iyi demişsin ne işleri var onların. ama sizin işiniz var demi aşne fişne:kedi:evet bencede...
bende bugün kocişe gidiyorum... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ama gece vardiyasında.. senağlama
annenlere söyle yarın sabah ezanıyla çııksınlar evden işimiz var dedim... kaydirigubbakcemile3
ama var ya sizinkide ne kadar kıymetli olur kaçamak gibi her hafta sonunu beklemek sevgili gibi bulduğu tenhada sıkıştırmakkaydirigubbakcemile3evet bencede...
annenlere söyle yarın sabah ezanıyla çııksınlar evden işimiz var dedim... kaydirigubbakcemile3
iyi demişsin ne işleri var onların. ama sizin işiniz var demi aşne fişne:kedi:
Kızlar ben kaçtım öptum
evet bencede...
güle güle :)
gece vardiyasında mı aaoo gece vardiyasını seninle yapmalıydı halbukisem aklinialirimsmile
Neyse kayınvaldienler evden çıkmazsa otele gidersüüüz canım hem daha rahat olur aklinialirimsmile
hayal kırıklığına uğratma adamı iyi bir performans sergile
yok yok giderler..k.peder zaten sahile iniyo hemen.k.validemde kaçar hemen..anlayışlı kadındır.. ee torunda istiyo..gitsinlerde yapalımm... aklinialirimsmile
hiç merak etme..akşam diyorumki..biz senle niye evlendik..sen kudurdunmu ben yardımcı olcam..ben kudurdummu sen.. :roflol:
koş bomba gibiyim..çabuk gel diyorum..gülme krizine girdi o da bende...
sonra aa dedim benide kendine benzettin... :kedi: :kedi:
haha harbiden çok zevkli yaa şimdi ayrı kalınan günleri acısı çatır çatır çıkarılacak he
eşim haftasonu sınav için eskişehire gitti topu topu 2 gün ayrı kaldık ama
hoşgeldin öpücüğü çok farklı yerlere vardı :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: anladın sen aklinialirimsmile
özlüyo insan kocişini yaa
oh Allah tan anlayışlılarmış bak e gelmesinler akşama kadar yurt dışına cıksınlar kaydirigubbakcemile3
woooww seksüü hatun sen öyle dedikten sonra o adama uykular haram zaten kızım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi günler bnm adetim 31 günde bir oluyor bu ay yumrtlama testi kullandım ve 17. günde koyu cizgiyi gördüm bügn 22 gün tekrar yaptım ve haal koyu cizgi var sebebi ne olabliri tekrar yumurtlamıs olamm demi bide 3 gündür progestan kullanıyorum bu etkilermi bide forumlardan birinde yumrtlamadan sonra hla koyu cizgi varsa hamilelik ihtimali olabilr diyor aslı varmı bunun
iyi seviyoruz eşlerimizi birde tutupta sevmediğimiz biriyle evli olduğumuzu düşünsenize işgence mi olurdu acaba buluşmalar
valla cevap verin cnm 24 saatı var yumrtanın sonrsında hadi cıksında slik cıksın koyu cıktı yine yumurtlamadan once yatıklartımda 4 gün yaptım hergün biraz koyulastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?