bende fasulyeyi sadece ıslıyorum haşlamıyorum o zamandamı gidiyo vitamini acaba
öyle vitamini gitmez merak etme ama düdüklüde pişir daha az suyla vitaminini korur
Dİ Mİ AMA UYUZ OKAN.....sengözlerimebaksanab
evet eveeeeeet okudum biraz birazını bi kuru fasulye muhabbeti almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3
kudursun kudursunda ben yanında olmayınca gördüğü ilk ayşeye fatmaya saldırmasınnn.... ?????bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
senağlama
EVET CANIM HAZIRINI MI ALDIN SEN DEBENıM GıBı...a.s
EVET CANIM HAZIRINI MI ALDIN SEN DEBENİM GİBİ...a.s
ayyyy kızlarrr inşallahh bu topicte hamile olmayna kalmaz. elifim hiiiç belli olmaz allahın işine karışılmaz. hem senin yumurtlamanda düzensiz neden olmasınki belki tam o geldiğinde denk geldi nerden bilceksin. mercan açık söylemiş ama dooruda söylemiş sende eskiler kadar yoğun çalışsaydın belkide hepsinden önce bilem kalırdın bu ay kürleri dene bide olmadı ovulasyon testi al o da işe yarıyo biliyosun. hepimiz hamiş kalcaz bu ay sen ve karasu kalın yeter bize gelecek ayda benle prenses kalalım.
kudursun kudursunda ben yanında olmayınca gördüğü ilk ayşeye fatmaya saldırmasınnn.... ?????bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
senağlama
kızlar yaaaa..karasuda hamileyse...bi benmi kalıyorum eskilerdenn...bi an düşündümde... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile senağlama senağlama
yapmaz ya...anca kendı kendıne vakıt gecırır...
ya bu full çalışnak gün aşırı çalışmaktan daha iyi galiba bende bu ay öyle planlıyorum her gün çalışıcaz zaten balda yiyoruz enerjimiz tavan yapar herhalde eeee nerden çıkcak bu eneji :dance:
ay ole mı dıyo n...kız ıkısı ıcın de guzel hayallerim var ....ıkısı de benı cok heycanlandırıyo...
bilmem benim yok herhalde daha önce arı dsokmuştu beni biişey olmamıştı ölmemişti yaniiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bu arada kızlar bu karıŞımı yİcenİzde hanİ arıya alerjİnİz varsa dİkkatlİ olmanız lazımmıŞ bu ÜrÜnlerİ kullanırken ben de ole bırsey yok ta bır yerde ole okumustum...
Merak etme hayatım, hiç sanmıyorum sizi yalnız bırakıcamı, içimden bi ses benim hamiş olmama daha var diyo :uhm:
yok kız yapmaz benim kocişim..yerim onu ben.. şeniz
ama telefonlarda kalıyoruz...sulanıp duruyo o zamanda...:kedi: Dinle babam dinle... Kaydirigubbakcemile3
allah seni napmasın deliii :mymeka::roflol::roflol::roflol:
Merak etme hayatım, hiç sanmıyorum sizi yalnız bırakıcamı, içimden bi ses benim hamiş olmama daha var diyo :uhm:
:uhm:
inanmıyorum yaa.sana bi dünya yazmıştım.çıkmamış..sildim herlade farkında oolmadan.. Aktarda varmıdır o karışım dedim kısacası???
ya bende gun asırı denedım denedım olmadı fulltıme de tuttu ne bıleyım takvıyesını yaparsan bence bı sorun cıkmaz karısımdan guzel takvıyemı olur maşallah atom bombası...
İnŞallahhhhh bu topİkte ve k.k da İsteyİpte hamİle kalamayan olmasın artık
İnŞallahh tez zamanda rabbİm nasİp etsİn saĞlıklı sıhhatlİ evlatlar İnŞallahh
amİnnnnnnnnn
kız o telefon maceraları da ayrı güzel be....bız de evlendıkten sonra gıttı kocam askere o zamanlardan bılıyom....kızara kızara bı hal alırdım...ah ah o gunler ayrı guzel be ...bak sımdı ayrıyım dıyon da her buluşmanızda nasıl heycanlanıyorsundur...bır arada olunca o bıraz kolay yakalanmıyo...
BERENNNNN ben şöyle yapıyorumm 1 bardak kuruyu düdüklüye koyuyorum 3 su bardağıda su koyuyorum öölece pişiriyorum sonra kapağını açıp içine soğan salça yağ tuz koyuyorum kapatıyorum 15 dk. pişiriyorum çokta süper oluyo. yani o suyu varya onu dökmemen lazım sadece pişirmeni yine aynı yapabilirsin farkyapmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?