günaydın şekerler............a.s.
Günaydınnnnnnnnnnnnn :lepi: mutlu huzurlu sağlıklı dileklerin kabul oldugu bir gün olsun :Saruboceq:
angell isim konusunda sana katılıyorum bütün gece düşündük ama çıkamadık işin içinden ee napalım önce bi rahme düşsünde sonra düşünmeye karar verdik lülülülülülü
Gece patlama olmuş oku oku bitmedinnn akannehir
selam dün yazmıssın sonadan okudum. doktora gitmiştim.sanırım ameliyat olcakmıssın. umarım en kısa zamanda sağlıgına kavusursun sekerim. öpüyrum.
canımmm nasılsınn.tüp bebiş olcakmışzemuszemus.hadi hayırlısı olsun inşallah cnm.Allah gönlüne göre versin.inşallah tez zamanda herşey yoluna girerr:Saruboceq::CüvCüv:
evet canım şimdilik ameliyattan yırttım ama dua edinde hızlı bir şekilde kırmızı kart yeyim yoksa ameliyat şart
iyiyim canımmm sen nasılsın görüşemiyoruz yaalmaz: bakalım öle dedi dün çok umutlndırdı bir kaç aşama var sanırım önce rahim filmini çekip 1 ay normal kalmamı beklicek ama umutluydu bir an önce seni doğurtalım dedi :CüvCüv:
evet canım şimdilik ameliyattan yırttım ama dua edinde hızlı bir şekilde kırmızı kart yeyim yoksa ameliyat şart
iyiyim canımmm sen nasılsın görüşemiyoruz yaalmaz: bakalım öle dedi dün çok umutlndırdı bir kaç aşama var sanırım önce rahim filmini çekip 1 ay normal kalmamı beklicek ama umutluydu bir an önce seni doğurtalım dedi :CüvCüv:
Tatlım ben şu tüp bebek olayını çok merak ediyorum yaa, en başından yaptığınız herşeyi adım adım anlatır mısın burda bize süprizzzzz
günaydınnnnn
bugün nasılsınız.
umarım herkes iyi ve mutludur....
Tabiki anlatırım her süreçte burdayım merak etmeyin.
dün doktorun anlattıkları biras ürkütücüydü ama madem çocuk istiyosun yapıcaz dedi.
ayrıca ben onu uçuk rakamlı birşey sanıyordum öle deli paralar dönmüyormuş kızlar
Tatlım benim eltim yaptırdı geçen ay, uygulama öncesi tüm ilaçları, uygulama süreci falan hepsi dahil 7-8 bin lira harcadık dediler, aslında ayrıntısını ona da sorardım ama tutmadı onlarınki, çok üzgündü, hakkında konuşup da daha fazla üzmek istemiyorum, sen anlatırsın artık bize burda yerimseniben
benim sskm var 750hastane 750dr 1200ssk ilaç parası dedi
Hımmmm CADIARZU bizimkilerin sosyal güvencesi yoktu, demek ki ondan okadar fazla harcadılar, inşallah tutar canım seninki, ne zaman başlicaksınız, kesin karar verdiniz mi tüpe ???
önce regl olmam lazım evet kesin yapıcaz doktor ne derse o olacak artık
Eminim eşin hiç şikayetçi değilidr bu durumdan :)) kızlar bu iş eşlere yarıyoooo haaa haberiniz olsun sırnaşık şey
sana da günaydın canım :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
umarım senin gününde güzel geçerrrrrrrr-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?