Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla özledim sizi yawwww.sizde maşallah iyi kaynatmışsınızzzzemuszemus
hadi bakalım hayırlısıyla bugün bissürü bebiş haberi alalımmmmm:CüvCüv:

canımmm nasılsınn.tüp bebiş olcakmışzemuszemus.hadi hayırlısı olsun inşallah cnm.Allah gönlüne göre versin.inşallah tez zamanda herşey yoluna girerr:Saruboceq::CüvCüv:

günaydın kızlar en güzel sabahlar bizim olsuuuuuunnnnnnnnnnn
valla 1 saattir burdayım ama yazdıklarınızı okumaktan bi günaydınm bile diyemedim
yaa angell valla bende senden umutlanmaya başladım hadi hayırlısı

selam dün yazmıssın sonadan okudum. doktora gitmiştim.sanırım ameliyat olcakmıssın. umarım en kısa zamanda sağlıgına kavusursun sekerim. öpüyrum.

evet canım şimdilik ameliyattan yırttım ama dua edinde hızlı bir şekilde kırmızı kart yeyim yoksa ameliyat şart

canımmm nasılsınn.tüp bebiş olcakmışzemuszemus.hadi hayırlısı olsun inşallah cnm.Allah gönlüne göre versin.inşallah tez zamanda herşey yoluna girerr:Saruboceq::CüvCüv:

iyiyim canımmm sen nasılsın görüşemiyoruz yaa lmaz: bakalım öle dedi dün çok umutlndırdı bir kaç aşama var sanırım önce rahim filmini çekip 1 ay normal kalmamı beklicek ama umutluydu bir an önce seni doğurtalım dedi :CüvCüv:

hadi hayırlısı canım üzme canını bak dortorda umut vermiş belki filmden sonra kendiliğinden hamiş kalırsın dualarımız seninle Allah kucağımnı boş bırakmasın :CüvCüv:

ewet cnm ya doğru düzgün giremedim.ama takip etmeye çalıştımmyerimseniben çok sevindim cnm tedavi süresinin kısa olmasına.ee artık seneye hep birlikte bebişlerden konuşuruz artıkk:CüvCüv:sırnaşık şey

Tatlım ben şu tüp bebek olayını çok merak ediyorum yaa, en başından yaptığınız herşeyi adım adım anlatır mısın burda bize süprizzzzz

İnşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tatlım ben şu tüp bebek olayını çok merak ediyorum yaa, en başından yaptığınız herşeyi adım adım anlatır mısın burda bize süprizzzzz

Tabiki anlatırım her süreçte burdayım merak etmeyin.
dün doktorun anlattıkları biras ürkütücüydü ama madem çocuk istiyosun yapıcaz dedi.
ayrıca ben onu uçuk rakamlı birşey sanıyordum öle deli paralar dönmüyormuş kızlar

günaydınnnnn
bugün nasılsınız.
umarım herkes iyi ve mutludur....

sana da günaydın canım :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
umarım senin gününde güzel geçerrrrrrrr-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Tatlım benim eltim yaptırdı geçen ay, uygulama öncesi tüm ilaçları, uygulama süreci falan hepsi dahil 7-8 bin lira harcadık dediler, aslında ayrıntısını ona da sorardım ama tutmadı onlarınki, çok üzgündü, hakkında konuşup da daha fazla üzmek istemiyorum, sen anlatırsın artık bize burda yerimseniben

benim sskm var 750hastane 750dr 1200ssk ilaç parası dedi

Hımmmm CADIARZU bizimkilerin sosyal güvencesi yoktu, demek ki ondan okadar fazla harcadılar, inşallah tutar canım seninki, ne zaman başlicaksınız, kesin karar verdiniz mi tüpe ???

önce regl olmam lazım evet kesin yapıcaz doktor ne derse o olacak artık

önce regl olmam lazım evet kesin yapıcaz doktor ne derse o olacak artık

Canım çok soru sordum ama siz nezamandır istiyordunuz? Uzun zaman oldu mu? Biz daha 5 aylık evliyiz ve hiç korunmadık, çok da herşeye dikkat etmemize rağmen olmuyo, bu ay da olmazsa, önümüzdeki aya eşime de bi baktırıp olmazsa tüpü denemek istiyorum ben de, fazla beklemek istemiyorum( çok mu erken davranıyorum acaba yaa( gerçi tüpü ne gibi sorunlar olduğunda yapıyolar onu da bilmiyorum yaa, çaresizlikten ne düşüneceğimi şaşırdım işte :sinifsinif:

slm kızlar...herkese günaydın...biz akşamları girmeye vakit bulamıyoruz..siz maşallah gecelere kadar kaynatıyosunuz..sonrada sabah bi açıyosun oku oku bitmiyor maşallah:)) anca günaydın diyebiliyoruz...valla bi gün bende oturacam gece yarılrına kadra hele bi haftasonu olsun:))

sana da günaydın canım :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
umarım senin gününde güzel geçerrrrrrrr-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydın canım sana
valla bende sabahtan beri dün akşam kaynattıklarını okuyorum anca yazmaya fırsat buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…