Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

valla bilmiyorum..pek tahimn etmem normalde..edememde zaten..ama senin başından beri erkek diye düşünüyorum..hafta sonu MUTLAKA yazıyosun..ona göreee...

hayırlısıs olsun ama hıc erkek yok bu forumda daha prenses dolu....eee bu kadar prensese bi prens olsun bari....aman işin şakası da ne olurs olsun ıkısı ıcınde cok guzel hayallerım var...

aynen yaaa..dün bi an düşündüm..alalhım dedim..ben kucağıma bi bebek alıcam.o bebek sevdiğim adamın ve benim bebeğimiz...kokusunu içime çekicem..harika bi duygu olsa gerek..yani kız olsa daha azmı sevicem..ay yok yaa..tabiki gönlümden bi kız bi erkek geçiyo..eşim evin tek oğlu.onun için erkekte istiyorum..kendim içinde bi kız... ama tabi herzaman rabbimden önce sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar istiyorum..(AMİN)
bu cinsiyet ayırımına teyzemin gelini geldide aklıma ondan girdim..kızı olacak bi bozuldu bi bozuldu...hey allahım..daha bi kaç ay önce olmuyo diye düşünüyodun..şimdide cinsiyet beğenmiyosun...klomenle hamile kaldıda...
klava:

bencede ewrkek olck senınkı canım bana da öyle geliyo nedense :)

tabi bu kadar kzıa bi oğlan lazım demı kaydirigubbakcemile3

Ay napıyorsunuz kızlarrr
ben yemek sıtesı gezıyorum kaÇ saattır sankı yapabılıyomuŞum gıbı bı kaÇ basıt tarıf aldım yapayım dıye akŞam hıÇ yapmamaktan ıyıdır demıı

Ay napıyorsunuz kızlarrr
ben yemek sİtesİ gezİyorum kaÇ saattİr sankİ yapabİlİyomuŞum gİbİ bİ kaÇ basİt tarİf aldım yapayım dİye akŞam hİÇ yapmamaktan İyİdİr demİİ

ayy bende bakıyorum devamlı sonrda karnım acıkıyo kafamçokkarıştı

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar, şimdi annemle konuştum, komşumuz yanındaymış, dün gece beni rüyasında hamiş gördüğünü söylemiş boshayallersmile ay bu ay ne kadar çok kişi beni hamiş gördü böyle yaaaa boshayallersmile gerçekten hamiş miyim acaba yaaaa boshayallersmile

ne diyosun yahu... :teytey: :teytey: :teytey:
beni de yengem gördü ve bir iki kişi daha..başkası görünce hamilelikle yorumlanırmışş... :dance: :dance:
hadi pazartesini bekliyoruz dört gözle...

Son düzenleme:

bazılarının rüyası çıkarmışş.. sorsaydın o kadınınki çıkıyomuymuş... kaydirigubbakcemile3

karasucum ilk gebeliğimde teyzem de beni hamiş olrk görmüştü bi hafta sonrada
hamile oldugumu öğrenmiştim :)
hadi hayrılra cıksın rüyası inşalah ve inşallah bebekınde göbüşündedir :)

hadi bakalım.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kimsenin bugün muhabbete niyeti yok galiba

evet bencede...
bende bugün kocişe gidiyorum... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ama gece vardiyasında.. senağlama
annenlere söyle yarın sabah ezanıyla çııksınlar evden işimiz var dedim... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…