Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saol canım iyiyim sen nasılsın? ooo çok güzel bi haftasonu geçirmissin ya ne güzelll...

ıyıyım bende canım evet güzeldı haftasonumya ınsallah bu haftada gıdıcem kısmetse

masallah masallah

:))) oy oy yer onu teyzeleriii opuyorumnanaktan
o kadar belirginmi oluyor canım ultrasonda?

suuuuuuuuuuuuu nerdesın sennnnnnn asagaıda görüyorum ısmını

:))) oy oy yer onu teyzeleriii opuyorumnanaktan
o kadar belirginmi oluyor canım ultrasonda?

DIKKAT EDİNCE ANLIYON ...BACAKLARININ ALTINDAN POPOSUNDAN BAKTI..ORDA CIKINTI VAR HALIYLE O ANLASILIYO..KIZDA FARK EEDILMEYEBILIR NORMAL ULTRASONDA AMA ERKEKTE FAZLALIK HEMEN CIKIYO...a.s

canım çok güzel yaaa...allah bizede nasip etsin..eee babası ne yaptı...oda saenin gibi kendini kaybettimi???
kaydirigubbakcemile3

Kızlar cns arkadasımız bazı kurlerden bahsetmıs ben de o kurlerden polen bal karısımı kullandıgım ay hamıle kalmıstım ....

DIKKAT EDİNCE ANLIYON ...BACAKLARININ ALTINDAN POPOSUNDAN BAKTI..ORDA CIKINTI VAR HALIYLE O ANLASILIYO..KIZDA FARK EEDILMEYEBILIR NORMAL ULTRASONDA AMA ERKEKTE FAZLALIK HEMEN CIKIYO...a.s

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anladım canım

canım çok güzel yaaa...allah bizede nasip etsin..eee babası ne yaptı...oda saenin gibi kendini kaybettimi???
kaydirigubbakcemile3

KAYITLARI IZLEYINCE FARKETTIM KADINA 3 KERE SORMUS CINSIYETI BELLI MI DIYE KADIN SOLUYO 5 DK SONRA GENE SORUYO IYI DEDIM KADIN TERSLEMEDI...:roflol: YA BI ANLATISI VAR ...COCUGUN MALUM SEYLERINI MILLETE...SINIR OLDUM KIZ OLSA NASIL ANLATCAKTI ACABA delikafadulden
AMAN ISTE O DA SEVINCINDEN...

Kızlar cns arkadasımız bazı kurlerden bahsetmıs ben de o kurlerden polen bal karısımı kullandıgım ay hamıle kalmıstım ....

bende eger bu ay olmazsa bidahaki ay yapmayı düşünüyorum canım...yumurtlama haftam geçti artık beklemedeyiz...inşallah tutmuştur hayırlısı bakalım...eger tutmamışsada dediğim gibi arısütü polen bal karışımını uygulayacagım...

e olacak o kadar ..ilk defa baba oluyo... kaydirigubbakcemile3
tinker o sayfayı okudum..süt kullanmayın diyo..sadece polen ve bal diyo.. :uhm:

bugün hepinizde bir asabilik varmı kızlar ben öyleyimde hani acaba pazarteside ondan mı?

günaydın ben geldimmmm:dance:
tinkerbell oğluşun oluyomuş tatlım hayırlı olsun allah kucağındada sağlıkla almayı nasip etsin canım benimm
bende yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım bebekim benden daha heyecanlı galiba iki gündür beni mahvediyooo:bbo:

günaydın ben geldimmmm:dance:
bende yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım bebekim benden daha heyecanlı galiba iki gündür beni mahvediyooo:bbo:

hosgeldın canım benım nasılsın sen 14. haftana gırmıssın hala devam mı edıyo bulantın yaaaa ınsallah en kısa zamanda geçer ınsallah senın kızın olacak galıba bana öyle gelıyo nedense

pek dinlenemedim valla ben :) sahıl bılem istemıo insan yatak olsa yeter

günaydın canım hoşgeldin...:1hug: bende bol temizlikli bol pastalı bol heyecanlı bi haftasonu geçirdim:))

hoşbulduk canım :)

hayırlı evlat olur inşallah canım büyüdü artık annişi :) parmakını emıyokı senden sütte emebilsin hazırlık yapıo kerata :)

cumartesi günü teyzem geliyo diye temızlık yaptım falan neyse geldıelr :) yedık ıctık ertesi
gün esımın teyzesının gelcenı öğrendık tabıı tekrar temızlık hazırlık derken anam ağladı
çok fena sırt ve bel ağrısı cektım gece uyyamadım hatta ama bugun daha iyiyim sankı :)

bide heycanlı oluyo ya acaba nedıcek die bekelrken söylediği an ister istemez tepki
veriyosun ben anlıorm seni canım sositososito

kızdada farkedılıo canım :) hatta doktor o pozu da cektı bak burası fln diye baya bellı
oluyodu bızımkı zaten skalamadı bilem kaydirigubbakcemile3 biz bakalım die öle
pozisyon almış beklıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…