Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bilen varsa cevaplasın valla ben unuttum o günlerimi
kaydirigubbakcemile2zemuszemus

tesekkur ederım janım, ben bıraz da devlet hastanesı olacagı ıcın belkı hanı ılgılenmezler dıye önceden bır bılgım olsun dıye sormustum sağol cevabın ıcın...

rabbım ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın ıns.

5 buçukta bilmiyorumkismile ama beklemicem ben mesainin bitmesini, dersim bitiyo yarım saat sonra, hemen çıkarım, annemlerdeyiz zaten bu akşam, anneme geçer yatarım biraz kociş gelene kadar, öksürük boğmaya başladı gene ( bi de her öksürmede midem ağzıma geliyo yaa bilmiyorumkismile hamiş miyim neyim anacım zemuszemus

"naneseker+, idilcan+, ay_she+, ELSON+" elma dersem çıkın, armut dersem çıkmayın guclubacismile
Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile

eveeeeeeeeeeeeeeeeettttt.... :lepi: :lepi:

ayyyyyy hadi inşallaaaaaaahhhhh hihoyyyt benim kasık ağrım ve akıntıdan başka bişi yok. 2 gün önce yumurtlama dedim ama 3. günü bugün hala akıntı hala kasık ağrısı geçmek bilmedi acaba bu ay çok çalıştık ondanmı ağrı yaptı acaba bilemedimm :uhm:

herkse slm tekrardan.kızlar bişey soracağım 6 gün sonra adet olacğaım.bugün çok fazla karın ağrısı ve beyaz akıntı var.beyaz akıntı diğer günlerded eolur ama adete yakın olması normal mi

Valla benimki de biraz dengesiz hayatım yaa, bi gün kupkuru oluyom, bi gün acayip akıntılı, ben de anlamadım gitti bilmiyorumkismile ama doktorum bana akıntılarını takip etme, yanıltır dedi, akıntı bi çok nedenden olabilir dedi, o yüzden çok takılmıyorum ben akıntı olup olmamasına yerimseniben kasık ağrılarım da çatlatma iğnesinden sonra 3 gün boyunca korkunç oldu ama şimdilerde ara ara çok hafif iğne batmaları dışında öyle sancı falan yok bende bilmiyorumkismile

bende bende burdayımmmm zemuszemus
bu hafta çok yogunum ya bitmek bilmiyor işler çok yoruldum dinlenmeye ihtiyacım vaaaarrrr!!!
karasuyum seni çok karamsar gördüm canım sakın heee!!! biz senden çok umutluyuz... :1hug:

elii hiç belli olmaz cxnm.Allah vermek isteidkten sonra.dedleriimiz ninlerimiz sanki yumurtlama güünümmü hesaplayıroymuş.annelerimizde dahil yani.bannemin 11 çocuğu var.dedimde sürekli gurbete giderimşti ayalrca hatta yıl bile olabilirmişti düşünün yani artı.nasıl o kadar çocuk ouyo

bayan karasu sen ne nekadarlık evlisn cnm

Şu an 9. ayımın içindeyim hayatım :asigim: ayın 12 sinde, yani test günümde 10. ayımıza girecez inş. :Saruboceq: ilk günden itibaren 10. ayın uğuruna çok inanan birisi olarak o günü ve müjdemi sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden

hakkatt haa nasıl oluyo???? biz strestenmi hamiş kalamıyos yaaa ohaoldumsmile elifiimmm eğer yumurtlama gününe denk geldiyse bi kere bile yeter yafff ne bilcennn

doğru..doğru..doğru..doğruuu... boshayallersmile boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…