analdım elif.yani her ay stresi kötü oalcğaına hiç değilse tedavinin sonucnu beklersin daha iyi
evet :)
valla erkenden çökecem zaten benim saç kopartma hastalığımda stresten evin bütün yükü üstümde kadın da tutuyorum mesela hiç camlara falan ellemiyorum kadına 2 ayda falan sildiriyom böyle kabul etmek zorunda kalıyorum bende en azından evine bağlı bir koca diye düşünüp kendimi avutuyorumay kıyamam...ama benim eşimde canı istemezse yapmaz asla...aynı sey yapma sende bosveeeeeeer..erkek mılletı rahat sımdı hamılelıkte alıstı gorevı gıbı yapıyo....ay bı mutfak topluyo fayanslar bıle sılınıyo...:roflol: komıgıme gıdıyo ama dalga gecsem asla yapmaz....napcan kardes senınkıde bole kabul etcen o zmaan ...ama bence buyuk ıslerı yapma kadın tut 15 te bır...sonra erkenden yaslancan....adam sapasaglam kadın cokmus gıtmıs ..canının kıymetını bıl...cebı bıraz yanınca o da anlar bence
onuda denedim ama annem geliyor hergün bize ben işe gidince bu sefer de annemin içi rahat etmiyor o topluyor.Mesela ben çoraplarını kanepenin dibine çıkartıyor sabah başka çorap giyiyor o çoraplar oturma odasında kalıyor almıyorum am akşam bakıyorum annem almış yani biraz burnunu sürtemiyorum.hoş ev çöp evede dönse yine almazda.Bir gün ne yaptım anlatıyım yatarken sodayı içiyor şişesini baş ucuna yere koyuyor bir değil iki değil bende almıyorum birikti 4 tane falan bende tuttum onun montunun ceplerine koydum giydi bune diyor ben de bilmem acaba kim içti o şişelerin içindekileri dedim küstü surat yaptı.İşte böyle ben geçen 1 hafta evi süpürmedim annem de gelmedi evin yerleri pislik içinde kıl tüy kalem açacağı pisliği saolsun kızımda biraz pistir babası gibi ama 1 haftanın sonunda süpürmek yine bana kaldı üstelik yanında bir sürü birikmiş işler de sonra yetiştirecem diye yüzünü de yakarsın kendinideaynen mercancım tinker gibi düşünüyorum bende. yapma diyosa yapma bakalım 3 hafta sonra bi laf ederse bana sen yapma demiştin yetişemiyorum artık benim psikolojimi daha fazla yıpratmaya niyetim yok hayatım dersin. istiyosa zaten o der birini tutalım diye senden çıkmasın lafı bide kadın lafı etmesin sana. bende hepppsini yaşadım inanki canım. ve sonunda pes ettim şimdi hiiiçbi beklentim kalmadı kendisinden. beklentim olmayıncada yaptıkları bonus oluyo. tinkerinde dediği gibi annca canı isterse kaydirigubbakcemile3 hehehehe iştee erkek milleti hepppsi böylelerrr sanıyolar bi onlar çalışıyo bi onlar yoruluyo biz hiçbişey yapmıyoruz. olsun amaaan takma kafanaaaa boşverrr takınca noluyo bide o yorgunluğun üstüne stres ekleniyo iki kat yıpranma. hiiç gerek yok
Selam kızlarrrrrrr
bayankarasu hamile misin??????????????????
Hayır canım bilmiyorumkismile yani henüz diil boshayallersmile beklemedeyiz hala boshayallersmile
canım bende gecen ay klomen kullandım..benim 4 yumurtam oluştu hepside sağlıklıydı..pregnyl 5000 iğnemi vuruldum..inan senin kadar cok umutluydum adetimde 5 gün gecikince hah dedim kesin hamileyim ama adetim 6. gün geldi..büyük bir hayal kırıklığı..inşallah senin yumurtalar döllenmiştir..hayırlı haberlerini alırız..ve birde bu iğneyi bulmak zor nasıl buldum canım sen
onuda denedim ama annem geliyor hergün bize ben işe gidince bu sefer de annemin içi rahat etmiyor o topluyor.Mesela ben çoraplarını kanepenin dibine çıkartıyor sabah başka çorap giyiyor o çoraplar oturma odasında kalıyor almıyorum am akşam bakıyorum annem almış yani biraz burnunu sürtemiyorum.hoş ev çöp evede dönse yine almazda.Bir gün ne yaptım anlatıyım yatarken sodayı içiyor şişesini baş ucuna yere koyuyor bir değil iki değil bende almıyorum birikti 4 tane falan bende tuttum onun montunun ceplerine koydum giydi bune diyor ben de bilmem acaba kim içti o şişelerin içindekileri dedim küstü surat yaptı.İşte böyle ben geçen 1 hafta evi süpürmedim annem de gelmedi evin yerleri pislik içinde kıl tüy kalem açacağı pisliği saolsun kızımda biraz pistir babası gibi ama 1 haftanın sonunda süpürmek yine bana kaldı üstelik yanında bir sürü birikmiş işler de sonra yetiştirecem diye yüzünü de yakarsın kendinide
Canım benim çok yakın bi eczacım var, her ay gebelik testlerimi hep ondan alıyorum, durumumu biliyo yani :kedi: çok da dua eder her ay bana testleri verirken sağolsun kaydirigubbakcemile3 ona gittim ben, doktorumuz bize söylemişti büyük ihtimalle bulamazsınız, artık üretilmiyo ama bunun fiyatı daha uygun siz yine de bi şansınızı deneyin demişti, bizim eczacının elinde de sadece iki ampul kalmış, kıyamadı çıkardı hemen boshayallersmile doktor da bize iki ampul yazmıştı zaten, aldık hemen, maa bidahaki ay tekrar lazım olsa onda da yok, heralde ozaman ovitrell alırız yerimseniben
ben öyle hissediyorum canım
ovitrell dahamı iyiymiş... ????
İnşallah öyledir canımcım yaaa :Saruboceq: eğer hamişsem dünyanın en mutlu kadını ben olucam valla boshayallersmile
Canımcım ben onu doktoruma sordum, hangisi daha etkili olacaksa onu alalım, fiyatı önemli diil dedim, doktorum bana hiçbir farkları yok, ikisi de aynı işi görüyo, sadece pregnyl daha ucuz o yüzden öncelikle onu arayın dedi, boşa fazla para vermeyin diye diyorum dedi yerimseniben
pregnyl : 25 TL ovitrelle : 85 lira yerimseniben
bizi bu kadar beklettin ve çatlattın yaaa.alacağın olsun senin... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ama o çocuk gelsin anlatıcam..senin annen şöyle bi kadındı,,,böyle bi kadındı.. bizi çoook uyuz etti... :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?