inşallah herşey gönlüne göre olur canımbayanssulusmileay evet..bendeeee...çok güzell..kendi evime bi geçsem..şöyle kafama göre döşiycem inşlaaallh..şimdiden hayalini kuruyorum..eşime takılıyorum..şunuda alcaz bunuda alcaz falan diye... akannehir daha kullanmadık bile eşyaları ne acelen var diyo.. kaydirigubbakcemile3 bebek odasını bile düşündüm..allah inş nasip eder o günleriii...
günaydın tinkercim :) çok şekersin yaa maşallah eşinlede çok yakışmışsınız :)
benim göbeğim senınkı gibi sivri duruyodu son 1-2 haftadır yayıldı sankı yada bana mı öyle geliyo acaba kaydirigubbakcemile3
göbeğim hakkında paranoyalara kapılıorm zaten devamlı
bende kendimi kütük gibi hissediyorum ama kociş çok güzel oldugumu söyluyo artık benı mı avutuyo ne bilmem ama kanıyorum çok gerçekçi sempatiksalakcinni :)
ay dur bende yarın göbüşümle resmımı koyyım kız hiç çekinmedım hamişken :)
günaydın mercan :)
günaydın elifcim :) hoşbulduk :) otobüs gelmedi bugun gecıktım bide donduk kızımla
yağmurun altında soğukta şimdi ısındık çok şükür :) bugün hava bozuk burada
günaydın tinkercim :) çok şekersin yaa maşallah eşinlede çok yakışmışsınız :)
benim göbeğim senınkı gibi sivri duruyodu son 1-2 haftadır yayıldı sankı yada bana mı öyle geliyo acaba kaydirigubbakcemile3
göbeğim hakkında paranoyalara kapılıorm zaten devamlı
bende kendimi kütük gibi hissediyorum ama kociş çok güzel oldugumu söyluyo artık benı mı avutuyo ne bilmem ama kanıyorum çok gerçekçi sempatiksalakcinni :)
ay dur bende yarın göbüşümle resmımı koyyım kız hiç çekinmedım hamişken :)
günaydın mercan :)
günaydın elifcim :) hoşbulduk :) otobüs gelmedi bugun gecıktım bide donduk kızımla
yağmurun altında soğukta şimdi ısındık çok şükür :) bugün hava bozuk burada
ay evet..bendeeee...çok güzell..kendi evime bi geçsem..şöyle kafama göre döşiycem inşlaaallh..şimdiden hayalini kuruyorum..eşime takılıyorum..şunuda alcaz bunuda alcaz falan diye... akannehir daha kullanmadık bile eşyaları ne acelen var diyo.. kaydirigubbakcemile3 bebek odasını bile düşündüm..allah inş nasip eder o günleriii...
ayy heveslendim bir tanede ben ekleyim
günaydın nanem şekerimm.. opuyorumnanaktan
ELSON+, naneseker+ günaydın kızlar,
nanecik fotolarını pek beğendim...
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
doktorum dün bana gebelik varsa tehlikeye atmicak bi ilaç yazdı, onu içmeye başladım, inşallah daha iyi olacam artık zemuszemus bebiş için de gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum, ama biyandan da içimden bi ses, hiç boş yere kendini kaptırma, göreceksin yine kırmızıları diyo :sinifsinif:
nolur bana dua edin yaaa :Saruboceq: bu ay için kendimi öyle çok hazırlamıştım ki, şimdi olmazsa naparım bilmiyorum :sinifsinif:
aminn saolun kızlar sizler kadar güzel değilim işte
lucky88, mercan.a, ay_she sizlerede günaydın sekerlerim benim... opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklaaaaaarrrrrrrrrr :))))
günaydın fıstıklaaaaaarrrrrrrrrr :))))
teşekkürler canım benim yaa şuan hiç resimdeki kadar bile güzel değilim :çok üzgünüm:mafoldumben bu hastalık beni mafetti mafoldumbenaaaa...o nedemek öylee...lmaz: lmaz: :mymeka: :mymeka:
görmediğimiz kim kaldı??? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?