Tecrübeli bayan arkadaşlarım ben çok karıştım"Birlikte soralım:birlikte cevaplayım" başlığını görünce de hemen atladım :) benim adetim geçeli bugün 11.gün.Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı.Hiç bir belirti yok.Son birbuçuk yıldır adet günlerimi not ediyordum dün iyice inceledim en fazla 6 gün gecikmiş ama bugün 11 oldu.Benim neyim var sizce??
merak etme canım 20. Haftaya kadar yapıylr ama bebek ilerdeyse yapmazlarsa da merak etme zaten ıkılı daha ayrıntıymıs...
bana da demişlerdi de ben inanmamıştım.harika olacak 3 ayın,tadını çıkartacaksın o zaman.:ecrin_bebek:
Tecrübeli bayan arkadaşlarım ben çok karıştım"Birlikte soralım:birlikte cevaplayım" başlığını görünce de hemen atladım :) benim adetim geçeli bugün 11.gün.Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı.Hiç bir belirti yok.Son birbuçuk yıldır adet günlerimi not ediyordum dün iyice inceledim en fazla 6 gün gecikmiş ama bugün 11 oldu.Benim neyim var sizce??
burayada alaaklar eleman arıyorlarr benim yerime nasıl anlatıcam ben bilmiyorum zaten bu aralar işler o kadar yogun kii şimdiden aryo patronlar ya sormuyorlar bile dogumdan sonra gelecekmiisn diye
yaa bakdım netden ama bişey bulamadım hemen size danışmaya geldim ama çok sıkıldım yaa önemli bişeyt değildir umarım bebişle alakalı kötü bişey değildir dimi yaa
canımcım Allah herşeyin en güzel zamanını bilir ben dört senelik evliyim bu sene hamile kaldım ve geçmişe baktığımda hakkaten en hayırlı zaman buymuş diyorum evliliğimi rayına koydum.iki sene önce korunmayı bıraktık derken ev aldık ama bebk olmadı tekrar korunduk ve şimdiyeymiş kısmet demekki rabbim biizm için en iisini düşünüyo.
senin içinde en hayırlısını yazmıştır rabbim içini ferah tut canım
günaydın canım hoşgeldinnn
aynen katılıyorum zorla işe geliyorum ama evdede zaman geçmiyo yatarak uyuyamıyorum çünkü benim şimdiden gece uykularım hep bölünüyo ya sıcaktan daralıyorum ya tuvalete gidiyorum burnum tıkalı uyuyamıyorum gece kalkıp oturuyorum yatağın içinde ki okdarda uykuya düşkünümdür normalde şuan beynim çatlıyo sanki sağ gözümü açamıyorum inanki oflamakda istemiyorum allah kolaylık versin hepimize senide tez zamanda ağrısız sızısız kurtarsın canım
işte benn
bu da kızkardeşimle ben
hayırlı uğurlu olsuun allah kaza bela vermesin inşallah
Bende geçen ay aldım peugeut 206 senin ki ne marka
günaydın canım hoşgeldinnn
valla öyle dediklerini bilmiyordum şahsen şimdi öğrenmiş oldum:)
ooo..hayırlı olsun canımm..... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ohhhh ohhh hayırlı olsun canım
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.
günaydın kızlar :) naıslsınız :)
günaydınlarr.
gunaydın canıma.s.a.s.
çok tatlıın canım yaa maşallahhh
AY HAYALIHDEKI SEN DE OLEYDIN....bayanssulusmilezemuszemusalkisalkisalkis
ah canım ınsallah ya o zamanları düşünerek ıyı olmaya çalışıyorum zaten yoksa dayanılmaz tatlım Allah ım hepımıze yardım etsın çok zormus ama deger tabıkı bebişlerımız ıçın
canım benım ınsallah ya ınsallah ıpek canım sen sımdı kaçıncı haftandasın normalde 32. haftada ayrılınıyor dogum ıznıne ama ıstersen 37. haftaya kadarda uzatabılıyosunya sen 37. haftadamısın
canım maşallah.sitenin en küçük annesi kızın da sana benzerse kocanın vayy haline...
Amin canım inşallah anne olmak kolay değil....Allah öyle merhametli sabırlı olmaya
şimdiden alıştırıyo bizi ki bebişlerimize bakarken onları daha bi şefkatle kucaklayalım
sabırla onlarla ilgilenelım diye :)
annem şey der hep doğurup dünyaya getırmekte ne var asıl dert büyütürken başlıyo..
öyle belkide ama işte biz daha başımıza geleceği bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım :kedi: snin tatlılıgın o :)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Amin canım inşallah anne olmak kolay değil....Allah öyle merhametli sabırlı olmaya
şimdiden alıştırıyo bizi ki bebişlerimize bakarken onları daha bi şefkatle kucaklayalım
sabırla onlarla ilgilenelım diye :)
annem şey der hep doğurup dünyaya getırmekte ne var asıl dert büyütürken başlıyo..
öyle belkide ama işte biz daha başımıza geleceği bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3
ben şimdi 35. haftanın içindeyim.normalde tamamen son ama işlerden dolayı sanırım haftaya da gelecem kesin değil yarın kesinleşecek.
ipek bu gece rüyamda seni gördüm dün saçtan baçtan çok konuştukya şuanda oturduğun masandasın guyaaa resmini çekip koyuyorsun buraya saçlarınıda kıvırcık gördümmkaydirigubbakcemile3
:) aplacım en küçük değilim ya tahtımdan ettiler beni....Allah ım ne elem :)
valla eşim ikimizide alt eder gibi geliyo bana ama hadi hayırlısı ben zaten kocişime
benzesin istiyorum o da bana benzesin istiyo diyorum bak hep sana bakıyorum sana
benziycek o da bende sna abakıyorum demekkı sana benzıcek dio hadi canım bebiş bende
bikere benim baktıgıma benziycek o kadar diom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hiç beklemeden dr.a git.hormon tahlili yaptır..ok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?