kaydirigubbakcemile2zemuszemusbilen varsa cevaplasın valla ben unuttum o günlerimi
Canımcım öncelikle tebrik edeyim seni, çok sevindim adına, artık bizim için dua edersin sen de olumunekankayizsmile Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
Soruna gelince, senin istemen gereken bi test falan yok, doktor zaten senden hem kan tahlili ister, progesteron düzeyine falan bakar muhtemelen, ultrasonla da endometrium kalınlığına bakar, eğer 4 haftalıksa keseyi göremez zaten, 10 gün sonra falan tekrar çağırır keseyi görmek için, sonra kalp atışları, sonra ağzı gözü derken, zamanı gelince de bi avazda çıkıverir inş. :roflol:
5 buçukta bilmiyorumkismile ama beklemicem ben mesainin bitmesini, dersim bitiyo yarım saat sonra, hemen çıkarım, annemlerdeyiz zaten bu akşam, anneme geçer yatarım biraz kociş gelene kadar, öksürük boğmaya başladı gene( bi de her öksürmede midem ağzıma geliyo yaa bilmiyorumkismile hamiş miyim neyim anacım zemuszemus
"naneseker+, idilcan+, ay_she+, ELSON+" elma dersem çıkın, armut dersem çıkmayın guclubacismile
Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
5 buçukta bilmiyorumkismile ama beklemicem ben mesainin bitmesini, dersim bitiyo yarım saat sonra, hemen çıkarım, annemlerdeyiz zaten bu akşam, anneme geçer yatarım biraz kociş gelene kadar, öksürük boğmaya başladı gene( bi de her öksürmede midem ağzıma geliyo yaa bilmiyorumkismile hamiş miyim neyim anacım zemuszemus
gülüm bi ağırlık çöktüki üstüme sorma..... mirmirmirmir mirmirmirmir
ayyyyyy hadi inşallaaaaaaahhhhh hihoyyyt benim kasık ağrım ve akıntıdan başka bişi yok. 2 gün önce yumurtlama dedim ama 3. günü bugün hala akıntı hala kasık ağrısı geçmek bilmedi acaba bu ay çok çalıştık ondanmı ağrı yaptı acaba bilemedimm :uhm:
Kıııııız hamiş misin yoksa aklinialirimsmile hamişlerde de hep böyle uyku hali olurmuş ya hani aklinialirimsmile
gülüm bi ağırlık çöktüki üstüme sorma..... mirmirmirmir mirmirmirmir
bayan karasu sen ne nekadarlık evlisn cnm
alla allaaaaaa hala geçmedimi kıssss hayırdır inşallahhh. dediğim çıkarsa kupanı ben vercem hehehehehhehehe sositososito
elii hiç belli olmaz cxnm.Allah vermek isteidkten sonra.dedleriimiz ninlerimiz sanki yumurtlama güünümmü hesaplayıroymuş.annelerimizde dahil yani.bannemin 11 çocuğu var.dedimde sürekli gurbete giderimşti ayalrca hatta yıl bile olabilirmişti düşünün yani artı.nasıl o kadar çocuk ouyo
elii hiç belli olmaz cxnm.Allah vermek isteidkten sonra.dedleriimiz ninlerimiz sanki yumurtlama güünümmü hesaplayıroymuş.annelerimizde dahil yani.bannemin 11 çocuğu var.dedimde sürekli gurbete giderimşti ayalrca hatta yıl bile olabilirmişti düşünün yani artı.nasıl o kadar çocuk ouyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?