Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy bir şeyden haberimiz yok ne cahilim ben yaa ne demek istedi yani yumurta bir günmü sadece oluyor ogün sperm olmasa bir daha ki aydaki yumurtayı mı bekliyoruz yani

benim işim varken kaynatıyordunuz sohbetler koyuydu bugün işim yok ya kimse de konuşmuyor canım sıkıldı yawff yapacak birşeyde yok dört duvar arasında yalnızım

kızlarrrrrrr merhaba
varya cok mutluyum işi bıraktım artık burda hep sizinleyim..tabi pazar günden sonra.şimdi memleketteyim pazar allah izin verirse dönüyorum evime..
eee nasılsınızzzzzkaydirigubbakcemile3

ya varya bana çok saçma bişey oluyo sırtıma bi ağrı giriyo ama dayanamıorm diyorum ki
bi lavaboya gideyim üstümü basımı düzelteyım belkı elbiseler sıkıodur diorm gidince afedersınız
tuvaletede giriyorum sonra ne sırt ne bel ağrısı kalıyo hayır ama anlamıyorum insanın idrarı gelince
sırtına ağrı mı girer ya sıkışrısın lavaboya gidersin benım sırtıma ağrı giriyo bunu da yenı kesfettım 2 gün
oluyo :)

bahceci klinigi die bi topik var ya ordaki doktora sordum bnu yazmıs ne demek iştemişki :)
merhabalar tekrar yumurtlamanin disindakiler dogru olabilir hamile kalma durumu ise arada 5 gun var bu kadar kisa surede olusabilme ihtimali zor fakat olusmasiyla ilgili hormonal seviyeler etkin gibi gozukuyor diyebiliriz sevgiler

bak böbrek ağrısı sırtına vurur bel ağrısı sanırısın Yani şimdi idrara sıkışınca böbrek de zorlanıyor ve ağrı yapıyor benim böbreklerde sorun varda oradan biliyorum hamilelikten olduğunu sanmıyorum ben de idrara sıkışınca sancı yapar

ya iyi de canım benim böbrek sıkıntım yokki :uhm: yani hiçbi rahatsızlığım yok

tek rahatsızlığım var astım o da kronik üşütürsem ortaya çıkıyo o kadar

şu ara kabızlık yaşıyorum ama o ağrı yapıyor olabilir mi acaba ?

Bi de akşama kadar hep oturuyorum o da sırtıma ağrı yapıyo olabilir mesela şimdi oturunca

gene başladı ama belimdeki ağrı gitti wc den sonra alla alla korktum şimdi sen öyle deyince ama bu muayenede tahlılde cıkmazmı hep doktor kontrolundeyım :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…