Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Saban kalkar kalkmaz yapacam, ama kocişe hissettirmicem, sonuç pozitif çıkarsa sürpriz olur, negatif çıkarsa hiç söylemem zaten, adetim gelince anlar artık yerimseniben

evet idrarda zor çıkma ihtimali ben hamileyken bile poliklinikte yaptırdığım idrar testi negatif çıkmıştı

Saban kalkar kalkmaz yapacam, ama kocişe hissettirmicem, sonuç pozitif çıkarsa sürpriz olur, negatif çıkarsa hiç söylemem zaten, adetim gelince anlar artık yerimseniben

iyide 12 gün çok kısa..o zaman çıkmazsa lütfen sende hiç yapmamış gibi rahat ol..çıkmama ihtimali yüksek biliyosun..anlaştık??? yerimseniben

kızlar merhaba karasu hadi hayırlı haberler ver bize test için erken ama belki yinede çıkar çıkarsada senin adına çok sevinirim :1hug:

heyyyy..diğer kızlar niye susuyosunz..karasu yarın test yapıcak..kaldırın koca k-çlarınızı dostummm... klava: klava: :sm_cool: :sm_cool:

:roflol:

ben de çok ümitliyim valla karasu,işallah çığlık atarak gelirsin sabah müjdeni alırız :) hihoyyyt

okula kaçta geliyosun..dayannamam..telden girerim ben evde..hemen yaz topiğe tamammıı???

heh onu soracaktım..şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçmiş oluyo yarın???????12mi??

Valla canımcım ben artık matematik zekamı da kaybettim heyecandan, her gün yeniden sayıyorum kaç gün oldu diye :uhm: görsen halimi acırsın valla bilmiyorumkismile
Şimdi ben 12. günümde çatlatma iğnemi vuruldum, 13-14-15-16. günler çalıştık, ama doktorumun söylediği saate göre yumurtam 14. günümde çatladı boshayallersmile
Ve yarın 24. günüm olacak işte boshayallersmile
Araştırdım biraz internetten, iğneden sonra 12. gün kanda belli oluyo yazıyo hep, ama idrarda çıkmaz belki de bilemiyorum, doktorumla konuştuğumda da yarın için kanda çıkar demişti, ama idrarda çıkmicak büyük ihtimal bilmiyorumkismile o yüzden çok ümidim yok diyorum ya yerimseniben ama negatif çıkars da üzülmicem yani :lepi: kendimi her türlü sonuca hazırladım hihoyyyt

inşallah hamişsindir canım inşallah Rabbim sana da isteyen herkesede daha fazla beklemeden tattırır bu duyguyu..Amin :Saruboceq:

iyide 12 gün çok kısa..o zaman çıkmazsa lütfen sende hiç yapmamış gibi rahat ol..çıkmama ihtimali yüksek biliyosun..anlaştık??? yerimseniben

evet cıkmayabilir benım 15. gün çıkmıştı idrar testınde

bayankarasu inş.hakkında hayırlsı neyse o olur cnm.benimde senden 1 gün sonra.bi belitri yok geçene kadar test yapmıcam ben.inş.senin vardır

heyyyy..diğer kızlar niye susuyosunz..karasu yarın test yapıcak..kaldırın koca k-çlarınızı dostummm... klava: klava: :sm_cool: :sm_cool:

hihoyyyt yepppaaaaaaa arriba ribaaaaaa hihoyyyt çok meraklıyıs bis yaaaaa valla billaaa sositososito

peki ozaman kanda yaptır..boş dersin yokmu..1 saat gidip kan ver..olmazmı...kanda baktırmıycaksan..yarın idrardada bakma...boşver...

çoooookkkk doğru elife katılıyorumm. ay elif kıızz bugün sana ne çok katıldım :1hug: :içelim:

Kepeleklerim ben çıkıyorum şimdi, kocişim yoldaymış, geliyomuş yuvamıza :asigim: kapıyı ben açayım kocacıma :asigim:
Dediğim gibi yarın sabah idrarı denicem ama büyük ihtimalle çıkmicak, ama idrarda çıkmaması olmadığı anlamına gelmicek benim için yerimseniben
Ama belki sabah korkum ağır basar da erteleyebilirim de yaaaaniiiiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı
Neyse sabah görüşürüz canlarım, dualarınızda beni unutmayın bu gece :Saruboceq: hadi baş baaaaaaaaaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan

canım sen bilin ama oniki gün çok kısaymış..yapma..bekleyelim mademm... yerimseniben

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cns22............................9 NİSAN
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

çoooookkkk doğru elife katılıyorumm. ay elif kıızz bugün sana ne çok katıldım :1hug: :içelim:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

evet karasu bence de yapma..veya direk kan testi yaptır idrar da çıkmama ihtimali yüksek ama tabi tercih senin..

bende su'ya katılıyorum :lepi:

canım hayırlısı olsun inşallah...o minik sıpa paşa paşa gelicek göbüşüne o inatcıysa
biz daha inatcıyız :lepi: hadi güle güle git aşk yuvanıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…