kızlar eşim aradı şimdi sonuçları almış,normalmiş..çok şükür bu badireyi de atlattık..
Canım benimki pregnyl 5000 di , kalçadan yapıldı, ama bi de ovitrell diye bi iğne varmış, o koldan ya da göbekten de yapılabiliyomuş yerimseniben
Doktor söylüyo kaç yumurtan olduğunu, benim 1 tane yumurtam vardı bu ay, doktorum kistim erimediği için ve klomenin kistleri büyütme tehlikesi olduğu için dozunu fazla veremedi bana, az bi dozla da ancak bir yumurta gelişti, ama güzel gelişti çok şükür boshayallersmile inşalah güzel de çatlamıştır, sonra bi de güzel döllenmiştir :Saruboceq:
Planlı seks ne kadar başarılı olur?
Altı ay içinde haftada iki kez birlikte olan bir çiftte gebelik şansı yüzde 21 iken, haftada üç kez birlikte olan bir çiftin gebelik şansı yüzde 60'dır. Ama sperm analizinde, DNA'sında problem gördüklerimize, son yapılan çalışmalara dayanarak spermlerindeki DNA hasarını azaltmak amacıyla her gün seks yapmalarını öneriyoruz. Böylece sperm kalitesini ve gebelik şansını artırıyoruz.
Canım benimki pregnyl 5000 di , kalçadan yapıldı, ama bi de ovitrell diye bi iğne varmış, o koldan ya da göbekten de yapılabiliyomuş yerimseniben
Doktor söylüyo kaç yumurtan olduğunu, benim 1 tane yumurtam vardı bu ay, doktorum kistim erimediği için ve klomenin kistleri büyütme tehlikesi olduğu için dozunu fazla veremedi bana, az bi dozla da ancak bir yumurta gelişti, ama güzel gelişti çok şükür boshayallersmile inşalah güzel de çatlamıştır, sonra bi de güzel döllenmiştir :Saruboceq:
elif bekleme istemedğini söylerisn tedaviye erken başlamak istiyorum dersin
elif sen hiç doktora gittnmi bebek için
Selam kızlarrrrrrr
bayankarasu hamile misin??????????????????
elif benimde bu ay olamzsa nasıl bi ilişki olamsı gerek diye araştırırken buldum.doğru yani.spermeler 3 gün canlı kalıyosa.yumurtanında ne zaman çatlayacağı asla bilnmiyor.bence adet biter bitmez başalamk gerek.ve okuduğum kadaryla böyle haftada 3 kez olunca yumurtlama gününü bile hesaplamaya gerek olmuş.onda denk geliyormuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?