ben de anne olmak ıstıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
8 aydır korunmuyoruz (8 aylık evlıyım) hala bebiş yokkkkkkkkkkkkk ve çok uzulıyorum bazen offfffffffffmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar adet oldum ya oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff moreller yine sıfır..............................
birdahaki tarih 10 myaıs.koskoca 32 gün daha nasıl beklerim.kafayı yemek üzereyim
tınkerbell cım Allah hayırlısıya kucagına almayı nasıp etsın canım benım...Gozunaydın,cok guzel haber bu :)))
kızlar merhaba ...kimsecikler yok biliyorum ama ben bugün dr a gittim...size de haberi vermek için pazartesiyi bekleyemedim...bu arada herkesin tahmini doğru çıktı:)) bi oğlum oluyo...çok mutluyum nihayet öğrendim...darısı hepinizin ve taze annelerimizin başına ..görüşmek üzere .....
Aaa canım çok sevindim..Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Hepimizin inşallaha.s.
sağol canım amin...senin de ikizmiş ha..ay ne güzel ...
Aydemet naber canım?Nasıl gidiyor hamilelilk?
ne güzel hayırlısıyla almak nasip olur inşallah kucaklarımıza...ay sen deki heyecan çifttir cinsiyet konusunda delikafadulden
dilenmma ikizmi bebişler yeni gördüm canımmmm hayırlı ugurlu olsun çifte mutluluk ne güselll
Sağol canım darısı başına inşallaha.s.
hayırlısı allahtan kıs ailede ikizmi var peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?