bencede senin bebiş erkek
NŞALLAH CANIM ÇOK İSTEKLİ SÖLÜYORUM BUNU ...YA BEN IKIYE BOLUNDUM KIMI ERKEK KIMI KIZ DIYO...AMA GOBEGI GOREN ERKEK DIYO GENELDE HISSLERIN KUVVETLIYSE INANCAM SANAbilmiyorumkismile BEN HAFTA SONU GIRERIM BIR ARA YINE YAZARIM CINSIYETI BELLI OLURSA...alsanaalsanasmile
hayırlısıs olsun ama hıc erkek yok bu forumda daha prenses dolu....eee bu kadar prensese bi prens olsun bari....aman işin şakası da ne olurs olsun ıkısı ıcınde cok guzel hayallerım var...
NŞALLAH CANIM ÇOK İSTEKLİ SÖLÜYORUM BUNU ...YA BEN IKIYE BOLUNDUM KIMI ERKEK KIMI KIZ DIYO...AMA GOBEGI GOREN ERKEK DIYO GENELDE HISSLERIN KUVVETLIYSE INANCAM SANAbilmiyorumkismile BEN HAFTA SONU GIRERIM BIR ARA YINE YAZARIM CINSIYETI BELLI OLURSA...alsanaalsanasmile
Ay napıyorsunuz kızlarrr
ben yemek sİtesİ gezİyorum kaÇ saattİr sankİ yapabİlİyomuŞum gİbİ bİ kaÇ basİt tarİf aldım yapayım dİye akŞam hİÇ yapmamaktan İyİdİr demİİ
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar, şimdi annemle konuştum, komşumuz yanındaymış, dün gece beni rüyasında hamiş gördüğünü söylemiş boshayallersmile ay bu ay ne kadar çok kişi beni hamiş gördü böyle yaaaa boshayallersmile gerçekten hamiş miyim acaba yaaaa boshayallersmile
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar, şimdi annemle konuştum, komşumuz yanındaymış, dün gece beni rüyasında hamiş gördüğünü söylemiş boshayallersmile ay bu ay ne kadar çok kişi beni hamiş gördü böyle yaaaa boshayallersmile gerçekten hamiş miyim acaba yaaaa boshayallersmile
karasucum ilk gebeliğimde teyzem de beni hamiş olrk görmüştü bi hafta sonrada
hamile oldugumu öğrenmiştim :)
hadi hayrılra cıksın rüyası inşalah ve inşallah bebekınde göbüşündedir :)
kimsenin bugün muhabbete niyeti yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?