:roflol: KURU FASULYE SIKAR AMA FAYDALI BOŞVER
CANİKOM SEN DİKKATLİ OL BENCE AY BENDE ÇOK GAZ YAPIYO MERET
ÇOKDA SEVİOYRUM AKŞAM YEDİM DAHA. K.VALİDEM YAPMIŞ MİSS GİBİ.
GECE DOĞALGAZI AÇMADIK BENİMKİNDEN İYİ DOĞALGAZMI OLUR DİMİ
:roflol::roflol::roflol:
ACIKTIMMMMMMMMMcokacimcoook cokacimcoook
teşekkürler herkes öğlen yemeğini yedimi bakimm hele hamişler sakın öğünlerinizi geçirmeyin
HOŞBULDUM GÜLÜM. ıLKı SORUNLU OLUNCA AYŞE KORKUYO ıNSAN. SENDE YAŞAMIŞSINDIR BUNLARI ALIŞINCA GEÇER HERHALDE. :kedi: SENıN ZıLLı NE ALEMDE BAKıM YERıMMMM KIZINI SENıN kaydirigubbakcemile5
faydası çok olduğundan başka şeyler önemli değil ozon tabakasını delecek halimiz yokya hafif bir esintiyle geçer gider işte boşver-tatlicadiarzu-ya bırde haslamadan yapmak lazımmıs meredi....suyundaymöı vıtamını ole de gaz yapıyo demı..ama napayım sıcakta da cekılmıyo ama bende haftada ıkı yemege calısıyoma.s.
çok uykum var yaaaaaa........ mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir ...erkende yattım halbuki...
:roflol::roflol::roflol:
akannehir akannehir kocişi arada yoklasaydınn...bayılmasaydı adam.. :roflol: :roflol:
akannehir akannehir kocişi arada yoklasaydınn...bayılmasaydı adam.. :roflol: :roflol:
ayran mı içtin olen o yapar ben gecende burda 3 bardak ayran ıcmısım ama ...çekmiş gibiydim...gözler acılmıyodu..:1rolleyes:
ya bırde haslamadan yapmak lazımmıs meredi....suyundaymöı vıtamını ole de gaz yapıyo demı..ama napayım sıcakta da cekılmıyo ama bende haftada ıkı yemege calısıyoma.s.
oooooof hiç gülesim yoktu..kızlar osur.....ğa gülenin os...ruk kadar aklı yoktur...lafını hatırlaDINIZMI OKAN BAYÜLGENDE TIPLEMELER SOLUYODU..AKLIMA O GELDİİ...:roflol::roflol::sm_cool:
hehheee ben bişiyorum olafı çok eskiden beri :roflol::roflol:oooooof hiç gülesim yoktu..kızlar osur.....ğa gülenin os...ruk kadar aklı yoktur...lafını hatırlaDINIZMI OKAN BAYÜLGENDE TIPLEMELER SOLUYODU..AKLIMA O GELDİİ...:roflol::roflol::sm_cool:
sorma yemekleri hiç begenmedım öğğ ne biçim kokuyodu annem aradı şimdi napiosn açmısın de dedim açım
simit var onu yicem ama bıktım simit yemekten dedim kardeşimle yemek yolluyo şimdisağolsun
Allah tan annemler iş yerime yakın :)
evet aslında anlıyorum seni ama sakin ol bak ben gördumkı bişey olmuyomus o kadar
sıkıntı kanama ağrı sancılar bulantılar turp gibiyiz şimdi çok şükür :)
bi aksilik olsa anlıyolar diye şuna dayanarak dedım daha 5 haftalıktı bebıs doktora
gittiğimde doktor dedi ki bişey var bak kesenın yanında ama çok küçük ne bilemıyorum
bi kese daha olabilir demişti ama meğersem o kan pıhtısıymış ve kanamalarımda hep
ondan olmustu anlatabılıyomuyum en basından farketmıslerdi yanı
bebiş napsın iyi işte tekmeliyo büyyo acıktırıyo beni :) ilk zamanlar iştahsızdık yiyemıyodk
şimdide acıkıyoruz yiycek şey bulamıyoruz kaydirigubbakcemile3 aynı şeyleri ye ye
sıkılıyoruz falan :) annemler desen biri battanıye örüyo öbürü mobilya bakıyo
kızkardeşim de bi battanıyeye başlamış çok şeker bi pembe hazırlık yapıyolar e banada
doğurmak kalıyo zamanı gelince inşallah kaydirigubbakcemile3
haahahahahahah ayyy bereeeen çok güldüm yaaaa kuru fasulye yediğin zaman kociş bahane uydurup sabaha kadar tv izlicek artık bi bakçaksın yok aaa tv izlemeye gitmiş. hayatııım napıon sen orda neden uyumuyosun? yok canım yaaa hiç uykum yokkkkkaydirigubbakcemile3
ay o gecelerı oluyo uyanıyorum 3-4 gıbı..ama delırıyom aclıktan..yanıbasıma kucuk bır market actım yatagımın..ne begenırsem yıyorum..ustune de 1 bardak su yıne yatıyom..ay kocam uyanıyo benım cubuk kraker yıyısımden ..garıp garıp bakıyo uyku sersemı....kendımı kucuk bır ayıcık gıbı hıssedıyom..ama napayım bebek acıkıyo herhalde vaktı zamanı yok keratanın...
yok içmedim..iki gündür çok fenayım..gözlerimi sabah zor açıyorum..allahtan işyeri yakın..geç kalkıyorum...hafta sonunun hayalini kura kura kalkıyorum şimdiden..delimiyim neee kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
sorma yemekleri hiç begenmedım öğğ ne biçim kokuyodu annem aradı şimdi napiosn açmısın de dedim açım
simit var onu yicem ama bıktım simit yemekten dedim kardeşimle yemek yolluyo şimdisağolsun
Allah tan annemler iş yerime yakın :)
valla iyiki annelerimiz var onlarsız bir hayat düşünemiyorum bende ilk 4 ay evde yemek pişiremedim hep annemlerde yedik yemeklerimizi yemeklerin kokusu acayip bulandırıyordu
oooooof hiç gülesim yoktu..kızlar osur.....ğa gülenin os...ruk kadar aklı yoktur...lafını hatırlaDINIZMI OKAN BAYÜLGENDE TIPLEMELER SOLUYODU..AKLIMA O GELDİİ...:roflol::roflol::sm_cool:
oyoyoyyyy evet haşlamadan direk yapıyorum bende ama pek yemiyorum bende hamiş olunca vitamin için yicem demekki madem iyiymiş mecburrrr benim kocişte tv izler artık sabaha kadar oturma odasında hehehehehhee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz ona gülmüyoruz..içinde bulunduğu duruma ve kendisiyle dalga geçmesine gülüyoruzzz...çok konuşmasın o okann...
hehheee ben bişiyorum olafı çok eskiden beri :roflol::roflol:
ehh hadi bakalım inşallah hamişlik belirtisi bkz. uyku ve halsizliktir. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?