Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben de anne olmak ıstıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

8 aydır korunmuyoruz (8 aylık evlıyım) hala bebiş yokkkkkkkkkkkkk ve çok uzulıyorum bazen offfffffffffmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım böyle yıpratma kendini..hepimiz anne olmak istiyoruz ama demekki daha zamanı gelmedi ne yapalım Allah ne zaman nasip ederse ancak o zaman olur..sabırla bekleyeceğiz :teselli:

üzülme canım hayırlısı olsun işallah önümüzdeki ay olur :teselli:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu...............12 NıSAN
gokcegokce................13 NıSAN
deryainci....................14 NıSAN
oba_cigdem.................15NıSAN
idilcan.........................16 NıSAN
anggelll.......................16 NıSAN
superisiyim..................16 NıSAN
clemantine..................17 NıSAN
SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

kızlar merhaba ...kimsecikler yok biliyorum ama ben bugün dr a gittim...size de haberi vermek için pazartesiyi bekleyemedim...bu arada herkesin tahmini doğru çıktı:)) bi oğlum oluyo...çok mutluyum nihayet öğrendim...darısı hepinizin ve taze annelerimizin başına ..görüşmek üzere .....

tınkerbell cım Allah hayırlısıya kucagına almayı nasıp etsın canım benım...Gozunaydın,cok guzel haber bu :)))

Aaa canım çok sevindim..Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Hepimizin inşallaha.s.

ne güzel hayırlısıyla almak nasip olur inşallah kucaklarımıza...ay sen deki heyecan çifttir cinsiyet konusunda delikafadulden

Evet valla heyecan dorukta.Hayırlısıyla şu bir ayı da atlatsam daha rahat olucağım..Bakalım nasıl taşıyacağım ikisini bir-tatlicadiarzu-

dilenmma ikizmi bebişler yeni gördüm canımmmm hayırlı ugurlu olsun çifte mutluluk ne güselll

hayırlısı allahtan kıs ailede ikizmi var peki

Ya sorma öğrenince irdeledik.Bizim tarafta birkaç tane var ama çok yakın değil.Ama eşimin amcaları ikizmiş..Ama doktoruma sormayı unuttum anne tarafı mı baba tarafı mı önemli mi dye?Emin olmamakla beraber bikaç yerde duyduğuma göre anne tarafında olması önemliymiş.Tabi bunlar işin şakası,sağlıklı olsunlar da. Normalde ikiz gebelik oranı 80 de 1 mişhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…