Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar kadınlar klübünde gezinirken birden karşıma bi topic çıktı inanılmaz şeyler yazıyor birisi kür tarifi vermiş hiç duymadığımız ve bu topic 2 yıl önce açılmış nerdeyse ve onu uygulayan çoğu kişi hamile kalmış yaaa nerdeyse 20 hamile hatta daha fazla olurmuş sanırım tartışma çıkmış birçok kullanıcı iptal olmuş sanırım devam etselermiş birçok kişinin hamile olduğunuda yazarlarmış kızlar saatlerdir onları okuyorum ve kesinlikle uygulamaya başlayacağım deneyen 3 ay içerisinde hamile kalmış hep Allah razı olsun diyorlar kızlar bizde başlayaalım lütfennnn yada ben birkaç ay yapayaım bende tutarsa sizede öenereceğim yaaaaaaa çok heyecanlıyım kızlar çok mutlu oldum bu kürler mantığımada uydu adet sancısı çekiyorum adet sancısı ayağını üşütmekten olur ve bu kür onla alakalı başka bir kürle birlikte uygulanıyor oda çok mantıklı hemen başlıyorum yarınnnnn

ÇOOOOOOOK UMUTLUYUM BU SEFERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lepi:

kızlar öyle şeyler öğrendimkiiii
Allahımın izniyle hepimiz hamile kalıcaz
adaçayı yağı(elma yağı)kürü ve ballı polenli kür ile
çok kişi bu şekilde hamiş kalmış
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum
ablamda hamile oda bu kürlerden yapıp hamile kalmış bana yeni söyledi
daha önceden haberim olsaydı sizlere mutlaka anlatırdım
:dance:

kızlar ben birkaç gün giremeyebilirim ama sizler için 5 saattir derin arraştırmalar peşindeyim anlatmak uzun sürcek vede inanmayacaksınız bakın bu topikteki hemen hemen herkes hamiş kalmış kızlar bizde hep beraber deneyelim size topiğin adresini kopyalıyorum lütfen girin ve baştan sona okuyun.tartışma çıkmış ve topik boşalmış ama başka yerde tekrar açıp devam etmişler.neyse biz işimize bakalım ;
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-k252r.html

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar Ablamda bu şekilde hamile kaldı

yarın adaçayı yağ,polen tozu,bal,tarçın ve çörek tou alıyorum

sizlerinde alması için tavsiyede bulunuyorum

görüşmek üzere...........................

günaydın..tinker hafta sonu haberini okudum ama birtürlü cevap yazamadım..k.pederlerin nette sorun vardı..çok sevindim canım..öptümm seni...
bu arada onbeş gözle karasuyu bekliyorum.ay ne heyecanlıdır kimbilir... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Tinker canımm hayırlı olsun herkes oğlan demişti doğru çıktı :)

Allah analı babalı büyütsün,hayırlı yazılar yazsın,sağlıklı uzuuuun ömürler versin işallah canımcım:Saruboceqpuyorumnanaktan

herkese günaydınnn!!!!
tinkercim çok sevindim oglun olacagı için...Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah...

karasuyummmm nerdesinnn bütün haftasonu senin düşündüm inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim...

Tinker canım oglun oluyomus ne güzel Allah ım yüzünü göstermek nasıp etsın ınsallah

tinkercim hayırlı olsun canım tahmınleırmız tuttu desene :lepi:

ama en önemlisi belirsizlik ortadan kalktı ya bi ohh diyo insan

sağlıkla kolaylıklada doğururuz inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın herkeseee :)

bol ağrılı , bol misafirli ve bol temizlikli bi haftasonu geçirdim kızlar...iş yerine gelince dinlendim sanki

ee sizden naber :)

günaydın canım hoşgeldin... :1hug:

hosbulduk canım nasılsın:1hug:

bol ağrılı , bol misafirli ve bol temizlikli bi haftasonu geçirdim kızlar...iş yerine gelince dinlendim sanki

günaydın canım nasılsın ooooo sen zor bı haftasonu geçırmıssın dınlen bakalım bende dınlendım haftasonu denız kenarındakı evımızede gıttık çok güzeldı o sahıl sessızlık yürüyüş yaaaa keske hep orda olsam

günaydın canım hoşgeldin...:1hug: bende bol temizlikli bol pastalı bol heyecanlı bi haftasonu geçirdim:))

saol canım iyiyim sen nasılsın? ooo çok güzel bi haftasonu geçirmissin ya ne güzelll...

naneseker+, zehsel, ay_she+, suozdek ,elson
KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZİ ALNINIZDAN ÖPÜYORUM TAHMİNLERİNİZ ÇIKTI OĞLUŞUMUN PİPİSİNİ GÖRDÜK:))NASIL DA BÜYÜMÜŞ YA ELLERİNİ EMİYODU ULTRASONDA..BAŞINI KAŞIYODU ..ÇOK GARİPTİ İZLEMEK...AMA OLE BELİRGİN Kİ AYNI BABASI YA ....

AY CANIM ÇOK YORMASAYDIN KENDİNİ YA...İNSAN ÇOK KÖTÜ OLUYO İŞ YAPINCA...BU ARADA DEDİĞİN GİBİ OĞLAN KIZ OLMASINA DEĞİL DE BELİRLENMESİNE ÇOK SEVİNİYO İNSAN BİZ YİNE VİDEOYA ÇEKTİK BEBİŞİ...KADIN EVET BEBEK ERKEK DEDİ.BEN ÇIĞLIK ATMIŞIM..İZLEYİNCE FARKEDİYOM SANKİ OĞLAN OĞLAN DİYE ÖLÜYOMUŞ GİBİ AMA OLE BİRSEY YOK KIZ DESEYDIDE BAGIRIRDIM HERHALDE...:)
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…