Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

11 günlük bi gecikme testte gözükürdü...gözükmediğine göre gebelık yok
gebelık olmadıgına göre ve adet gelediğine göre bi sorun var bir doktora görünmeni
tavsiye ederim canım

merak etme canım 20. Haftaya kadar yapıylr ama bebek ilerdeyse yapmazlarsa da merak etme zaten ıkılı daha ayrıntıymıs...

hadi yaa ohh rahatladım valla iyi o zaman doktorumun çağırdıgı vakitte gideyim :) ben

pazartesi değilde çarşambaydı sanırım :) içim rahatladı cidden

bana da demişlerdi de ben inanmamıştım.harika olacak 3 ayın,tadını çıkartacaksın o zaman.:ecrin_bebek:

canım benım ınsallah ya ınsallah ıpek canım sen sımdı kaçıncı haftandasın normalde 32. haftada ayrılınıyor dogum ıznıne ama ıstersen 37. haftaya kadarda uzatabılıyosunya sen 37. haftadamısın

hiç beklemeden dr.a git.hormon tahlili yaptır..ok??

burayada alaaklar eleman arıyorlarr benim yerime nasıl anlatıcam ben bilmiyorum zaten bu aralar işler o kadar yogun kii şimdiden aryo patronlar ya sormuyorlar bile dogumdan sonra gelecekmiisn diye

o kadar zor ki canım anlatmak Allah sabır versin.yani şu demek oluyo anlat bana sonra defol git senin paranı ben kazanıcam.bana çıkış vermiyolar ilk etapta çünkü yerim çok kilit yeni biri geldi bakalım 4 dil biliyomuş USA da falan uzun süre yaşamış diye biraz tırstım açıkca ama böyle çıkacağını bilmiyordum bariz tık yok adamda. ama ki ii bişey çıksaydı bana yol vardı.hala daha yol yok garantisi yok tabii bu gider başkası gelir.özel sektör sonuçta.

evet canım..rabbim herzaman en iyisini bilir... boshayallersmile

amin canım herkesi kurtarsın Allah...

ipek bu gece rüyamda seni gördüm dün saçtan baçtan çok konuştukya şuanda oturduğun masandasın guyaaa resmini çekip koyuyorsun buraya saçlarınıda kıvırcık gördümmkaydirigubbakcemile3

hayırlı uğurlu olsuun allah kaza bela vermesin inşallah
Bende geçen ay aldım peugeut 206 senin ki ne marka

SAOL CANIM. OPEL CORSA DİZEL 2008 MODEL
HEP CORSAYDI ARABALARIM GENE CORSA
SENİN ARABANDA HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ..

günaydın canım hoşgeldinnn
valla öyle dediklerini bilmiyordum şahsen şimdi öğrenmiş oldum:)

HE BİDE GAVUR İZMİR DİYOLAR BURAYA DUYMUŞSUNDURkaydirigubbakcemile3

ooo..hayırlı olsun canımm..... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

AMİNN SAOL CANIM BENİM

ohhhh ohhh hayırlı olsun canım
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.

AMİNNNN İNŞALLAH

günaydın kızlar :) naıslsınız :)

GÜNAYDINNN HOŞGELDİN olumunekankayizsmile

HOŞGELDİN olumunekankayizsmile

gunaydın canıma.s.a.s.

Şeniz Şeniz

çok tatlıın canım yaa maşallahhh

teşekkür ederim canım :kedi: snin tatlılıgın o :)

AY HAYALIHDEKI SEN DE OLEYDIN....bayanssulusmilezemuszemusalkisalkisalkis

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Amin canım inşallah anne olmak kolay değil....Allah öyle merhametli sabırlı olmaya
şimdiden alıştırıyo bizi ki bebişlerimize bakarken onları daha bi şefkatle kucaklayalım
sabırla onlarla ilgilenelım diye :)

annem şey der hep doğurup dünyaya getırmekte ne var asıl dert büyütürken başlıyo..
öyle belkide ama işte biz daha başımıza geleceği bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3

ben şimdi 35. haftanın içindeyim.normalde tamamen son ama işlerden dolayı sanırım haftaya da gelecem kesin değil yarın kesinleşecek.

canım maşallah.sitenin en küçük annesi kızın da sana benzerse kocanın vayy haline...

:) aplacım en küçük değilim ya tahtımdan ettiler beni....Allah ım ne elem :)

valla eşim ikimizide alt eder gibi geliyo bana ama hadi hayırlısı ben zaten kocişime
benzesin istiyorum o da bana benzesin istiyo diyorum bak hep sana bakıyorum sana
benziycek o da bende sna abakıyorum demekkı sana benzıcek dio hadi canım bebiş bende
bikere benim baktıgıma benziycek o kadar diom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tabıkı canım anne olmak kolay degıl hiç sabır gerektıyor her asamasında zaten bız sımdılerden baslıyoruz sabrı ögrenmeye sonları dahada sabırlı olmamız gerekcek bence öyle düşünüyorum annenın dedıgıde çok dogru asıl onu dünyaya getırdıkten sonra bakabılmek büyütebılmek kımbılır daha neler yasaycagız

BENCEDE ..AMA O SORUMLULUK ONU KARNINDA OLDUĞUNU BİLDİĞİN ANDAN İTİBAREN BAŞLIYO ...BU ALLAHIN KADINLARA VERDİĞİ Bİ ÖZELLİK HERHALDE..ASLINDA HEPİMİZ ANNELİK İÇGÜDÜSÜNÜ BARINDIRIYORUZ..BAZEN KORKUYORUM NASIL BAKICAM ACABA DIYE.AMA OLE OLMUCAK BILIYORUM O KORUYUCULUK HISSIYLE USTESINDEN GELICEZ...HAMILELIKTEDE OLE DEGIL Mİ ZATEN.. ISTEDIGIN KADAR BULAN KUS...ONU DUSUNEREK INSAN KENDINI ZORLUYO...BEN NORMALDE HIC SU ICMEZDIM SAGLIKSIZ BESLENEN BI ABUR CUBUR MANYAGIYDIM..SU AN OLE BI HALDEYIM KI AGZIMA ZAR ZOR SURUYORUM O TARZ SEYLERI O DA COK CANIM CEKERSE..HERGUN CIPS KOLA YIYEN BIR INSAN OLARAK BU HALIME INANASIM GELMIYO...HERSEY ONLAR ICIN ISTE...:asigim:

ben şimdi 35. haftanın içindeyim.normalde tamamen son ama işlerden dolayı sanırım haftaya da gelecem kesin değil yarın kesinleşecek.

anladım canım pekı son zamanlrda işe gelmek çok zormu hanı agırlasma açısından degılde yanı ılk üç aydakı gıbı halsızlıklerın falan oluyomu yıne yoksa baska seylermı oluyo

ipek bu gece rüyamda seni gördüm dün saçtan baçtan çok konuştukya şuanda oturduğun masandasın guyaaa resmini çekip koyuyorsun buraya saçlarınıda kıvırcık gördümmkaydirigubbakcemile3

bilinçaltı işte.dün de bi arkadaşla erkeklerin aldatmasını konuştuk ben de rüyamda gördüm eşim beni aldatıyordu:))

vallaaha kızlar babaya cok benzıyo hele de ılk kız cocuk oğlan daha cok anneye benzıyo bence....

kızlar ben de dun ruyamda merhum ananemı gordum...koca koca somon ekmek yapıyodu hamurları yugurmusta...sonra cok terlemıs ben onu yıkıyodum ne demek acaba anlayan var mı ruya tabırınden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…