Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende fasulyeyi sadece ıslıyorum haşlamıyorum o zamandamı gidiyo vitamini acaba

öyle vitamini gitmez merak etme ama düdüklüde pişir daha az suyla vitaminini korur

ya kızlar ben haşlıyorum biraz. haşlamadan direk yağlanırsa pişmek bilmezki o fasulye

Dİ Mİ AMA UYUZ OKAN.....sengözlerimebaksanab

ayy hiç sevmiyorum o kepçeyi ben kaydirigubbakcemile
kendini beğenmiş ukeelaaaa:mymeka:

evet eveeeeeet okudum biraz birazını bi kuru fasulye muhabbeti almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

EVET CANIM HAZIRINI MI ALDIN SEN DEBENİM GİBİ...a.s

evet canım hazır aldım marketten zaten burdan kopya çekmiştim sen anlatırken hemen aldım bende 2 gündür başladım yemeye tabi kocişte yiyiyo bomba gibi oluyoz sonra

evet yaaaaaaaaaa evet hay ağzın bal yesin artık kalalım ama demi hayırlısıyla :Saruboceq:

kudursun kudursunda ben yanında olmayınca gördüğü ilk ayşeye fatmaya saldırmasınnn.... ?????bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
senağlama

allah seni napmasın deliii :mymeka::roflol::roflol::roflol:

kızlar yaaaa..karasuda hamileyse...bi benmi kalıyorum eskilerdenn...bi an düşündümde... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile senağlama senağlama

Merak etme hayatım, hiç sanmıyorum sizi yalnız bırakıcamı, içimden bi ses benim hamiş olmama daha var diyo :uhm:

ya bu full çalışnak gün aşırı çalışmaktan daha iyi galiba bende bu ay öyle planlıyorum her gün çalışıcaz zaten balda yiyoruz enerjimiz tavan yapar herhalde eeee nerden çıkcak bu eneji :dance:

ya bende gun asırı denedım denedım olmadı fulltıme de tuttu ne bıleyım takvıyesını yaparsan bence bı sorun cıkmaz karısımdan guzel takvıyemı olur maşallah atom bombası...

ınŞallahhhhh bu topıkte ve k.k da ısteyıpte hamıle kalamayan olmasın artık
ınŞallahh tez zamanda rabbım nasıp etsın saĞlıklı sıhhatlı evlatlar ınŞallahh
amınnnnnnnnn

Bu arada kızlar bu karıŞımı yİcenİzde hanİ arıya alerjİnİz varsa dİkkatlİ olmanız lazımmıŞ bu ÜrÜnlerİ kullanırken ben de ole bırsey yok ta bır yerde ole okumustum...
bilmem benim yok herhalde daha önce arı dsokmuştu beni biişey olmamıştı ölmemişti yaniiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Merak etme hayatım, hiç sanmıyorum sizi yalnız bırakıcamı, içimden bi ses benim hamiş olmama daha var diyo :uhm:

o içindeki sesi kesermisin lütfen biz senden güzel haberler bekliyoruz klava:

yok kız yapmaz benim kocişim..yerim onu ben.. şeniz
ama telefonlarda kalıyoruz...sulanıp duruyo o zamanda...:kedi: Dinle babam dinle... Kaydirigubbakcemile3

kız o telefon maceraları da ayrı güzel be....bız de evlendıkten sonra gıttı kocam askere o zamanlardan bılıyom....kızara kızara bı hal alırdım...ah ah o gunler ayrı guzel be ...bak sımdı ayrıyım dıyon da her buluşmanızda nasıl heycanlanıyorsundur...bır arada olunca o bıraz kolay yakalanmıyo...

BAK CANIM İÇİNDEKİ SESE DEĞİL RABBİME GÜVEN SEN :mymeka:
DUA ET NERDEN BİLİYOSUN CANIM HAYRETSİN KARAMSARLIK DİZ BOYU:mymeka:
ALLAH BİLİR ONU DUA ET SEN İSTE İSTEKİ VERSİN ALLAHH :teselli:
AMMA DÖVDÜM HA GENE :roflol:

BERENNNNN ben şöyle yapıyorumm 1 bardak kuruyu düdüklüye koyuyorum 3 su bardağıda su koyuyorum öölece pişiriyorum sonra kapağını açıp içine soğan salça yağ tuz koyuyorum kapatıyorum 15 dk. pişiriyorum çokta süper oluyo. yani o suyu varya onu dökmemen lazım sadece pişirmeni yine aynı yapabilirsin farkyapmazzz

ya bende gun asırı denedım denedım olmadı fulltıme de tuttu ne bıleyım takvıyesını yaparsan bence bı sorun cıkmaz karısımdan guzel takvıyemı olur maşallah atom bombası...

evet yaaa bende kaç aydır hep gün aşırı deniyom tamam ama bu akşamdan itibaren hergün full time başlıyorum çalışmalara sadece bal yesem iyi bide cavizli badem aldım onu yiyoz kocişle bide kuru incir yiyom günde 2 tane falan yakında kimse tutamicak bizi kocişle evden çıkmıcaz kaydirigubbakcemile3

İnŞallahhhhh bu topİkte ve k.k da İsteyİpte hamİle kalamayan olmasın artık
İnŞallahh tez zamanda rabbİm nasİp etsİn saĞlıklı sıhhatlİ evlatlar İnŞallahh
amİnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy hemde nasıll..resmen uyuyamadım sabah erken kalktım hafta sonu...süslendim püslendim karşıladım kocişi...yerim onu ben söylemişmiydim??? bilmiyorumkismile

ayy sen bugün nekadar olumsuzsun yaaaa.... :mymeka: :mymeka:
hiç yakışmıyo sana... lmaz: lmaz:
sus konuşmaaa...... :dilcikar:

VALLAMI EE SOĞANI KAVURMUYONMU YAĞDA bilmiyorumkismile

AYY 14SENELİK EVLİYİM BEN HEP HAŞLARIM ÖNCE
SUYUNUN BİRAZINI DÖKERİM ÇOK GAZ YAPMASIN DİYE
Kİ O BİLE YETMİYO BANA kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…