Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohoooooo karasu sende bööle yaparsan biz napçazzzz. ben bu ay bile umutluyum ööle kendi kendime sanki olcakmış gibi ama işte genede umudum var yaniii kaydirigubbakcemile2 sen bide tam gününe denk getirdin. senin bizden daha yüksek şansın inşallah olcak canım sen sakın karamsarlığa düşme allah hepimize yardım etçek ama sıramız gelince. o nezaman isterse o zaman olur. ama biz senden umutluyuz hem şimdiden neden belirti arıyosun kendinde??? arama belki sende belirti olmayacak bilemezsinki bak çoğu kadında olmadı o kadar kişinin yorumunu okuduk forumda belirtisi olmayanlarda var. sen ümidini kesme :1hug:

sağol bitanem..aynen öyle..önümüzdeki ay gerçekten sıkı ve planlı çalışıcam inş...allah başka sorunlar vermesin..ovulasyon testi,,,doktor,,,kürler....inşş....canımbenim..
kaydirigubbakcemile5

Kızlar bugÜnkÜ gÜzel sohbetınız ıÇın sızlere teŞekkÜr edrım Çok keyıflıydı vallahı...Çok ÖpÜyorum sızlerı.....

VALLAMI EE SOĞANI KAVURMUYONMU YAĞDA bilmiyorumkismile

AYY 14SENELİK EVLİYİM BEN HEP HAŞLARIM ÖNCE
SUYUNUN BİRAZINI DÖKERİM ÇOK GAZ YAPMASIN DİYE
Kİ O BİLE YETMİYO BANA kaydirigubbakcemile3

hayır kavurmuyorum herşeyini çiğden atıyorum. gayette süper kulade oluyo DD

merhaba bayanlar bırsey sormak ıstıyorum ben sanırım 4 haftalık hamileyim yarın doktora gıdıcem devlet hastanesıne, sıze sormak ıstedgm sey doktorun bana ne gıbı testler yapması gerekıyor ya da benım ıstemem gereken test gıbı bıseyler var mı doktordan yardımcı olur musunuz?

Canımcım öncelikle tebrik edeyim seni, çok sevindim adına, artık bizim için dua edersin sen de olumunekankayizsmile Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
Soruna gelince, senin istemen gereken bi test falan yok, doktor zaten senden hem kan tahlili ister, progesteron düzeyine falan bakar muhtemelen, ultrasonla da endometrium kalınlığına bakar, eğer 4 haftalıksa keseyi göremez zaten, 10 gün sonra falan tekrar çağırır keseyi görmek için, sonra kalp atışları, sonra ağzı gözü derken, zamanı gelince de bi avazda çıkıverir inş. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…