canım sanırım sen geçmişi okuyorsun .Başka bir gece görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile5 Baaaaaaaaayyyyy
kızlar merhaba ...kimsecikler yok biliyorum ama ben bugün dr a gittim...size de haberi vermek için pazartesiyi bekleyemedim...bu arada herkesin tahmini doğru çıktı:)) bi oğlum oluyo...çok mutluyum nihayet öğrendim...darısı hepinizin ve taze annelerimizin başına ..görüşmek üzere .....
canımmmm yaaaa bilmiyorumkismile dün sayfayı açık bırakıp msn e daldım baktım kimse yoktu burda üzüldüm bak
ama bigün toplanacaz yineeee olumunekankayizsmile
evet canım haklısın dua edip sabırla beklememiz lazım benimde dualarım sizlerle inş hepimizin çok tatlı bebişleri olur.canımm yaa lütfen sabır yüce rabbim bebeğini vereceği zamanı iyi biliyor sabır dualarımız sizinle :1hug:
yaaaa listenin yine sonuna düştüm umarım benden başka kimse düşmez inşHERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
kızlar merhaba ...kimsecikler yok biliyorum ama ben bugün dr a gittim...size de haberi vermek için pazartesiyi bekleyemedim...bu arada herkesin tahmini doğru çıktı:)) bi oğlum oluyo...çok mutluyum nihayet öğrendim...darısı hepinizin ve taze annelerimizin başına ..görüşmek üzere .....
Allah bir anneye de güzel huylu bir kız versin oğlun için inşallah! delikafadulden
evet canım haklısın dua edip sabırla beklememiz lazım benimde dualarım sizlerle inş hepimizin çok tatlı bebişleri olur.
yaaaa listenin yine sonuna düştüm umarım benden başka kimse düşmez inş
tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün oğlan anneye düşer inş senin bebişinde sana çok düşkün bir evlat olur hayırlısı
ya kızlar kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu biri cvp yazsın bana
amin canım :Saruboceqanne belki de sen olabilirsin...:asigim:...
çok doğru söylüyorsun Allahım sağlık versin huzur versin herşey zamanla olur bende en kötü zamanlarımda hep daha kötü durumda olanları düşünürüm aslında hep bu doğrultuda yaşayabilsek çok huzurlu olurduk inş hasta olan akraban iyileşir söz veriyorum hep dua edicem o ve ailesi için Allahımk büyüktür inş yardım ederniye mutsuzsun canım hayat o kadar kıymetli ki...her anın tadını çıkarmak lazım...böle zamanlarda hep kendimizden kötüsünü düşünmemiz lazım o zaman insan şükredecek o kadar sebep buluyo ki...böle konuşmamın elbette bı sebebı var...aılemızden cok sevdıgımız bırı ALS hastası ve son bir yılda o kadar kötü hale geldi ki...asık oldugu karısı ve ıkı tanede kucucuk kızı var....parasal acıdan zengınler ama ...gel gor kı bole ıllet bı rahatsızlık onları buldu...ve de hıc bır caresı yok..makınaya baglı bı yasam....ertelenen hayatlar .....ve tam rahata erdık derken bu hastalık..o kadar büyük sorunları olanlar var ki....aldığımız her nefes ıcın sukretmelıyız bence....sen de canını neye sıkıyosan boşver...hayat cok degerlı....a.s
sağol canım benim allah en kısa zamanda sanada yaşatsın bu güzel duyguları ..o kadar istiyorum ki düşkün olmasını...umarım hayırlı bi, evlat olur...boshayallersmile
çok doğru söylüyorsun Allahım sağlık versin huzur versin herşey zamanla olur bende en kötü zamanlarımda hep daha kötü durumda olanları düşünürüm aslında hep bu doğrultuda yaşayabilsek çok huzurlu olurduk inş hasta olan akraban iyileşir söz veriyorum hep dua edicem o ve ailesi için Allahımk büyüktür inş yardım eder
kaç aylık hamilesin canım nasıl geçiyor hamilelik bulantın falan oluyormu?Allahım tamamını erdirsin inş sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına alırsın inş
Güzel huylu bir kızı kim istemez ki! :lepi: Sağol canımcım.
:lepi: delikafadulden :lepi:
Kesinlikle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?