Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm alson nasılsınnnnn
ya benım de geçen hafta ara sıra kasıklarıma adet ağrısı gbı ağrılar gırıp çıktı
bugun daha yoğundu 13 nısan adet olmam lazımmm ya adet sancısı ya da bebek.eğer hayırlıysa ınş. bebek sancılarıdır bunlarrrrrr

canım sanırım sen geçmişi okuyorsun .Başka bir gece görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile5 Baaaaaaaaayyyyy

canım sanırım sen geçmişi okuyorsun .Başka bir gece görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile5 Baaaaaaaaayyyyy

canımmmm yaaaa bilmiyorumkismile dün sayfayı açık bırakıp msn e daldım baktım kimse yoktu burda üzüldüm bak
ama bigün toplanacaz yineeee olumunekankayizsmile

Allah bir anneye de güzel huylu bir kız versin oğlun için inşallah! delikafadulden

canımm yaa lütfen sabır yüce rabbim bebeğini vereceği zamanı iyi biliyor sabır dualarımız sizinle :1hug:
evet canım haklısın dua edip sabırla beklememiz lazım benimde dualarım sizlerle inş hepimizin çok tatlı bebişleri olur.
yaaaa listenin yine sonuna düştüm umarım benden başka kimse düşmez inş

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün oğlan anneye düşer inş senin bebişinde sana çok düşkün bir evlat olur hayırlısı

sağol canım benim allah en kısa zamanda sanada yaşatsın bu güzel duyguları ..o kadar istiyorum ki düşkün olmasını...umarım hayırlı bi, evlat olur...boshayallersmile

ya kızlar kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu biri cvp yazsın bana

niye mutsuzsun canım hayat o kadar kıymetli ki...her anın tadını çıkarmak lazım...böle zamanlarda hep kendimizden kötüsünü düşünmemiz lazım o zaman insan şükredecek o kadar sebep buluyo ki...böle konuşmamın elbette bı sebebı var...aılemızden cok sevdıgımız bırı ALS hastası ve son bir yılda o kadar kötü hale geldi ki...asık oldugu karısı ve ıkı tanede kucucuk kızı var....parasal acıdan zengınler ama ...gel gor kı bole ıllet bı rahatsızlık onları buldu...ve de hıc bır caresı yok..makınaya baglı bı yasam....ertelenen hayatlar .....ve tam rahata erdık derken bu hastalık..o kadar büyük sorunları olanlar var ki....aldığımız her nefes ıcın sukretmelıyız bence....sen de canını neye sıkıyosan boşver...hayat cok degerlı....a.s

çok doğru söylüyorsun Allahım sağlık versin huzur versin herşey zamanla olur bende en kötü zamanlarımda hep daha kötü durumda olanları düşünürüm aslında hep bu doğrultuda yaşayabilsek çok huzurlu olurduk inş hasta olan akraban iyileşir söz veriyorum hep dua edicem o ve ailesi için Allahımk büyüktür inş yardım eder
sağol canım benim allah en kısa zamanda sanada yaşatsın bu güzel duyguları ..o kadar istiyorum ki düşkün olmasını...umarım hayırlı bi, evlat olur...boshayallersmile

kaç aylık hamilesin canım nasıl geçiyor hamilelik bulantın falan oluyormu?Allahım tamamını erdirsin inş sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına alırsın inş

4.ay bitti canım...17 .haftanın içindeyiz..benim fazla bulantılarım olmadı ...sadece ilk haftalarda baş dönmesi oldu...7-8.haftalarda bitti bulantı falan...allahtan rahat bi hamilelik geçiriyorum...yerimseniben

Güzel huylu bir kızı kim istemez ki! :lepi: Sağol canımcım.

ya smart eşimin tarafı sırf erkek....bizimkiler dede kız bolluğu var...ben de hiç erkek bebeğe alışkın değilim...bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu kıyafet bakayım diyorum hep ellerim kız elbiselerine gidiyo...ama erkek istemediğimden ya da kız istediğimden değil sadece alışkanlık..nasıl erkek anası olunur bilmiyorum...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…