ondan :)
aşkolsun niye yer işgal edesin olmaz öyle şey silmeyelimlmaz:
ya aslında dün akşam kesin karar verdim..önümüzdeki ay dr.a gidcem..yumurtlama ilacı verecek muhtemelen..tinkerın dediği karışımdan eşimede banada kullanıcam..gerekirse incir kürü yapıcam...ve ovulasyon testi kullanıcam..inş herşey yolunda giderse böyle olacak..ama şimdi sen dedin..dur ben gitti gidiyordan bakıyım..bi arkadaş almış kk'da okumuştum..16tane varmış içinde....belkim alırım..netteki hesaplayıcı 5-10 arası yumurtlama tarihi diyo..alırsam yaparım bu haftada...
haklısın hayatım..kızmaaa... ohaoldumsmile
eğer yanlış bilmiyorsam yumurtanın çatlmasına 36-24 saat kaldıgını fln haber
veriyo bu test canım....zaten kullanımı yazar üzerinde bi ara çok okumsutum böle
ovulasyon testiyle alakalı şeler ama hatrılamıyorum hiç :uhm:
1 senenız dolduysa doktora görün tabii canım 1 sene dolmadan tedaviye almıyorlar ama
kızzz elson resmini göremedim ben nerde :))
ayşecim sende koymuşsun resmini kaldırdınızmı yoksaaaa...bende görmek istiyorummm.... :1closedeyes:
evet canım..kaldırdık..geç kaldınnn... lülülülülülü lülülülülülü
off yaa amma sıkıcı birgün... boshayallersmile
elsoncum canım umutlarını yitirme hemen...bu ay olmazsa da bidahaki aya inşallah...
eger olmuyorsa mutlaka bi sebebi vardır ve Allah vericek zamanı bizden daha iyi bilir...belki biz kendimizi hazır hissediyoruzdur ama bebek olunca fikirlerimiz değişebilir...o yüzden sabırla beklememiz gerekiyor...
yok hayatım yok..umut yitirmek yok kesinlikle..sadece yumurtluyosam üzülürüm..eşim yok yaa..bide benim yumurtlama düzenli değil sanırım..ondan üzüldüm biraz...kendi kendimin doktoru oldum beee... kafamçokkarıştı
e bak barimm... bide düğün fotosu şeyettim..kıymetini bil...dövücem şimdi seni heklava: kaydirigubbakcemile3
bidaha koy bidahaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
e bak barimm... bide düğün fotosu şeyettim..kıymetini bil...
naneşeker sen de koy bakalım kaydirigubbakcemile5
oyy canım benim bitanesin sen...
çok tatlısınız ya çok yakışmışsınız birbirinize Allah muhabbetinizi hiç bozmasın... opuyorumnanaktan
hayatım beni biliyosun ya..biz 5aydır falan düşünüyoruz..zaten 8 aylık evliyiz..bende prolaktin çııktı ilk.o düştü şimdide yumurtlama bozukluğu var sanırım pko galiba..karasununkinden...enson hastaneye gittğimde geç kaldım.sonuçları almak için.dr.da gitmişti tabi..muhtemelen klomen veriyolar bu durumda..yani geç kalmam bir ayıma neden oldu... bu yüzden gıcığım kendime.. :mymeka: kaydirigubbakcemile3
yani sorun varken 1 sene falan bekleyememki..sorun olmasa dediğin doğru.. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?