Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah herşey gönlüne göre olur canımbayanssulusmile

ole canım benımkıde cok yakıstı diyo ama gercek su ki genç kızlıktan çıkıyon artık anne,kadın ımajına giriyon...ya benımde bu earalar bakıyom da onden daha belli yanı yayvan..bir de basenler genısledı...kız dıyolar ole olunca ama görcez hafta sonu...evet sende koy merak ettım senı de:1hug:

kızını yesinler senin.. ay evet burdada soğuk hava... kar gelecekmiş..haberlerde diyo.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım ben de kendı ev hayalımı kuruyom ama gurbetlerde çok zor benım ıcın....

MERCANCIM....allah bağışlasın kızını

günaydın nanem şekerimm.. opuyorumnanaktan

günaydın canım benimmm.. :1hug: opuyorumnanaktan

ELSON+, naneseker+ günaydın kızlar,
nanecik fotolarını pek beğendim...

sanada günaydın canım... :1hug: çok teşekkür ederim bitanem okudum yorumunu
bende senin resimlerine baktım canım maşallah çok tatlısın sende hamilelik de çok yakışmış... opuyorumnanaktan

günaydın sanada canım... inşallah doktorun verdigi ilaçlar etkisini gösterirde iyileşirsin hemen.. ve inşallah Allahın izniyle hamişsindir büyük umutlarla bekliyoruz güzel haberlerini...az kaldı cumaya inş testler pozitif cıkar bak şimdiden heyecan yaptım eyvahedigeldismile

MERCANCIM....allah bağışlasın kızını
cümlemizinkini allah bağışlasın rabbim bütün çocuk isteyenlere en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin

lucky88, mercan.a, ay_she sizlerede günaydın sekerlerim benim... opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklaaaaaarrrrrrrrrr :))))

ya kızlar dün gene manyak hamile rüyalarımın yeni bölümünü gördüm....bebeğim allahım yazdıysa bozsun ölüüyodu elime akıp geliyodu kan gördüm...ilk tepki veremiyodum sonra birine anlatmaya başlıyodum ama bir ağlıyodum ki anlatamam..ooof bu rüyalar doğuma kadar devam etcek herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…