ayy karasu vallahi çok heyecanlıyım yaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
nolcak acaba sabah idrarrıyla yap ama tamam mı negatif çıkarsada üzülme
kırmızı kalem al sen çiz ciddiye alma testi yürüsün gitsin tetsi sallayan kim öle de tamam mı ?
Saban kalkar kalkmaz yapacam, ama kocişe hissettirmicem, sonuç pozitif çıkarsa sürpriz olur, negatif çıkarsa hiç söylemem zaten, adetim gelince anlar artık yerimseniben
heyyyy..diğer kızlar niye susuyosunz..karasu yarın test yapıcak..kaldırın koca k-çlarınızı dostummm...klava: klava: :sm_cool: :sm_cool:
heh onu soracaktım..şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçmiş oluyo yarın???????12mi??
Saban kalkar kalkmaz yapacam, ama kocişe hissettirmicem, sonuç pozitif çıkarsa sürpriz olur, negatif çıkarsa hiç söylemem zaten, adetim gelince anlar artık yerimseniben
iyide 12 gün çok kısa..o zaman çıkmazsa lütfen sende hiç yapmamış gibi rahat ol..çıkmama ihtimali yüksek biliyosun..anlaştık??? yerimseniben
heyyyy..diğer kızlar niye susuyosunz..karasu yarın test yapıcak..kaldırın koca k-çlarınızı dostummm...klava: klava: :sm_cool: :sm_cool:
Valla canımcım ben artık matematik zekamı da kaybettim heyecandan, her gün yeniden sayıyorum kaç gün oldu diye :uhm: görsen halimi acırsın valla bilmiyorumkismile
Şimdi ben 12. günümde çatlatma iğnemi vuruldum, 13-14-15-16. günler çalıştık, ama doktorumun söylediği saate göre yumurtam 14. günümde çatladı boshayallersmile
Ve yarın 24. günüm olacak işte boshayallersmile
Araştırdım biraz internetten, iğneden sonra 12. gün kanda belli oluyo yazıyo hep, ama idrarda çıkmaz belki de bilemiyorum, doktorumla konuştuğumda da yarın için kanda çıkar demişti, ama idrarda çıkmicak büyük ihtimal bilmiyorumkismile o yüzden çok ümidim yok diyorum ya yerimseniben ama negatif çıkars da üzülmicem yani :lepi: kendimi her türlü sonuca hazırladım hihoyyyt
ozaman yapma idrar testi bence ister istemez üzülecen gibi görünüyor
iyide 12 gün çok kısa..o zaman çıkmazsa lütfen sende hiç yapmamış gibi rahat ol..çıkmama ihtimali yüksek biliyosun..anlaştık??? yerimseniben
çoooookkkk doğru elife katılıyorumm. ay elif kıızz bugün sana ne çok katıldım :1hug: :içelim:
Kepeleklerim ben çıkıyorum şimdi, kocişim yoldaymış, geliyomuş yuvamıza :asigim: kapıyı ben açayım kocacıma :asigim:
Dediğim gibi yarın sabah idrarı denicem ama büyük ihtimalle çıkmicak, ama idrarda çıkmaması olmadığı anlamına gelmicek benim için yerimseniben
Ama belki sabah korkum ağır basar da erteleyebilirim de yaaaaniiiiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı
Neyse sabah görüşürüz canlarım, dualarınızda beni unutmayın bu gece :Saruboceq: hadi baş baaaaaaaaaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan
çoooookkkk doğru elife katılıyorumm. ay elif kıızz bugün sana ne çok katıldım :1hug: :içelim:
evet karasu bence de yapma..veya direk kan testi yaptır idrar da çıkmama ihtimali yüksek ama tabi tercih senin..
Kepeleklerim ben çıkıyorum şimdi, kocişim yoldaymış, geliyomuş yuvamıza :asigim: kapıyı ben açayım kocacıma :asigim:
Dediğim gibi yarın sabah idrarı denicem ama büyük ihtimalle çıkmicak, ama idrarda çıkmaması olmadığı anlamına gelmicek benim için yerimseniben
Ama belki sabah korkum ağır basar da erteleyebilirim de yaaaaniiiiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı
Neyse sabah görüşürüz canlarım, dualarınızda beni unutmayın bu gece :Saruboceq: hadi baş baaaaaaaaaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan
bende su'ya katılıyorum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?